PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Wednesday, May 18, 2011

RAHSIA SAYA MENJANA RM 500 - RM 1000 SEMINGGU

Posted by babytomeimall at 10:42 AM

KELAB JUTAWAN merupakan perniagaan online yang sah dan berdaftar..

No. Pendaftaran PERNIAGAAN tersebut:
002046530-W (Sujairi KJ Enterprise)


KELAB JUTAWAN ialah perniagaan online yang menjalankan program Affiliate...

KELAB JUTAWAN mempunyai produk ebook - ebook tentang ilmu internet dan pemasaran...

program affiliate bermaksud kita sbg agen (org tgh) akan mempromosikan produk pihak lain (usahawan @ syrkt) dan akan dapat byaran/komisen jika ada orang membeli produk tersebut melalui link affiliate kita..

nak tahu cara join, hanya masukkan nama dan emel di form yang disediakan di link bawah...nanti tunggu emel untuk detail harga dan sebagainya...

http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=babytomei
Link

anda akan dibimbing dan insyallah boleh berjaya sama dengan kawan2 saya yang join di bawah saya hingga boleh mendapat income 4 angka

BUKTI - BUKTI PENDAPATAN SAYA MELALUI JOIN KELAB JUTAWAN


Alhamdulillah ...

20 mei 2011 sy dpt komisen RM 420...KLIK PADA GAMBAR UTK SAIZ BESAR



27 mei 2011 sy dpt komisen RM 1100..KLIK PADA GAMBAR UTK SAIZ BESAR




2 jun 2011 sy dapat komisen RM 2,020
KLIK PADA GAMBAR UTK SAIZ BESAR




10 jun 2011 sy dapat komisen RM 2,360 KLIK PADA GAMBAR UTK SAIZ BESAR




19 jun 2011 sy dapat komisen RM 1,200 KLIK PADA GAMBAR UTK SAIZ BESAR




24 jun 2011 sy dapat komisen RM 1,020 KLIK PADA GAMBAR UTK SAIZ BESAR



2 julai 2011 sy dapat komisen RM 870 KLIK PADA GAMBAR UTK SAIZ BESAR




tak rugi saya ambik tindakan awal..

siapa mahu tahu rahsia saya jana income RM 500 - RM 1000
atau lebih dalam seminggu

klik link ni..dan makluman anda semua, saya dah jadi testimoni
dalam program ini
Link
http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=babytomei


Anda mahu jana pendapatan lumayan RM 500 - RM 1000 seminggu?


klik sini untuk tahu mengenai cara join, hanya masukkan nama dan emel di form yang ada di link bawah ni :

http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=babytomei

PERHATIAN INI BUKAN SUATU PENIPUAN...yang serius mahu join boleh isi nama dan emel di dalam link atas SECARA PERCUMA...






7 comments:

ezdevon said...

alhamdulillah...tp betul ke nie???:).... nie jual produk ke dear..:) dftar rm100 kan:)

,twins-atirah. said...

saya xfaham pasal ni, dah tgk TUTOR pun blur lagih.
yg pelik , knp NUFFNANG xmtk no akaun bank pon?

mush said...

sbb nuffnang bayar guna cek, pos ke rumah, tapi komisyen KJ di bank in ke akaun tros...

babytomeimall said...

ezdevon : yup betul sis =)... kalau berminat boleh emel saya babytomei2007@gmail.com
saya akan terangkan


,twins-atirah.: nuffnang bg cek.. kelab jutawan dia bank terus ke akaun bank kita setiap minggu

mush : yup betul2

Trash and Entrepreneurs said...

Ass. Nice Post Blog N Bisnis tsb... Yuk gimana cara joint sobat.... salam sukses untuk Anda..

e-guL said...

hye.. hmm ade kne juaL ape2 brg ke tru kelab nie?

Salihin Matematik @ Mohd Salihin said...

lapar weh.. sini ada jual kebab tak?

Post a Comment

Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting