PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Tuesday, January 26, 2010

Cara Menghilangkan Jerawat

Posted by babytomeimall at 6:03 PM


Anda mengalami masalah jerawat? jerawat batu? ada masalah bekas jerawat?

di sini ada cara menghilangkan jerawat atau cara menghilangkan bekas jerawat anda yang degil itewww...tadaaaa

gunalah produk Miracle Mask iaitu produk yang sudah lama berada di pasaran terutama digunakan oleh pemilik salon2 ketika membuat rawatan kepada pelanggan..

Miracle mask menghaluskan kulit, mencerahkan kulit kerana dapat membuang sel2 kulit mati, hilangkan jerawat, mengatasi masalah jerawat, penyebab jerawat, mencegah jerawat

oleh itu, jangan lupa order Miracle Mask daripada baby wokehh..

Sangat berkesan untuk:-

  • Semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
  • Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut.
  • Mengecilkan pori-pori kulit muka.
  • Memudarkan jeragat dan pigmentasi.
  • Melicinkan dan melembutkan kulit.
  • Mengurangkan serta menghilangkan gatal-gatal di kulit muka dan badan.
  • Menegangkan dan mencerahkan kulit.
  • Lulur badan dan scrub muka supaya kulit menjadi lembut,cerah dan licin.

Harga :

Semenanjung : RM21.00 / 50gm

Sabah & Sarawak : RM26.00 / 50gm

(Harga termasuk kos pos laju)




kulit cerah
jerawat
menghilangkan jerawat
halus
hilangkan jerawat
cara mengatasi jerawat
jerawat batu
penyebab jerawat
cara menghilangkan bekas jerawat
cara menghilangkan jerawat
tips menghilangkan jerawat
menghilangkan bekas jerawat
mencegah jerawat
bekas jerawat



10 comments:

Anonymous said...

cmne nk bli?

babytomeimall said...

bank in kepada saya RM 21

ke MAYBANK : 1622 6331 1299 (Amalina Abd Razak)

**Setiap transaksi pembayaran mesti di SMS/EMEL/YM butiran seperti berikut :

*Detail pembayaran
*Nama Produk
*Kuantiti
*Jumlah Bayaran
*Nama Penuh
*Alamat Penuh
*No Tel

Hubungi saya (Lina):

No tel :
Emel : babytomei2007@gmail.com
YM: roses_cute2002

@juera said...

pek percubaan x de ke kak?

babytomeimall said...

takde pek percubaan...kira murah tu tahan lama...

Anonymous said...

1pack thn untk brape lme..

babytomeimall said...

1 pack tahan sebulan lebih kurang bergantung kepada cara kita pakai..kalau pakai hari2 tahan sebulan...tapi kalau pandai berjimat lebih drpd sebulan pun boleh tahan

Anonymous said...

nak tanya ni..berkesan ker?saya ni muka berjerawat..tapi tak teruk..cerawat slalu tumbuh tak mau ilang..boleh suggest tak which product yg bagus?i dah try pelbagai jenama tapi tak ok jugak..huhu

babytomeimall said...

Cuba ninety nine face yang akak jual mmg berkesan..ada cutomer akak pakai seminggu je dh okk..

Setelah 1 minggu penggunaan Ninetynine Face + Miracle Mask


Pembersih muka all in one yang berkesan untuk mencerah & menghaluskan kulit dari gabungan 99 buah-buahan, sayur-sayuran, ulam-ulaman & herba terpilih dari 99 Kepulauan Langkawi. Rasailah perubahan kulit anda walaupun pertama kali menggunakannya. Anda pasti jatuh hati...

Ninety Nine Face sangat berkesan untuk:-

- Semua jenis kulit.
- Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
- Menghaluskan dan melicinkan kulit.
- Memudar dan menghilangkan jeragat.
- Mencerah secara semulajadi dan sekatakan warna kulit.
- Menegangkan kulit wajah dan awet muda.
- Mengurangkan dan menghilangkan gatal-gatal kulit akibat resdung.
- Mengecilkan pori-pori kulit muka.
- Menjadikan kulit bersih dan berseri.
- Mengurangkan minyak dan melembabkan wajah.
- Membuang sel kulit mati.

Harga Promosi

Pakej 1 (50gm Ninety Nine Face)
Semenanjung : RM40 free 15gm Miracle Mask
Sabah & Sarawak : RM44 free 15gm Miracle Mask
(Harga termasuk kos pos laju)


Pakej 2 (50gm Ninety Nine Face + 50gm Miracle Mask)
Semenanjung : RM56 free Sinus Herbs
Sabah & Sarawak : RM59 free Sinus Herbs


Pakej 3 ( 100gm Ninety Nine Face + 100gm Miracle Mask )
Semenanjung : RM95 Free 1 Sinus Herbs + 40gm Neem Scrub
Sabah & Sarawak : RM100 Free 2 Sinus Herbs + 40gm Neem Scrub

Anonymous said...

Berkesan ker??u suggest produk mn yg ok untuk adik i...die baru 16thn..muke die jerwat n bintik2 itam yg byk kt pipi die..

syaz shana said...

produk nie blh d'percayai ke? sbb muka sya nie byk ksn jerawat .

Post a Comment

Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting