PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Thursday, December 8, 2011

ALOE VERA JELLY DEBELLA

Posted by babytomeimall at 12:08 PM


ALOE VERA JELLY DEBELLA
220gm

RM 44 SEMENANJUNG

RM 53 SABAH SARAWAK


HARGA DAH TERMASUK KOS POS


"SATU RUMAH, WAJIB ADA SATU ALOE VERA JELLY UNTUK KECEMASAN"



  • Merawat kulit terbakar/melecur
  • Menyembuh luka dan kudis-kudis
  • Menyembuhkan jangkitan kulit,
  • Melegakan penyakit buasir, kurap, kayap, panau dan ruam, kanser kulit, eczema
  • Menyembuhkan perut dan parut semasa bersalin
  • Melegakan kulit melecet
  • Gigitan serangga
  • Parut lama dan hitam pada kulit
  • Membantu merangsang pertumbuhan sel kulit baru
  • Resdung hidung (rawatan luar,mencantikkan kulit)
  • Membersihkan dan menegangkan kulit
  • Kaki berbau-mematikan kuman yang menyebabkan bau
  • Kulit perut meregang (kulit pecah)
  • Masalah wanita (berbau, keputihan,gatal dll)
  • Badan berbau-sapuan di ketiak
  • Mengelakkan daripada kanser-sapu pd buah dada bg mengelak kanser dan menegangkan
  • Buasir luar
  • Mati pucuk/masalah lelaki-rawatan luar


TESTIMONI

Testimoni daripada saya sendiri

amalina : saya nak cerita kisah saya.. saya pernah melecur kedua2 belah tangan ketika memasak... memang air menggelegak atas dapur tumpah atas kedua tgn saya... tapi alhamdulillah kebetulan di rumah saya ada aloe vera jelly de bella... saya terus pakai cepat2 sebelum tangan saya jd mengelembung .. dengan izin allah tgn sy terus ok dan tak sempat membengkak.. saya sapu setiap masa.. now alhamdulillah tangan saya takde parut dan elok seperti biasa...kalau ikutkan kategori melecur terukk ...tp sebab sempat pakai aloe vera jelly jd sy tak pegi hospital.. saya lumur sepanjang masa selepas terkena tuu..lumur banyak2..

bukan apa kita banyak terdengar berita di media, anak2 terkena kuah masakan sewaktu makan di kedai2 sampai melecur dan kena tahan wad sampai bengkak2 melepuh... jadi saya sarankan anda spare 1 di rumah dan 1 lg simpan dalam kereta.. kalau jd kejadian melecur diluar rumah kita boleh lumur sebaik sahaja kena dan mengelakkan kulit kita melepuh dgn teruk serta parut sepanjang hayat....


testimoni dari suami saya pula... suami saya ada eczema di kaki.. sampai berbulan2 tak sembuh.. setelah saya diperkenalkan debella ni saya minta suami pakai selalu aloe vera jelly ni.. alhamdulillah kakinya dah sembuh 100%...kulit makin licin.. suami pesan kpd saya suruh jadi pengedar dan wajib aloe vera jelly disimpan di rumah...

testimoni dari anak saya...anak saya selalu gatal2 apabila nyamuk gigit..bila sapu aloe vera jelly ni kulitnya tidak gatal2 dan tidak merah..parut pun takde kalau terluka akibat terjatuh...kemudian kalau pakai diapers, saya lumurkan supaya tak jadi ruam lampin.. alhamdulillah kulit anak saya cantik, dan tidak berparut


0 comments:

Post a Comment

Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting