PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Sunday, November 20, 2011

LUCINDA SAUNA PANTS - versi tanpa elektrik

Posted by babytomeimall at 10:02 AM


LUCINDA SAUNA PANTS

SEMENANJUNG
RM 94

SABAH SARAWAK
RM 98

HARGA DAH TERMASUK KOS POS

ATAU


LUCINDA SAUNA PANTS
+
AURA SHAPING & BEAUTY LOTION (KRIM PELANGSING)


SEMENANJUNG
RM 130

SABAH SARAWAK
RM 145

HARGA SUDAH TERMASUK POSTAGE

--------------------------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN AURA SHAPING & BEAUTY LOTION (KRIM PELANGSING)

LOTION 8 DALAM 1 KESANNYA TERASA SEHINGGA 12 JAM!!!

Kelebihan Aura Shaping & Beauty Lotion

:: Boleh digunakan sebagai urutan seluruh badan ::
:: Membakar lemak dan melansingkan badan ::
:: Melancarkan peredaran darah yang tersekat ::
:: Mengatasi masalah selulit dengan berkesan ::
:: Menegangkan sakit akibat senggugut ::
:: Melegakan sakit otot & sendi ::
:: Menegang & menghaluskan struktur kulit ::
:: Mengatasi masalah kembung perut & sakit belakang ::
:: Mempercepatkan proses memecahkan angin di dalam badan ::

Cara Penggunaan

Bagi pengguna Islam, mulakan langkah dengan bacaan Bismillah & selawat sebanyak 3kali & mulalah sapuan di tempat yang bermasalah, serta lakukan pergerakan secara pusingan bulatan melawan arah jam sebanyak 7 kali. Jika anda mempunyai wangian Auralife berwarna kuning, semburkan pada bahagian berkenaan & urut secara perlahan - perlahan.
* Boleh digunakan sekerap mungkin
* Untuk kesan yang lebih cepat, sapukan setiap kali sebelum tidur
* Tidak berminyak & mudah menyerap ke dalam kulit
* Sesuai untuk seisi keluarga

TESTIMONI AURA SHAPING & BEAUTY LOTION (KRIM PELANGSING)



---------------------------------------------------------------------------------------------

LUCINDA SAUNA PANTS

SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA YANG MEMENTINGKAN KECANTIKAN

Produk yang hangat di pasaran - mendapat sambutan luar biasa
- tanpa rasa tertekan lembut dan selesa
- pembakaran lemak dengan cepat
- membantu mengatasi perut buncit dan menggelebir akibat tangkungan air disekitar perut dan pinggang
- membantu peredaran darah
- membantu mengurangkan tahap kolestrol
- mengurangkan selulit
- membuatkan kita berpeluh secara sihat.
- boleh di guna luar atau dalam
- pembakaran lemak secara berterusan dan membentuk bahagian punggung, peha, dan pinggang
- boleh digunakan semasa bekerja, senaman, jogging,swimming,cycling dan lain2 aktiviti kerana sauna pants ini meningkatkan perpeluhan yang sihat walaupun kita berkeadaan relax
- pemakaian bila2 masa kecuali tidak digalakkan waktu tidur



CARA CUCIAN ( di basuh dgn air suam)

- Tidak di galakkan jika anda berkulit sensitif
- segera cuci peluh2 setelah menanggalkan sauna pants ( lap di bahagian dalam selepas saja menanggalkan nya)
- Elakkan daripada jemur di bawah pancaran matahari..

Cara pemakaian yang mudah di perbuat dari neuprone rubber + 4 way strecth double side nylon jersey +magnetik

Bagaimana Sauna Pants ini berfungsi:

-melalui tenaga haba dalam badan sama di keluarkan spt bersenam /berjogging
-magnetik yang ada di seluar begitu halus teliti mampu menyah angin angin dari dalam badan.
-kebolehan memerangkap haba yang tinggi serta mampu membantu mengeluarkan peluh yang banyak dari badan




28 in - 35 in - saiz M

35in - 40 in - saiz L

40in - 44in - saiz XL

44in - 48in - saiz XXL

(** SENANG KIRA - IKUT SAIZ SELUAR YANG KITA BELI )
(Jika pinggang 28in tapi perut buncit - boleh guna saiz M )



KEBAIKAN :

- Berkesan untuk mengempiskan perut yang buncit
- Dapat menjadikan tubuh lebih kemas dan membentuk semula pinggul secara semulajadi
-Mengecilkan bahagian paha
-Mengecilkan bahagian punggung
-Meningkatkan peredaran darah & metabolisma
-Mencantikkan kulit
-Mengecutkan perut, rahim, paha, menyembuhkan luka-luka dalaman, serta menjadikan lebih bertenaga dan cergas untuk ibu lepas bersalin
-Mengurangkan kesakitan anggota badan, sakit urat, sendi, sengal-sengal tulang, menghilangkan tekanan dan perehatan otot.
-Dapat meningkatkan sistem kardiovaskular dan sistem imunisasi badan.

PERINGATAN :

~BASUH SEBELUM GUNA

~BERSIHKAN BADAN SELEPAS MENGGUNAKANNNYA

~TIDAK SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF

~TIDAK BULEH GUNA SEMASA TIDUR

CARA PENJAGAAN:

~DIBASUH DENGAN MENGUNAKAN AIR SUAM DAN SIDAI

~ELAKKAN DARI DIJEMUR DI BAWAH MATAHARI


PERBANDINGAN BERSAUNA DGN AKTIVITI LAIN

1. Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori.
2. Aerobics selama 30 minit membakar 400 kalori.
3. Berenang selama 30 minit membakar 400 kalori.
4. Berbasikal selama 30 minit membakar 250 – 500 kalori.
5. Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori.


TESTIMONI LUCINDA SAUNA PANT


tiehah777 wrote:
ok akak..tp kt x pkai lagi baru rendam td dgn air suam…
pas 2 sidai…nanti nk pkai esok2…
kijer bnyk x sempat nak basuh dia…
ingat pesan akak..BASUH DULU SEBELUM GUNA….hihi…
tp bila time smpai2 jer tuh..ari tuh..
kt terus bukak n pkai..mane la tau x muat ke ape..
biase la montot lebor…hehe…
tp so far ok…rase mcm…ni kalu pkai seminggu ni ader bhgian kanan kiri kat bontot tuh boleh jadi kecik ni….sbb bila pkai rase mcm dia ketat kan ape yg besar..
nanti senang la bila dah kecik sket..senang nak cari suar jeans…
musti lepas smgu nih suar yg x muat tuh dah boleh pkai..
x der la benang2 tuh mcm nak mintak tolong jerk….hihihihi…


tiehah777 wrote:
ok…akak kt tgh pkai sauna pant ni…
uish..panas..mmg mcm sauna…
ni pon rase mcm peluh nak nitik nitik dah nih…
tp x der la smpai menitik…
kt campur lagi dgn losyen syifa..
memang marvellous fantastic gitu….
panas ni….ckup sbln boleh kecik pinggul nih…
uishhh…


nurzahirah wrote :
sauna pant membantu mengatasi perut buncit saya(40′-34′) julai 08 iaitu ketika ia baru diperkenalkan tak perlu berdiet dan bersenam untuk mendapatkan berat yang ideal.


MR.G.K.Siang wrote :
Saya tidak ragu-ragu untuk mencubanya dan setelah hampir 3 minggu perut buncit saya sudah mula berkurangan dan dengan keyakinan ini saya ambil pula rielis drink bukan saja murah tp berkesan.


MEMANG BERKESAN!!!!

iena aries86 wrote :

salam kak…
ni saye nk bg testi skit pasal sauna pant ni..
hurm.. saye beli sauna pant ni masa promosi bln ramadhan dulu.. maybe dlm sebln la kot..
hurm.. pakai sauna pant ni mmg best..dulu mula2 pakai, mcm fit sgt rasanya..
nk pakai pn mcm susah..maybe silap budget size la kot…
lpas tu.. lpas 2 minggu-3 minggu pakai..
nk pakai pn rasa senang..tau la kot2 suar tu yg dh besar..
or badan sy yg makin mengecil..
mula2 tu mcm x caya kata badan dh mengecil..
pastu, sy try la pakai ada sehelai bj kurung sy ni yg fit skit kainnya tu..
bila pakai, dh x fit..mg seronok..
so, tbukti la yg sy ni yg dh mengecil..
pakai sauna pant ni mmg best..tambah2 bila disapu dgn losyen syifa tu..bpeluh2 jadinya..
masa mula2 sy pakai..mmg ada gak gatal2 skit kt kulit..tp bila dh lama2 tu..
dh ok dh..x rasa gatal lg..hehe…


4 comments:

Syahirah_eyra said...

xde diskaun lgi ke? huhu

babytomeimall said...

syahirah emel kepada saya.. babytomeimall@gmail.com

sherryna1003 said...

berapa harga ni?

yus said...

laki boleh ke pakai? kan laki tak leh pakai ketat2? lame ke efek die?

Post a Comment

Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting