PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Wednesday, September 2, 2009

Testimonial Produk Miracle

Posted by babytomeimall at 1:26 PM

Testimoni dr web FCU Miracle

Originally posted by 220796 at 6-11-2008 05:35 PM
ok nak update...siang smlm tetiba naik jerawat kat kiri dahi...area anak rambut....mlm td tepek miracle mask nipis2 pakai semalaman. pg ni tgk dah kecut jerawat tu...flet terus....

Originally posted by Santeira at 3-11-2008 12:14 PM
Yeah dah pakai miracle mask ni. Effect pakai untuk sekali pun bagi saya amat bagus--biasanya mask lulur macam ni mengeringkan kulit, tapi ni kulit tak kering langsung, malah lembap saja. Lepas sekali pakai, kulit terasa lebih halus, mulus dan bersih. Highly recommended

From : miZz HaNnA To:nurmillionaire@yahoo.com
salam kak....sya dah pakai miracle mask ni dah nak dekat seminggu....tiap2 mlm sya pakai cam pakai bedak sejuk....sya campur dengan madu khaula time pakai tu hehehehehe....sya noticed yg parut jrwt lama sya sebab silap pakai produk dah kurang la....bila pakai bedak pun jd smooth ja nampak....ni yg besh nib4 tidoq sya sapu gak mask ni kat leher ngan ketiak....biaq sampai pagi....mana tau bleh lg cun hihihiihihhihini baru seminggu....nnti lepas sebulan ke sya update lg ok kak....

From : Lydiaxxx@yahoo.com> To : nurmillionaire@yahoo.com
salam kak..ni ha nk bagi testimoni pasai produk miracle mask ni..baru je gna produk ni..xsampai sebln pn..tp kesan dh nampak ketara sgt..sebelum ni saya ada la jugak jerawat naik..biasa la student.. x penah lekang gn jerawat..sejak saya cuba miracle mask akak ni,jerawat pn dh kurang naik..even kalu ada yg naik pun,jadi terbantut plak.. mcm x jadi naik..pastu skang ni kiranya ada parut2 je la..tu pn sekarang ni parut2 tu dh nk pudar dh..memang best sgt pakai miracle mask ni..xrugi beli sbb harga pn berpatutan..servis kak nur pn best..thanx kak nur...

Originally Posted by faralens
Salam akak.saya tak sure,samada miracle mask yang saya guna nie.miracle mask akak atau yg lain.minngu lepas,sy ader bli MIOR dgn Happym***.so dpt free miracle mask,mula2 saya guna mask tue buat cam bdk sejuk.esok pg sy bgn,bhgn bwh mata saya kembung skit.cuak saya.saya basuh muka guna mior dan usap pelan2 mata saya.alhamdulillah ok.kembali kpd normal.pastu sy terbaca thread akak,sy praktik kan cara penggunaan yg akak suggest kat customer akak.alhamdulillah miracle mask nie mmg berkesan.jerawat yang baru nak masak, kecut.tempat luka jerawat pun kecut.dan esoknya,jerawat yang kecut tue,memang dah takda.kosongcuma parut2 di bahagian muka lain je tinggal skit.lagipun sy baru 1minggu guna mask nie dan MIOR.jerawat2 lain pun kecut jugakcuma muka sy skrng nie tgh kering sgt.tak boleh berpeluh skit,nanti gtal muka.simtpom nie memang biasa ke?sy tak boleh sidai bj lame2 sbb bile berpeluh,muka jadi gatal n rasa cam nak marah je.sy tak bubuh pelembap muka.muka kering n tegang sgt.mmg sy hanya guna mior dan miracle je skrng.insya allah dlm tempoh lagi sebulan,jika muka saya kembali normal seperti sediakala,sy berminat nak jadi agent jual miracle mask.memang berbaloi.

Originally posted by Santeira at 25-11-2008 03:13 PM
This product is great. It smells fragrant and the most important thing is, for RM 21 50g mask, it actually works! I wouldn't recommend anything that doesn't work. I also have puli-ama red wine mask but I think this miracle mask works better.First of all, I' combined usage of Eumora facial bar with miracle mask. After I cleaned my face with Eumora, I would wear miracle mask (it's whether you mix it with fresh milk, any type of toner or just plain water). Then you put it all over your face and let it dry. Usually I sleep with the mask on overnight--and the next morning I would use Eumora again. After that, I noticed my face was much cleaner, the skin tone was evened and fairer, the pores shrank and the best part is, my skin is not as oily anymore. The skin also felt baby smooth. thumbup.gifI've found out some spa gives this treatment (Eumora + miracle mask) for RM 20 per session. But since you can have this product for fairly reasonable price--I think anyone should give it a try. See the effect even with your first try! tongue.gif I was so skeptical about this mask at first that I kept it in a box for almost a month (my first package was given free by the Miracle Mask entrepreneur for trial). I'm regretting that I was so skeptical at first.Some people said it can lighten scars, but I've only used miracle mask for two weeks. I'll update the result later.

From : Lyn Jarvis
to : fcumiracle08@yahoo.com

Hello Nur (Nor?)siti Fatima,

Thank you so much for the mask and sinus treatment last week – Please find below a testimonial from me which you may use on your website.

I have begun using the products ,- Miracle Mask, Sinus Treatment , and Sauna Herbs produced by FCU Miracle Enterprise. After the Sinus treatment, my sinuses cleared completely over the following 24 hours, and my skin felt wonderful and much firmer and softer after the application of the miracle mask . The sauna herbs are a refreshing inhalant and helped with the cleaning of my skin and my sinuses at the same time.


I look forward to my next treatment

Thankyou

Lyn (59 yrs)




0 comments:

Post a Comment

Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting