PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Friday, April 8, 2011

PROMOSI TERBARU 99 FACE + JAMU + MIRACLE EXTRA MOIST

Posted by babytomeimall at 1:43 PM


PROMOSI!!

DI ATAS PERMINTAAN RAMAI... PROMOSI INI DILANJUTKAN

Pakej 99face + jamu(neem + multipurpose)
(KLIK PADA NAMA PRODUK UNTUK DETAIL)

Pakej Sebulan (50gm 99face + 50gm Miracle Mask + 60 kapsul Neem + 60kapsul Multipurpose jamu + Miracle Extra Moist)
Semenanjung : RM140 free 1 Sinus Herbs + free Miracle Tea
Sabah & Sarawak : RM145 free 1 Sinus Herbs + free Miracle Tea

Pakej 2 bulan (100gm 99face + 100gm Miracle Mask + 120 kapsul Neem + 120kapsul Multipurpose jamu + Miracle Extra Moist)
Semenanjung : RM230 free 2 Sinus Herbs,40gm Neem Scrub,15gm 99face,Miracle Tea
Sabah & Sarawak : RM235 free 2 Sinus Herbs,40gm Neem Scrub,15gm 99face, Miracle Tea

------------------------------------------------------------------------------

PROMOSI SYAWAL 2011


Promosi 99 FACE SKINCARE sepanjang Syawal 2011...

Setiap pembelian RM50 ke atas :
***akan dapat percuma 20gm neem scrub,

Setiap pembelian RM100 ke atas
***percuma 40gm Neem Scrub,

Setiap pembelian RM150 ke atas
***percuma 40gm Neem Scrub + 20gm 99face

Setiap pembelian RM200 ke atas
***percuma 40gm neem scrub + 50gm 99face...



TESTIMONI

Testimoni Jamu Neem + Multipurpose + Miarcle Mask + 99face + Miracle Extra Moist

Testimoni

IRA DAK CHUBBY SAID - salam semua warga blog babytomell.. sya nk share dgn kamu semua pengalaman pertama y teramat mengagumkan.. y pertama sya ingin m'ucapkan terima kasih byk2 pda klina, sbb beliau y kenalkn sya dgn produk multipurpose miracle jamu.. sya b'umur 22thun dan msih bujang.. sebelum ni sya bermasalah dgn period y xteratur dan boleh bilang berapa kali dlm setahun sya period.. sya dah xperiod selama 4bln.. dengan usia sya skang 22thun,s'mestinya sya risau dgn keadaan dri sya sedemikian..sya mengimpikan seperti gadis2 len y tiada masalah ttg period..selepas sya diperkenalkn oleh klina ttg jamu ni, perasaan ingin mcuba tu kuat slpas sya mbca b'berapa testimoni ttg masalah period di blog babytomell. jadi, sya wat kputusan dan klina telah mengesyorkan sya utk mengambil produk jamu neem.. dan pda ari sabtu(23/4/2011) sya terus mengambil pil dan hasilnya teramat mengejutkn.. mlm tuh jugak sya period..sya bersyukur pda Allah SWT.. dgn berkat doa dan usaha sya akhirnya sya bertemu dgn produk y boleh mengubah hidup sya di kemudian kelak.. terima kasih pda klina y xkurang juga menyokong sya dri belakang.. Akhir skali produk multipurpose miracle jamu mmg best.. CUBALAH UNTUK TAHU HASILNYA../


azila mahamod said ~ b4 pakai produk ni muka sy mmg dah xder jerawat tp parut jerawat dulu n open pores tu besar sgt.. lagi satu sy mengalami masalah resdung. so salah jer mkn mmg gatal hidung n mata. selepas ambik 99face, mask n sinus herb..., mmg byk perubahan la terutamanya dh xgatal mata n lubang2 tu nampak mengecil. jerawat yg naik sekali sekala bila time nak period pun cepat jer kecut n xtinggalkan parut.Selain tu sy juga amalkan jamu. b4 ambik jamu ni mmg kerap kena gastrik la mlm2 xble lena sbb angin byk dalam bdn tp xmo kuar. skrg nak kena gastrik pun susah.. semua dengan izin Allah.. skrg dah 3bulan saya amalkan produk ni


Darna Tajudin said ~Assalamualaikum,saya nak kongsi pengalaman menggunakan produk miracle...99face sy guna 2 kali sehari, lps cuci muka, muka kita jadi berseri...manakala miracle mask pula sy guna sblh mlm smpi pagi, bila bangun pagi n cuci... muka, muka jadi halus n lembut,best giler. Extra moist yg paling best sbb muka kita jadi lembut n senang nak apply foundation. Alhamdulillah lps 3 mggu sy menggunakan produk nie, muka sy semakin halus, parut jerawat pun semakin pudar. liang pori yg sebelum nie terbuka pun dah mula
mengecut...Alhamdulillah akhirnya jumpa juga produk yg d cari2 selama nie, lps nie sy nak suggest pula kepada kwn2 yg mempunyai mslh kulit mcm saya. tq kak nur coz suggest produk nie....next week nak order lagi untuk yg 2 bln....tq kak nur

Csya Aiscyah March 6 at 12:18pm said ~
saya suka produk ni kak nur:) best sgt2 gna dia..muka sy pn dh ok ckit lau dlu gna cleanser ngn mask je..parut2 pn dh bnyak yg pudar n muka rasa licin je lg 1 sng nk pakai bdak..skrg bl dh amlkan jamu tu, muka sy mkin ok cm jerawat yg naik cpat je surut yg pntg dlman n luaran shat..hehe,,sy ska jamu kak nur..best sgt2..n sy akn terus menjadi pengguna prduk ni..terima kasih kak nur..:) tp nnt sy nk cb yg pelembap tu plak

Fariza Mirza said ~
Extra Moist mmg best......walaupun ianya oil base tp bila pakai ianya tak berminyak pun di T zone especially. Tak mcm sesetengah produk tu kata je waterbase tetapi berminyak jugak (dimuka saya la, org lain sy tak pasti :)) Saya dah pakai 3 hari, so far muka saya tak berminyak pun walaupun sy keluar. Dan parut2 jerawat hitam saya sudah menunjukkan perubahan +ve, ianya dh mula hilang. Saya baru pakai 3 hari je tau pencuci, mask, extra moist, jamu serta neem herbs. Saya suka sangat & big thanks kak Nur....hugs u dear sis ;D

Testimoni

Iezura Geminy said ~
salam k'nur...produk yang sy order 2 dh smpai ptg td...thanks k'nur...sy happy guna produk ni..sbb sblum ni sy ada mslah kulit berminyak n b'jerawat...alhamdulillah pas try produk 2 kulit sy dh xberminyak lg..jrwt ada lg yang kuar tp xbyk cm dl la..sy amalkan skali ngn jamu..alhamdulillah kulit jd berseri,bdn rs segar je..syukur sgt2 n thanks sbb akak suggest kt sy produk ni..sy akan try miracle extra moist 2..thanks akak...:)

Testimoni

mirahumairah said ~ Salam,kak nur.kak,sy baru makan jamu neem dan multipurpose.dlm seminggu.dlm seminggu makan,sy dtg period,sy teruskan makan jamu,alhamdulillah,senggugut dah kurg sangat2..darah lancar.tak seteruk sebelum nie.baring je atas katil..tp sgt kagum.sy baru makan seminggu.alhamdulillah..cepat betul ek kesan dia..sy tak sangka.ingat ke kena tunggu sebulan =)..sekarang dah masuk ari ke 2 period,langsung tak sakit..darah lancar.tak rasa nak pitam.subhanallah,sy bersyukur sgt...

Testimoni

IrRa Hadi said ~ Salam kak nur..
sy ske sgt mkn neem plus+jamu tu..sblum nie,tiap kx period,sy mst kne sgugut tau.. tp bile da sbuln mkn jmu kak nur 2,sgugut pon ilng..skang nie pon sy da jrg kne slsema..klu dlu,byk jrwt kluar kt blkng bdn sy..tp skang da lcin! hihihih..
alhamdulillah cgt2 tau kak nur..thumbs up tuk kak nur!!♥ [Irra Hadi]

Testimoni

Zuraihan Ibrahim said ~ kak nur, saya baru je pakai 99face n miracle mask 2-3 kali, memang best. Dah ada orang puji...hehehe...jamu pun saya amalkan... agaknye kalo diteruskan penggunaannya, lagi menyerlah. Kulit jadi makin cerah. dah takde merah2 sbb jerawat n resdung.

Testimoni

Salam akak.Sy suka!Hehehe.Ramai kwn2 sy ckp makin cantik skrg,berseri-seri je muka...:) tq so much kak,kenalkan produk ni kat sy.N smlm sy pakai skirt labuh yg agak fit ckit,ramai yg tegur nmpk cam dh kecik ckit.Ada sorang tu tegur body montok.Huhu.Mcm2...sempat jugak sy rekemen kat diorg...-Nurul Hajar-

Testimoni

Salam Kaknur,seronoknya sy,ptg td sy period...Alhamdulillah dah x senggugut...padahal td sy minum air sejuk berapa kali dah...kalau x mkn jamu tu confirm saya senggugut...ni x rasa pun nk period ,nk smyg...cek2 period puler..hehe best...-Nurul-

Testimoni

Nur Adlina Musa said~ best nye hari ni cuz dah period..hampir 2bulan x period..selepas 4hari mkn jamu multipurpose n jamu miracle neem, akhirnya penantian sy berakhir..hopefully pimple kat muka ne surut la lpas dah period..kak nur, pasne adik bg feedback seterusnya..Alhamdulillah..

Testimoni

SALAM KAK NUR SYG ... TQ - TQ VRY MUCH .. PAKSA YANA MAKAN JAMU .. SETELAH 2 BULAN PENGAMBILAN .. ARINI SGT2 SUPRESED .. SBB PERIOD PINGGANG X SAKIT WPN KAT OPIS TD BERJALAN KELILING KILANG 10 KALI .. KALO X , DA PATAH PINGGANG AGAKNYER ... ALHAMDULILLAH .. JERAWAT ???? LAGIK TERKEJUT .. X KLUAR .. HARAP2 LA HORMON SY STABIL DA NGAN IZIN ALLAH .. FB FRIENDS ... U OLSS MUST TRY ..-Norliana-

Testimoni

alhamdulilah kak..udh makan jamu n saya rasa ringan je bdndn saye mcm perasan bdn saya kurang dan ada shape cketlulur tu pun kawan tegur saya..kulit bersih..hee...syukur la..terima kasih kak..akak perkenalkan jamu n lulur(99f...ace + m.mask) tu..-Muneerah-

Testimoni

pas mkn jamu ni, rushda senang buang air besar.kalau dulu 2-3 ari pn payah..skrg ni dlm sehari msti pegi toilet.bdn rushda makin nmpak shape..rushda mkn bnyk pn, maintain je..lemak2 pn da xde.best sgt kesan nye. makin berseri2 je rasa sbb toxin da buang setiap ari.-Rushda-

Testimoni

kakjoey_redbean: i nak tanya kalau period sudah datang boleh continue makan jamu?nurmillionaire: boleh

nurmillionaire: period dah dtg ke?

joey_redbean: yala baru aje datang

joey_redbean: thank u kak

joey_redbean: jamu ada kesan sikit

joey_redbean: terkejut saya

joey_redbean: tak datang 2 bulan

joey_redbean: after makan jamu kak

joey_redbean: sudah ada

joey_redbean: datang hari

joey_redbean: makan 4 kapsul

joey_redbean: pagi tadi

nurmillionaire: :-)

joey_redbean: dah lancar

joey_redbean: saya akan tgk sebulan lagi macam mana

joey_redbean: saya akan bagi testimonial kat kaka

joey_redbean: kak

joey_redbean: kakak boleh saya promote jamu ini?

nurmillionaire: boleh

joey_redbean: hari tu saya pun susah....sini sakit sakit breast oun ada...

joey_redbean: tak boleh tahan

joey_redbean: abdomin sakit

joey_redbean: pun

nurmillionaire: skrg dah ok?

joey_redbean: sakit sikit masih ada tapi after makan jamu macam kurang sikit dah sakit...

joey_redbean: pimple pun macam kurang sikit

joey_redbean: tambahan i guna miracle mask and cleanser

joey_redbean: together kadang scrub neem

joey_redbean: hair mask pun i guna

joey_redbean: itu herba resdung i pun bol

joey_redbean: mandi

Joey Lee saya suka jamu akak :) sungguh berkesan :)

Testimoni

salam kak,dh 1mgu mkn jamu..jerawat ada tumbuh 1,2 je sb nk period, tp cepat masak brbanding dl tp jrwat dh kurang la...parut lama ni je ada xpudar lg.. jamu tu sy mkn,buang air besar dh cm dl la,ok...cuma kencing tu jd kerap...ni period xsenggugut..smpai xperasan period,sengal pinggal pun sikit 2 je...nt kalau dh habis sy oder lg..-Ruhannza-

Testimoni

IrRa Hadi Said ~ salam kak nur..sy bwu je 2 wix gne 99+mask+jamu nie..kulit sy ase lmbut jep tau..jrwt bsar yg bnyk kt area dgu n pipi knan sy nie pon da ok..yg tggl juz prut jep..tp da mkin pudr..lau ad jrwt pon cpt surutnye..tp kn jrwt sy da mkin kurg..alhamdulillah..♥...wlaupon xscntik akak 'snowhite miracle' tp sy ase syukur sgt2 tau..hihihi:)esk sy nk order lgik pkej nie..luv it..yg pntng kne S.A.B.A.R..btul x kak niur??hihihihih:) thnx kak nur 4 the advse..

Testimoni

Kalau kita,neem plus tu lg nmpk kesan dia.Kita senang buang angin,sblm ni mmg payah,pastu perut jarang kembung2 walaupun lps mkn.Kalau husband kita paling ketara dia x dengkur mlm dah.Dia kata hidung dia rasa clear sgt.Dia pun yg mintak beli lg sbb bagus dia rasa.Pastu kalau mkn jamu ni,badan kita jarang panas la kak.Kita mmg cepat kena demam.Makan jamu ni jarang kena dah.-Aida-

Testimoni

Salam Nur,sejak kaksu amalkan jamu ni..badan kaksu dah x letih macam dulu lagi walaupun satu hari x henti buat keje.Angin pun cepat je keluar,lps makan je jamu ni terus kentut2 dgn sendawa...kaksu pun bg anak2 dara kaksu makan sbb period,segugut diorg dgn masalah keputihan...alhamdulillah lps sebulan mkn,dah nampak perubahan..skrg dah hampir setahun kaksu dan anak2 amalkan...tu yg beli lg 10 btl..harap nur boleh pos cepat yer sbb stok yg ada ni dah habis...-Suhaila-

Testimoni sendiri

Alhamdulillah kaknur sendiri telah amalkan jamu Multipurpose ni sejak dr anak dara lagi hinggalah skrg dah berumur 31 tahun...semasa remaja dulu kaknur ni aktif dgn sukan...mmg waktu tu mcm2 masalah dalaman ada,kencing kotor,segugut,period x teratur,keputihan,gastrik dan juga masalah rahim rendah...ketika umur 19 tahun,barulah kaknur citer semua masalah ni pd mak sbb dah x tahan sgt...mak pun paksa kaknur mkn jamu ni setiap hari...Alhamdulillah setelah beberapa bulan kaknur amalkan...semua masalah td dah xde lg...lps berkahwin pun kaknur terus amalkan..mmg badan lansung x rasa letih walaupun masuk keje restoran pukul 7 pagi sampai 10mlm baru balik...masih rasa fresh...lps bersalin anak pertama dan kedua pun hanya jamu ni je yg kaknur ambil dan mmg berat badan cepat turun dan perut sampai skrg lansung x buncit...kalau dulu kaknur lansung x boleh puasa penuh disebabkan gastrik,tp jika setiap kali lps sahur kaknur terus mkn jamu ni...Alhamdulillah kaknur dpt berpuasa malah rejab dan shaaban pun kaknur dpt berpuasa....sbb itulah sampai skrg kaknur sgt yakin dgn jamu ni...:-)

Testimoni

salam kak...best la pakai produk akak ni..thanks ek sebab perkenalkan...bahagia jer rs bila org asyik puji...minggu depan nak kena order jamu lg lah...dh nak hbs...kalau ble xnak stop ambik sbb suke sgt.. yg pasti badan xletih la kak...tidoq lambat bangun awl pun xngantuk kat office -Azila Mahamod -

Testimoni

:Nak kongsi skit ttg produk nih..selepas penggunaan sebulan sy da dpt rase perbezaan kulit muka saya..sebelum menggunakan produk ni...kulit muka gatal2 disebabkn resdung..jerawat naik time period..dan kulit muka berminyak sgt2...and now masalah tu xtimbul...jerawat time period xlah keluar teruk cam dulu..if pakai make up pun xla muka gatal2....kulit xler berminyak cam boleh goreng telur cam dulu..hihihi....so far produk nie klu diteruskan insyaallah..menghasilkan kulit yg baik...congrates and many thanks to kak nur..(",) -Siti Rohaida Yusof-

Testimoni

Noor atika Sutomah Said ~ saya pakai product ni baru sebulan. so far product ni serasi ngan saya. period pain saya pun dah tak ada. jerawat pun dah kurang. cuma tinggal parut parut jerawat je n kalau nak period itu jerawat masih tumbuh sikit-sikit.kulit muka tak lah flawless lagi macam akak akak yang lain. hehe. yang saya paling suka product ni tak lah mahal sangat macam sesetengah product lain sebab masih dalam budget saya sebagai pelajar yang kadang kadang tak ada duit.haha. sama sama kita nantikan ke-flawless-an muka saya okeh. hahaha. tq kak nur. jangan lupa pos barang saya dengan penuh kasih sayang ye. haha. salam

Customers feedback

Iesya Linda said ~mmg best la..
kulit tak kering, tak berminyak sangat..
t nak beli lagi satu, ada botol besar?

Fariza Mirza said ~
Extra Moist mmg best......walaupun ianya oil base tp bila pakai ianya tak berminyak pun di T zone especially. Tak mcm sesetengah produk tu kata je waterbase tetapi berminyak jugak (dimuka saya la, org lain sy tak pasti :)) Saya dah pakai 3 hari, so far muka saya tak berminyak pun walaupun sy keluar. Dan parut2 jerawat hitam saya sudah menunjukkan perubahan +ve, ianya dh mula hilang. Saya baru pakai 3 hari je tau pencuci, mask, extra moist, jamu serta neem herbs. Saya suka sangat & big thanks kak Nur....hugs u dear sis ;D

Yg pelembab akak bg free tu bagus kak...kulit saya kering,kalo pakai bedak mesti bcapuk..
Safea CooL: Smlm brg smpai saya terus cuba
Safea CooL: Hari ni kulit kering da xde da
Safea CooL: Rasa smooth je..tambah lak guna 99face
Safea CooL: Mekap... saya pn da sempurna!
Last message received on 18/2/2011 at 12:39 PM

Twinsis Beauty said ~da transfer rm70 dlm cimb..sebenarnyer..extra moist tu sy da try,ader akak y selalu beli ngn knur bg sy test.mmg besttttt sgt,kulit sy ni mmg kering..kak azlin ni pun ader bg cleanser n mask tu & herbal sinus tu..sy cuba semua mmg best lar.Herbal sinus tu wlupun sy xder jerawat n resdung, lps buat rs berseri2 muka..ajaib btl tp mmg puas hati sgt ngn extra moist..kulit y kering2 gler da makin ok.

Siti Humairah said ~
Salam kak,maaf smlm dah tdo,stakat ni muka sy ok sket.smlm je la nampak merah,bengkak2,byk white head,oleh sbb sy geram,sy picit jerawat n white head,pas sy picit sy terus letak extra moist kat luka2 tu,pastu sy pakai miracle mask.bengkak dah xde...kulit rasa licin sket.tak berbijik2 tp berbekas merah2 sbb sy picit smlm.pasni sy x picit dah la...kak kalau extra moist tu sy nk beli berapa RM ea?

Alieza said ~As salam kak Nur..Sy Alieza from Ampang,Selangor....Sy dh try 99face + miracle mask + extra moist..mmg best wlpn baru pkai x smp sminggu.

Zai said~akak moist 2 bgus la muka zai dh xbmnyak d\sgt wktu tghri...hehehehe..tq kak for gve the try...so pasni mmg zai kne beli..hehehe

Mee Siput Muar(Faizah haironi) said~ moist ni serasi dgn saya...baru2 ni ada cuba juga argan dari secretleaf tu...tapi tak nampak sgt perubahan pd muka...tapi bila apply moist ni, nampak muka tak berminyak sgt, lebih lembut, gebu je rasa...itu baru 2 hari tu...lama2 pakai makin jelita la kita auww..hurm...pores pun nampak mengecil, kulit sekata..ada juga bagi husband try apply kat bibir dia yg pecah2 tu...nak tengok hasil berkesan ke tak...:)

Ayumi Varistina Fernandez said~
Salam..Selamat pagi kak nur.. Akak, sya bawu je gune kan extra moist 2.. dlm 2hari tp dh nmpk kesan nye.. cth nyer..kulit muka sya xbmnyak mcm dlu.. klau dlu tghri je muka zai nmpak bmnyak sjew.. pastu kulit muka ase lembut n licin sjew.. tq sgt2 kat akk cz gve me the product..so pasni sya akn trus guna.. =) syunk kak nur..! ♥ ♥ ♥

Nurain Mohd Nasir said - salam...nak bg testimoni ni..even br 2 hari makan jamu multipurpose ngan neem...badan asa len sgt2...sy tgh demam tp macam x teruk sgt..dan asa macam cepat je nak sembuh..selalunya msti 5 or 6 ari demam..tp baru 3 ari dah asa macam makin shat...tambah2 bila dpat minum miracle tea...~thanks 4 da free gift..i love it!

Testimoni 10/3/2011 : miracle mask, multipurpose jamu dan miralce neem plus :
Lilo Lola: mommy,now sy tgh pakai miracle mask,hehe...if pas mkn jamu tu trus minum tea tu leh ke?
Amalina :oh boleh je ..=)=)saya dh upload cara pakai kat inbox mummy =)=)
yang miracle tea nanti sy upload
Lilo Lola:tq so much,best giler pakai,merenyam muke sy,hehe
saya :heheheheh ouchhh merenyam nak lawa tak pe
Lilo Lola:hehe,betul2...mmg pimple sy ni pimple resdung la sis,gatal...produk ni si8s wt sendiri ke?bau sedap bau jamu
saya :=)=)tak produk ni orang lain buat..dr langkawi..sebenarnya produk ni dah lama tapi dia supply kat salon2 n spa sahaja..lepas tu br dia pasar kat org ramai
Lilo Lola:owh,ic...best la pkai:)..sis,da terkentot2 n sendawa mkn jamu ni,segala angin sesat da kuar,hehe
Amalina:hehehe tahu takpe memang kuar abis angin kus2 nanti kan sis bg testi moni tau saya nak buh dlm blog n facebook
Lilo Lola: sy ni jenis angin ssh kuar ckit,br je mkn jamu ni bout 1hour mcm tu,kuar sume angin,hehe...lg1 sy ni sembelit,ni da nk terberry la plak,hehe...mmg best,coz br je pkai kesan cepat...boleh sgt2 jd testimoni:)
Amalina: hehehe ok2 ayat ni pun boleh guna jd testi
Lilo Lola:boleh2,hehe...nti sy bg detail bout kesan kai 99fce tu eh...
Amalina: ok beres...=)=)

Assalammualaikum kak nur...sy zaimah dr bangi...
" Alhamdulillah...selama 2 bulan lebih dh pakai 99 face + miracle mask + jamu neem ..alhamdulillah..segala pimples yg besaq2 dh xde..kesan2 parut dh pudar..tggal yg kecik2 je...kena rajin2 tempek mask utk dpt kn kulit yg lebih licin...dh 2 tahun guna mcm2 produk dipasaran...tp kejap baik.....kejap x...mayb yg nie yg serasi dgn muka saya...dgn izin Allah..diharapkn sy dpt pulih kembali kulit muka yg licin berseri...thanx kak nur...=)

Testimoni baru!TQVM Zarida!

zarida ~ sy dah dkt sbln mkn jamu akak 2...jerawat xnaik dah..parut pun hilang
...smlm baru kawen,jurumekap kata muka sy halus sgt...seronok dgr..:-)thanks akak sbb kenalkan ngn produk akak...mak andam sy kata geram ngn kulit sy...
halus je..senang nak mekap..sy mmg srnok sgt la sbb parut pun hlg dah..klu ade ...pun sket2 sgt je...

testimoni

Fara Azean said ~salam...kak ada satu pertanyaan ubat jamu tue makan waktu bila rasanya...kalau datang bulan kena stop dulu atau teruskan...sebab bila saya makan ubat tue ada perkembangan positif pada jerawat saya..macam terbantutlah takda keluar lagi tinggal parut yang lama dan jerawat yang sedia ada mengecut.harap balas dengan segera...


Jan Di Smart said ~ akak..thanx sharing rahsia kesihatan family akak with us bcoz sejak makan neem plus jamu + multipurpose jamu, period sy kuar habis..b4 this period cam mau tamau ja kuar. Guna seme2 tu best. Muka licin n lembut jer. Kalo naik jerawat sekecil2 mana pon tepek miracle mask tebal2 b4 tido mmg berkesan. selalunya kalo product naturl cenggini lmbt kesannya tp ini cepat. alhamdulillah dgn izin DIA.




0 comments:

Post a Comment

Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting