PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Wednesday, March 31, 2010

PRODUK TERHANGAT DI PASARAN!!! Ninety Nine Face skincare

Posted by babytomeimall at 3:25 PM

Setelah 1 minggu penggunaan Ninetynine Face + Miracle Mask


Pembersih muka all in one yang berkesan untuk mencerah & menghaluskan kulit dari gabungan 99 buah-buahan, sayur-sayuran, ulam-ulaman & herba terpilih dari 99 Kepulauan Langkawi. Rasailah perubahan kulit anda walaupun pertama kali menggunakannya. Anda pasti jatuh hati...

Ninety Nine Face sangat berkesan untuk:-

- Semua jenis kulit.
- Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
- Menghaluskan dan melicinkan kulit.
- Memudar dan menghilangkan jeragat.
- Mencerah secara semulajadi dan sekatakan warna kulit.
- Menegangkan kulit wajah dan awet muda.
- Mengurangkan dan menghilangkan gatal-gatal kulit akibat resdung.
- Mengecilkan pori-pori kulit muka.
- Menjadikan kulit bersih dan berseri.
- Mengurangkan minyak dan melembabkan wajah.
- Membuang sel kulit mati.

CARA PENGGUNAAN 99 FACE

Sebelum cuci muka dgn 99face,pastikan anda remove dahulu make up atau bedak yg ada di muka menggunakan facial cotton yg dilembabkan / make up remover dan barulah cuci muka dgn 99face.Gunakan 2-3 x sehari dgn gosokan yg lembut sahaja...



cara pakai 99 face, miracle mask, sinus herbs, miracle extra moist

Pagi :

pakai cleanser 99 face + pelembab miracle extra moist

malam :

pakai cleanser 99 face kemudian pakai pelembab miracle extra moist, selepas 15 minit lepas tu baru pakai miracle mask..tempek ke seluruh muka macam pakai masker sebelum tido malam, esok pagi baru basuh..wajib pakai setiap hari miracle mask ni...atau boleh pakai waktu siang kalau lapang tempek di tempat bermasalah...

** pakai miracle mask ke seluruh muka sehari sekali dah cukup, kalau nak pakai kali kedua pada hari yang sama just tempekkan miracle mask kat tempat bermasalah..MIRACLE MASK KALAU PAKAI KAT MUKA LAGI LAMA LAGI BAGUS

** sinus herbs wap kat muka seminggu sekali..lepas wap muka pakai miracle mask

cara detail pakai 99 face + miracle mask + sinus herbs yg bergambar tgk blog saya, KLIK SINI

http://babytomeimall.blogspot.com/2010/03/produk-baru-dipasaran-pembersih-muka-99.html

cara pakai pelembab miracle extra moist, KLIK SINI

http://babytomeimall.blogspot.com/2011/02/pelembab-kulit-ajaib-miracle-extra.html

SEBARANG PERTANYAAN SILA AJUKAN SUPAYA ANDA MENDAPAT KESAN MAKSIMUM DARIPADA PRODUK 99 FACE INI TQ =)

MALU BERTANYA SESAT JALAN.... =)



~###~Harga Promosi Terkini SET 99 FACE 2012~###~

Pakej PERCUBAAN
(50gm Ninety Nine Face + 50gm Miracle Mask)

Percuma Sinus Herbs
Semenanjung : RM56
Sabah & Sarawak : RM60
(Harga termasuk kos pos laju)



PROMOSI TERBARU
PAKEJ LUARAN DAN DALAMAN 2012








TESTIMONI BERGAMBAR

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sedar xsedar dah pakai 99face+mask hmpir 5 bulan..pggunaan dlm 5botol je..dan mmg berbaloi.ape yg wt sy trtarik sbb produk ni lgsung xguna bhn kimia.kulit sy sgt la sensitif! Salah produk je msti naik jerawat..muka merah2..dan semua tu wat sy rimas ! tmbahn lg sy stdnt culinary yg terdedah ngn prsekitaran kitchen yg panas +minyak..uhh ..kt sini sy bg testimoni sy bermula drpd xpakai produk ni lgi...muke sy penuh jerawat dan merah2..tmbahan lgi kulit sy cerah mmg la menampakkan lg kemerahan tu..owhh malu! Tempek la bedak 4 inci pn..foundation berlapis2..cnfirm nmpak gak! Pas 2weeks guna 99face+mask ..kesan ny sgt ketara. Merah2 da xnmpak.jerawat da kecut.ya allah bersyukur sgt jmp produk ni! Guna produk ni kena rajin..before tido sy msti pakai cm bedak sejuk ..kt jerawat tu tebal2 sikit tempeknye..siangnye kalau xde pape hal mmg menempek mask jela..seminggu 2x msti sy wapkan muke menggunakan herbs yg dpt free gift tu..xpyh tggu lama..sebulan je nahhh...tgk la muke sy pas sebulan.xpyh apply foundation dah.ape lgi...seronok dgn penggunaan produk ni...sy teruskn smpai xsedar dah 5 botol dah guna..dan kesannye,boleh tgk gmbar sy pd mggu terakhir bulan ke5 tu..alhamdulillah,berkat kesabaran dan kesungguhan pape pn leh jdi.kpd yg ada masalah mcm sy..or nk tny pape ker..about penggunaan produk ni ..atau masih ragu2 lgi..leh add ym sy or emel hadzira87@yahoo.com.. skg ni produk mahal2 pn sy dah xpcya.pd sy , sy blh dptkan ape yg sy nk dari produk ni..so,watpe nk terkejar2 cari produk beratus2 tu...mbazir ! kalau nk kuar mane2, sy juz apply moisturizer +cmpct powder je..tu pn da ckup..thanks 2 k.nur..bnyk melayan pertanyaan sy..owhh ya..skrg ni sy dlm proses pnggunaan multipurpose jamu+neems jamu yg utk kulit tu..nantikan testimoni sy nanti ya! Sbb bdn sy dah mkin nmpk shape..xletih..opss..wait 4 next --testimoni !-Rushda-
--------------------------------------------------------------------------------------------------



salam kak Nur ..

ni testimoni yana ... plg latest la ni ... dlm
ms 3 minggu je kak nur .. parut jerawat bawah pipi yg merungsingkan yana
da ilang hasil kerja keras ... skrng da x segan lagik .. Syukur
Alhamdulillah .. thnks kak Nur , thanks 99 Face + Miracle Mask .. nw
yana sndiri da dftar jd agen dn da pn ada custmer d spore ..
alhamdulillah .. Kak Nur .. Ur Product SUPERB -Norliana Ibrahim-

testimoni dari NORLIANA LAGI yang ini paling latest

SY DA MENGGUNAKAN PRODUK NI HAMPIR 7 BULAN , MINGGU PERTAMA JERAWAT KECUT SEPENUHNYA , BULAN KETIGA PARUT HILANG TP MS RAYA AIDILFITRI ARITU KULIT MASA AGAK BERMINYAK SIKIT DN X SEKATA .. TAPI PD 27-11-2010 MS SEPUPU KAWIN , RAMAI TEGUR KATA KULIT DA OK DAN SEKATA SGT .. ALHAMDULILLAH .. || GAMBAR SEBELAH KIRI PD HARI RAYA AIDILFITRI DAN SEBELAH KANAN MS 27.11.2010 .. TAK PERLU DUIT BNYAK TUK KULIT YG SIHAT YG PENTING PRODUK BTUL2 X DE BAHAN KIMIA .. WPN LAMBAT TP SIHAT KEKAL SMPAI BILA-BILA .. -NORLIANA IBRAHIM-
------------------------------------------------------------------------------------------------

TESTIMONI :: AIDA ROYANI said pd akak wlupn dia mcm scrub, tp dia x
kasar sgt mcm produk lain.. pastu x buat muka mcm tegang/panas.. rasa
best lah.. sbb akak penah pki 1 produk ni, muka jd panas.. lg 1
sesetengah masker bau dia busuk lbh2 lg yg jenis bncuh.. tp yg ni x
busuk.. yg pnting nmpak perubahan.. biji2 kat bwh dagu dh krg & muka
pn x brminyak sgt.. ::
--------------------------------------------------------------------------------------------------
SALAM, SAYA NAK KONGSI SEDIKIT PENGALAMAN MENGGUNA PRODUK 99FACE + MIRACLE MASK SELAMA LEBIH 3 BULAN. KALI PERTAMA GUNA MEMANG DAH RASA PERUBAHAN. TEKSTUR KULIT LICIN DAN SENANG NAK APPLY MAKEUP. SEBELUM MENGGUNAKAN PRODUK INI SAYA PERNAH MENCUBA PRODUK LAIN YANG BERASASKAN 100% BAHAN SEMULA JADI. 1 SET BERHARAGA RM 700 LEBIH TAPI TIADA KESAN APA-APA SELEPAS MENGGUNAKANNYA UNTUK BEBERAPA BULAN. TETAPI PRODUK INI 2 MINGGU SAHAJA SUDAH BOLEH LIHAT KESAN POSITIF WALAUPUN AMBIL MASA JUGAK NAK CLEARKAN PARUT-PARUT. SAYA JENIS TAK SUKA GUNA BEDAK SEJUK DI MUKA. TETAPI ATAS NASIHAT KAK NUR DIA SARANKAN SAYA KENA RAJIN GUNA MIRACLE MASK SETIAP KALI MASA TERLUANG. DAN SAYA PUN IKUT SARANANNYA. INI LAH HASILNYA. SAYA SANGAT BERSYUKUR KEPADA ALLAH BOLEH KEMBALIKAN KULIT MUKA YANG DULU. TERIMA KASIH KAK NUR.-NURULFAREHAH-

-------------------------------------------------------------------------------------------------


------------------------------------------------------------------------------------------------


salam akak..ni tikah ada gmbr nak share ngan users yg len..hehe..saye bru je pakai produk ni around 7 mggu..tp sye agk berpuas hati la..walaupun jerawat saya masih belum pulih sepenuhnya..so far, mmg best pkai produk ni..susah la jrawat besar2 nak naik..alhamdullilah...so kpada mereka2 kat lua tu yg masih was2 nak guna ke x produk ni, i would suggest guna aje..heheh...thnx akak sbab da knalkan produk ni kat sye...=)




TESTIMONI TERBARU : Nurul Atikah said ~ni adalah gambar terbaru saya..ni la hasil saya pakai produk miracle kak nur..saya baru je pakai around 3 month n hasilnye sgt2 memuaskan...alhamdulillah.saye sgt sukakan miracle mask..mmg d best la.......rmi kwn2 tgur muka sye da makin ok..sye ni da lme x balik kg...about 2 month la jgak..mgu lpas akak saye tpon.then die ckp eh tgk muka awak kat FB da mkin ok...n akak tnye still gune produk yg beli trugh internet tu ke..n i said yes..akak ckp kwn die pun berminat nk try produk kak nur ni...thank ek kak nur da knal an produk ni at nurul..epi sgt2...erm lupe nk gtau..saye bru je try pakai miracle extra moist..baru seminggu..mmg best gile pakai moist tu..yg penting senang nk apply make up...krim muka n bedak cam rata je...susah nk comot2...pendek kata produk kak nur ni mmg terbaik la..thnx akak!..luv u soo much~


------------------------------------------------------------------------------------------------


PRODUK NI SESWAI DGN KULIT SY . JERAWAT N RESDUNG MAKIN KURANG . KULIT KURANG BERMINYAK .. DULU MAKEUP KENA TEBAL2 . TAPI SKRG TAK PERLU TEBAL2 PN . KULIT JD LIBIH LICIN DR DULU. TERIMA KASEH KAK KRNYAKIN KN SY DGN PRODUK NI ..-Naddiya Saffiyya -

------------------------------------------------------------------------------------------------




Testimoni baru!TQVM Mys Zuleana!

Mys Zuleana said ~ thanx dear..saya gne produk 99face almost 2months..so saya nak share pict terbaru saya..alhamdulillah..saya bersyukur sebab nampak perubahan yang ketara..produk ni lembut pada muka..kesan pun dapat tgk dalam masa yang singkat..insyaAllah,saya akan terus menggunakan produk ni..sebelum ni macam2 produk sya dh cuba..dri yg murah sampailah mahal..tapi kesannye tak begitu membanggakan...bila cuba produk ni,alhamdulillah..dulu klu pakai make up tebal pun still nampak bercapuk2 tapi sekarang,tak pakai make up pun saya tak kisah..so kpda sesapa yg mempunyai masalah,jgn ragu2 tuk mencuba..insyaAllah,dgn izin Allah...masalah anda akan berkurangan..
--------------------------------------------------------------------------------------------------


Safea said ~ Salam kak,tahniah sbb bjaya hasilkan produk yg seberkesan ini.Saya dah guna miracle mask ni 1 minggu lebih..actually 2 bulan lepas saya da beli,tp sy jarang sgt pakai sbb x sempat n kadang2 malas nak tempek2 mask tuh..hehe...tp akhir2 ni saya tgk ramai org da bjaya guna produk ni,so saya sambung pakai balik.saya memang tak pakai pencuci muka lain dah..100% saya pakai 99 face n miracle mask ni je..n baru2 ni akak bg saya extra moist...da seminggu saya pakai n gambar ni la hasilnya..sblm ni mekap bercapuk sbb kulit saya kering..muka pn nampak mcm suram n tua..huhu...alhamdulillah setakat ni saya heppy sangat pakai moist tu...InsyaAllah next week saya akan order lg extra moist tu..Thanks a lot kak..sblm ni saya dah hampir2 nak beli set produk yg katanya dapat bg hasil dalam masa 1 minggu,yg ada pitera tu..tp harga pcubaan pn dah RM199..nasib baik terbuka hati saya nak try produk miracle ni..so itu je ye kak stakat ni...hopes harga produk ni dapat dikekalkan ye ;)


-------------------------------------------------------------------------------------------------


TESTI MONI TERBARU DAFINA PINK said ~ nak berkongsi tntng produk nie...miracle mask + 99 face n moist .. sblum pkai produk nie...kulit muka berminyak,jerawat n banyak parut jerawat..dah pkai miracle mask n 99 face selama 3 bulan..kulit muka banyak berubah..kulit dh x berminyak,jerawat dh x naik banyak n yg syok sekali parut dh banyak pudar...suke sangat.....99 face to lembut sekali bila d pkai x mcm scrub lain...skrg baru cuba moist dlm seminggu...ermmm hasilnya...bila nak bersolek..dh x pyah pkai bb cream cuma pkai moist n bedak...bedak elok ja sekata pada kulit...suke kan?jimat banyak sbb dh x payah beli moisturiser,sunblock n foundation...semua da dalam xtra moist nie....makasih pda sis liana sbb sudi sharing tntang produk nie smpai saya jatuh cinta tuk beli dan hasilnya....x mau tukar yg lain dah...hehehe

------------------------------------------------------------------------------------------------



NURHAZWANI RAZAK said salam kak...ehhe mau anta testimoni ni (mengade sgt kan) ermm wani start gune miracle product mase ujung bulan satu~ mmg parut makin pudar n kulit jd sekata...dulu wani ad gune stu produk herba gak, suplimen die bgus, cume krim die x bpe sesuai ngan kulit wani..n wani cam nak cri produk yg lebih murah ckit~ tu yg jumpe miracle ni. thx kak sebb layan wani yg byk tnye ni. ahha~ ermm gamba sebelum penggunaan... nak2 wani ni student mmg jerawat ne menjadi2 la bile stress ngan kerja2 lect~

---------------------------------------------------------------------------------------------

TESTIMONI

‎6 mei 2011 Batrisya Qistina said -Hari ni dah masuk hari yg ke 3 menggunakan produk 99 face ni... mmg terasa perbezaannya, yg paling ketara jerawat yg besar pun cepat mengecut, kulit muka pun terasa lembut jerr... "Miracle Mask" tu mmg betul2 miracle! Alhamdulillah.... (^___^)

1 mei 2011 : Khartina Musaddiq said -dear, brang dah dpat 2 ari lpas..mmg jerawat kering cpat sgt2 n muka jd lmbut..x sabaq nk tggu muk jd elok..tq sgt2 ntuk produk yg best ni (^_^)

azila mahamod said ~ b4 pakai produk ni muka sy mmg dah xder jerawat tp parut jerawat dulu n open pores tu besar sgt.. lagi satu sy mengalami masalah resdung. so salah jer mkn mmg gatal hidung n mata. selepas ambik 99face, mask n sinus herb..., mmg byk perubahan la terutamanya dh xgatal mata n lubang2 tu nampak mengecil. jerawat yg naik sekali sekala bila time nak period pun cepat jer kecut n xtinggalkan parut.Selain tu sy juga amalkan jamu. b4 ambik jamu ni mmg kerap kena gastrik la mlm2 xble lena sbb angin byk dalam bdn tp xmo kuar. skrg nak kena gastrik pun susah.. semua dengan izin Allah.. skrg dah 3bulan saya amalkan produk ni

Testimoni baru!TQVM ZA!

Za Violet said ~ dh 5bln muka za xpnh guna krim pncrah apa2 sjk gna produk ni. yg hairan sesuai plak muka za,xguna krim pun ok,klu tidak muka ni mst berminyak,mcm2 la...yg mudah nk p kje xpyh byk2 pkai brg n buang ms sbb lps cuci mka dgn 99face,za lap2 mka sapu ckit extra moist,pas2 buh bedak ckit...dh siap make-up za sbb moist tu menyeratakan bedak kt muka za,xcomot2 pun.. :):)

TQVM YATIE!

Yatie Rieya said ~ as salam.. sy dah hampir smggu guna 99fce+miracle mask akak... mmg puas hati sgt2.. kulit jd halus mcm kulit bby je... yg paling best guna xtra moist mmg lembut kulit muka nie... sy jgk sapu xtra moist tu kat tmpt2 kering spt siku skrg dah ok siku sy... nnt sy nak oder set bersalin plk ye... mesti best jgk kan... tq ye kak..

TQVM Haji Mohammad Sallehuddin!!
Assalam akak!saya dah guna 99fce+miracle mask!dan saya paling suka guna extra moist tu!sebelum ni apa2 product saya guna mesti kering kulit muka jadinya..dah guna extra moist ne saya rasa selesa lah..saya suka sangat2!saya akan order lagi nanti ye!thanks kak! ;)


Darna Tajudin said ~Assalamualaikum,saya nak kongsi pengalaman menggunakan produk miracle...99face sy guna 2 kali sehari, lps cuci muka, muka kita jadi berseri...manakala miracle mask pula sy guna sblh mlm smpi pagi, bila bangun pagi n cuci... muka, muka jadi halus n lembut,best giler. Extra moist yg paling best sbb muka kita jadi lembut n senang nak apply foundation. Alhamdulillah lps 3 mggu sy menggunakan produk nie, muka sy semakin halus, parut jerawat pun semakin pudar. liang pori yg sebelum nie terbuka pun dah mula
mengecut...Alhamdulillah akhirnya jumpa juga produk yg d cari2 selama nie, lps nie sy nak suggest pula kepada kwn2 yg mempunyai mslh kulit mcm saya. tq kak nur coz suggest produk nie....next week nak order lagi untuk yg 2 bln....tq kak nur


Jan Di Smart said ~ akak..thanx sharing rahsia kesihatan family akak with us bcoz sejak makan neem plus jamu + multipurpose jamu, period sy kuar habis..b4 this period cam mau tamau ja kuar. Guna seme2 tu best. Muka licin n lembut jer. Kalo naik jerawat sekecil2 mana pon tepek miracle mask tebal2 b4 tido mmg berkesan. selalunya kalo product naturl cenggini lmbt kesannya tp ini cepat. alhamdulillah dgn izin DIA.

Amirah abd Aziz said ~ Salam k.nur,maaf gngu. Tp sy nak share sumthing dgn akk..td mkck2 sy semua tegur muke sy dh nmpk bersih n dorg excited nk beli jgk. Terima kasih k.nur atas produk k.nur yg mmg alhmdulilah sgt bkesan utk kulit sensitif mcm sy. =)


Testimoni 1


"terima kasih sgt2 kat akak promote cleanser tuh..alhamdulillah, oily kat muke mmg berkurang sgt,lepas cuci tuh rs moist je kulit,cuci muke (cleanser 99) setiap hr + miracle mask 3x dlm seminggu, memang betul2 puas hati..jerawat 2,3 biji je..parut makin pudar sket2, memang marbelessssssss la..memang jatuh cinta la dgn poduk akak ni...lagi satu memang ssh nk cr produk yg natural bebas dr kimia ni..ni la satu2 nye produk akak yg cukup berkesan dgn kulit muke sy." - zuranida othman -

Testimoni 2

sy suke pkai facial tu..kulit rase lembut,parut mmg da mkin kurang..lepas tu sy pkai mask plak..nmpk la ketara perubahan tu....cm skrg ade gk la ckit2 tumbuh lagi jerwat kecik2..bila pkai pencuci tu tem[ek lame2 jerawat pun jadi kering...2 3 hari da bek dah...cm skrg cepat la jearwat baik....xcam dulu"
- sharifah naterah -

Testimoni 3

"Setelah saya menggunakan Ninety Nine Face sebanyak 3 kali, saya terasa kulit wajah nampak perbezaan...sebelum ni terdapat kedutan di tepi bibir dan selepas menggunakan product tersebut kedutan di tepi bibir tidak kelihatan lagi..Saya terasa begitu gembira sekali dengan perubahan ini..Ninety Nine Face amat berkesan..Belum cuba belum tahu.." - Noor Aida Ayu -

Testimoni 4

Sy da pkai pncuci n mask ni da sbln n byk prbhan trutama kulit kurng brmnyk n lbh licin...parut2pun da smkn pudar..ni sy order pncuci muka 4 2nd time n order juga pncuci n mask utk org len yg brmnt dgn prbhan pada sy...
- Ahmad Sobri -

Testimoni 5

kaknur...99 face tu baguslah..sya dah pakai beberapa hri ni...kulit sya nampak perubahan n makin cerah...thank byak22 - Suhaib -

Testimoni 6

salam kak,nak oder cleanser...dlu sy beli yg btl kcik..next oder beli btl besar...alhamdulllah mmg puas ati...mmg sesuai dgn kulit sy..dh dkt 3 bln dh pakai..alhamdulillah..ni nk beli yg btl besar..bp rm?- Zuranida Othman -

Testimoni 7

"terima kasih sgt2 kat akak promote cleanser tuh..alhamdulillah, oily kat muke mmg berkurang sgt,lepas cuci tuh rs moist je kulit,cuci muke (cleanser 99) setiap hr + miracle mask 3x dlm seminggu, memang betul2 puas hati..jerawat 2,3 biji je..parut makin pudar sket2, memang marbelessssssss la..memang jatuh cinta la dgn poduk akak ni...lagi satu memang ssh nk cr produk yg natural bebas dr kimia ni..ni la satu2 nye produk akak yg cukup berkesan dgn kulit muke sy." - zuranida othman -

Testimoni 8

sy suke pkai facial tu..kulit rase lembut,parut mmg da mkin kurang..lepas tu sy pkai mask plak..nmpk la ketara perubahan tu....cm skrg ade gk la ckit2 tumbuh lagi jerwat kecik2..bila pkai pencuci tu tem[ek lame2 jerawat pun jadi kering...2 3 hari da bek dah...cm skrg cepat la jearwat baik....xcam dulu"
- sharifah naterah -

Testimoni 9

"Setelah saya menggunakan Ninety Nine Face sebanyak 3 kali, saya terasa kulit wajah nampak perbezaan...sebelum ni terdapat kedutan di tepi bibir dan selepas menggunakan product tersebut kedutan di tepi bibir tidak kelihatan lagi..Saya terasa begitu gembira sekali dengan perubahan ini..Ninety Nine Face amat berkesan..Belum cuba belum tahu.." - Noor Aida Ayu -

Testimoni 10

"Sy da pkai pncuci n mask ni da sbln n byk prbhan trutama kulit kurng brmnyk n lbh licin...parut2pun da smkn pudar..ni sy order pncuci muka 4 2nd time n order juga pncuci n mask utk org len yg brmnt dgn prbhan pada sy..."
- Ahmad Sobri -

Testimoni 5

"kaknur...99 face tu baguslah..sya dah pakai beberapa hri ni...kulit sya nampak perubahan n makin cerah...thank byak22" - Suhaib -

Testimoni 6

"Ni gambar saya sebelum dan selepas penggunaan sehari Ninetynine Face dan Miracle Mask.Selepas sehari pakai, kulit dah tak berminyak, kulit semakin cerah , jerawat cepat kering. Memang nampaklah perubahannya. Kulit pun rasa lebih lembut dan licin . Sekarang dalam usaha nak mengilangkan parut-parut yang ada. Nantikan perubahan saya..Terima kasih kak nur, memang bestlah produk ni."
- Nik Norazlinawaty -

Testimoni 7

"salam....saya ingin berkongsi pengalaman saya menggunakan pencuci 99 dan mask . semenjak guna perubahan yang saya alami adalah kulit lembap, cerah , licin, lembut n gebu . rasa seronok bila sentuh kulit selepas guna produk. sekarang saya hanya memakai krim pelindung sahaja bila keluar tanpa alas bedak (compact). kulit nampak natural n berseri-seri. saya syorkan anda juga menggunakannya dan rasailah sendiri keberkesanannya. terima kasih ninetynine & miracle mask."
- sharifah azlia-

Testimoni 8

"Salam kaknur, first i pakai kan, wow totally shock, sebab jerawat yg semalam kuar dah kecut...memang best la...kak nur kalu beli banyak dapat murah x?"
- Nur Muhammad -

Testimoni 9 ( Regular customer )

"salam kak,nak oder cleanser...dlu sy beli yg btl kcik..next oder beli btl besar...alhamdulllah mmg puas ati...mmg sesuai dgn kulit sy..dh dkt 3 bln dh pakai...alhamdulillah..ni nk beli yg btl besar..bp rm?" - Zuranida Othman -

Testimoni 10 ( Regular customer )

"Askum k.nur,sy punya parut di leher dan muka sikit2 semakin pudar...Alhamdulillah" - Shamsul -

Testimoni 11

"salam kaka Nur, sy liana dr JB..baru mggu gna 99Face + Miracle Mask, smlm (01052010) jumpa spupu n ibu saudara, mereka mngatakan kulit muka sy smkin licin, kurang bekas jerawat dan smakin cerah..alhamdulillah..mmg kalo xde kerja Miracle Mask mmg sy tepek kan seluruh muka..MMG BEST..double THUMB UPS...thanks kak Nur" - Norliana Binti Ibrahim -

Testimoni 12

"salam k.nur..sy da try mask n 99 face selama seminggu..kesan sgt ketara.muka sy da xberminyak lagi , jerawat da xd n parut pun da pudar..best sgt! syukur sgt dpt jumpe produk akak..sy akan jadi pelanggan setia akak!! kakak n adik sy asik tanya je rahsia sy neh..hehe n sy rekemen kan kat diorang.." - rushda hadzira ismail -

Testimoni 13

"salam kak, bole x sy promo produk akak kat blog sy?sbb sy sndr mengakui keberkesanan 99face n miracle mask...b4 ne sy da pakai produk yg brtus2 ringgit..tp sukur la bru 3ari guna 99face n miracle mask kesannya mmg menakjubkan...muka licin,jerawat kecut,parut pudar.." - Suhaila Matussin -

Testimoni 14

"Salam kaknur,syira nk order lg m.mask tu la..mama n adk sume nk pkai..smlm syra p wat facial ksi picit kuar sume whthead tu bru ok ckt muke xde biji2..mlm td pkai mask hlg parut2 itam tu kak,skrg tgl ckt lg...bru 2kali pkai..klo smgu mst hlg kot..mama pun ckp muka syra pg ni nmpk cerah ckt...huhu suke2...:-)" - Syira Mohd -

Testimoni 15

sy tak penah lg berpuas hati dgn mana2 produk yg sy cuba sebelum nie. nasib sy baik sbb tergoogle produk akak nie.tanpa fikir tros order sbb jerawat semakin teruk. alhamdulillah skang parut da semakin pudar! jerawat pon ala2 segan je nak tumbuh. haha.. tq kak nur! bole beraya sakan la sy pas nie...-Jaja Azmi-

Testimoni 16

alhamdulillah,selepas saya pakai miracle mask ni,kulit muka saya dah x tumbuh jerawat...dan kakak saya pun cuba pakai mask ni,dan kulit dia dah bertambah licin...lembut je...-Asiah Ramly-

Testimoni 17

smlm oderkan utk kawan..die ckp dulu muka rushda bnyk parut n jerawat..skg ni da cntik..tu yg die tnya tu pakai ape..so rushda rekemen kan la...xsabar2 die nk pakai...mcm mane rushda nk bg gmbar sebelum n selepas?leh jadikan testimon...-Rushda-

Testimoni 18

Kak nur, sy dah pakai 99face selama 4 hari.. mmg kulit muka rasa lebih lembut berbanding sebelumnya... kat hidung & dahi, dah hilang oily.. Miracle mask baru nak cuba pakai mlm ni.. target nak kecilkan pori2 and eliminate pigments.. nanti kasi testi lagi lepas result dah obvious... :-)

Testimoni 19

salam kak nur...dya da dapat da barang tu..bru je try guna td...hehe..suka laa dengan sinus herb tu...99 pn ok...lembut je muka ble guna...thank taw kak nur..bagi dya harga memang bebaloi laa..-Diya-

Testimoni 20

salam...memg da kuwg a skrg jerawat...muka pn da xbmyk lg...kulit pn makin halus...alhamdulillah...stkt skrg memg puas ati...bpeluh pn xd nmpk ngt myk...gtl2 muka da kuwg le...-arniza-

Testimoni 21

tpi yg sue nk oder utk sue lain laa cos cousin2 sue pun guna heheh...ari tu sue beli kan...sue sendiri pun dah 3botol dah hehehe...best jer rsa kulit licin...-Suhaila-

Testimoni 22

Maaf lambat beri feedback. Dah 2 minggu lebih pakai 99face + miracle mask. 99face sekali sehari (malam) dan miracle mask sekali atau dua kali seminggu. Kesannya, parut kat muka dah kurang dan warna kulit muka dah sekata. Saya selalu kerja di luar dan terdedah dengan matahari, so, this is a good thing for me. Miracle mask ada jugak try sapu kat kult belakang. Kulit belakang rasa lembut dan kurang bintik jerawat kecil.

BTW, thanks for the extra free gift Kak Nur!

I LIKE! :-)

Testimoni 23

selaps beberapa hari gune..kawan saye ckap parut da ok dah...tak hitam sgt mcm dulu....miracle mask tu mmg bagus la kak...thanks - azuma johari -

Testimoni 24

salam sis...ms lom dpt brg akk mggu lpas .. yn terpaksa g salon tok facial kn sgala jerawat yg ada .. arini plak yn g smula salon tuk bli brg ... mereka kata ... apa u buat ngan muka u ... nmpak bersih dan tegang ... hehehe..bru 1 mggu lbih ..tq byk sis ...-Elle Yana-

Testimoni 25

nk bg tau99 face tu mmg syok betoi...makin improve muka sya...pakai bedak pun senang...smooth ja rsa - hannani-

Testimoni 26

sy begitu yakin betul dgn poduk akk..tu yg tk pk 2,3 kali tuh...sbb mmg poduk akk tkde kesan sampingan..pastu bekesan plak...moge akk bertambah maju n sukses..n hrp2 makin berquality dr ms ke semasa poduk akk ni semua ye...-zuranida othman-

Testimoni 27

t salwa bgtau lina yer bila2 salwa nk order...salwa nk yg beso skit coz best pakai 99 face tue.semenjak pakai 99 face tue kulit muka dah bertmbh licin..parut jerawat dulu2 pun dah semakin pudar...salwa bg mak salwa pkai jugak...dia puny jeragat dah banyak berubah..dah semakin nipis.. - SALWA

Testimoni 28

Suraya Sulaiman said ~ first time guna saya order pakej 1 je..dah sebln guna masih lum nampak ape2 beza...sbb seblm ni muka saya byk parut jerawat lama juga nak hilangkan...mcm2 produk guna seblm ni...last sekali saya order terus pakej 7..Alhamdullilah muka ade perbezaan...x berminyak,parut jerawat hilang 90% dan yg penting s...ekarang jerawat jarang tumbuh w/pun time period...

Testimoni 29

Alhamdulillah.. produk tu memang bagus. jerawat saya dah kurang, kulit tak berminyak sangat
- Norhayat

TESTIMONI --7 MAC 2011 12.40 PM : yg 99 tu dah 3 hari akk pakai alhamdulillah ada perubahan....kulit muka akk kasar....dah 3 hari akk pakai ada licin sikit....kulit pun agak cerah sikit--Rosdiana Mohd Yasin

zuranida Othman Said ~ honestly,since dh pakai cleanser99 akk tuh, mmg takde dh standby tisu..sbb sblm2 nih..mesti nak kene ade tisu nak lap minyak kt t-zone..biasanye kalo cleanser combination to oily,kalo cuci lps tuh mesti rs tegang kan..tu mmg tak bes rs perit je muke..tp cleanser99 akk mcm melembap..kalo mlm sy tak pakai pn pelembap sbb cleanser99 tuh dh ade mosturizer sket..

TESTIMONI TERBARU 10 MAC 2011 : 99 FACE: assalamualaikum akak....just nk bgtau,muka lina dh ada prubahan skit..bru guna 3 minggu ja tp jerawat dh kecut n parut dh mkin ilang...lina just guna 99face cleanser n miracle mask ja,tp muka dh bnyak brubah..6ti dh ada prubahan bnyak ckit,lina bagi testimoni brgmbr..tiap2 mnggu amik pic nk tgk prubahan kat muka ni..by da way,thanx akak cuz knlkn produk ni.. - TENGKU LINA IZZATI

Liana Zuez said - salam... just to share... smlm 1st day guna produk ni... stat dgn wap guna sinus herbs, 99face, scrub, mask n lastly extra moist! lps 1st wap tu dah terasa kulit muka lembut sgt & lastly bila applied extra moist... 1st celup je jari rasa takut sgt bcoz minyak dia rasa mcm minyak msk ja tp tawakal gak... celup jari sapu kat tapak tgn n applied kat muka... but dlm sekelip mata minyak tu dah meresap ke muka n x rasa berminyak lg... yg rasa cuma kulit tu moist ja... rini guna lg extra moist tu, dr pg sampai sekarang ni mmg x berminyak lansung muka n yg penting kulit2 yg selalu mengelupas tu rini xdak lansung n rasa moist sgt... thanks CT for gud product... tak mau dah yg lain! [;)]

Fatim Zubir Said ~ SALAM akak,best lah pakai pencuci muka 2 ramai tegur kulit muka sy dah bersih,thank...

ROZIRAH ROSLAN said ~ salam kaknur..saya baru dapat barang semalam,thanks..dan dah cuba pencuci muka, mask dan pelembab dia..mmg best la kak kulit tak kering...baru satu hari pakai..pagi tadi pergi keje kawan gee tegur dah..muka nmpak penuh, sbb muka gee ni ada lubang2 skit bekas jerawat dulu mungkin sebab kesan melembab tu kot...

Testimoni baru!TQVM Zarida!
zarida ~ sy dah dkt sbln mkn jamu akak 2...jerawat xnaik dah..parut pun hilang.smlm baru kawen,jurumekap kata muka sy halus sgt seronok dgr :-)thanks akak sbb kenalkan ngn produk akak mak andam sy kata geram ngn kulit sy halus je senang nak mekap sy mmg srnok sgt la sbb parut pun hlg dah klu ade pun sket2 sgt je

Testimoni baru!TQVM FARA!!

Fara azean said ~ terima kasih kak nur.fara dah dapat barang hari tue.seperti yang akak bagitahu hari tue saya cuba pakai setebal yang boleh.apa yang menariknya memang berkesan jerawat yang besar tue dah mengecil kemudian fara cuba guna extra moist kat jerawat tue dah jadi kering macam kutil yang dah tertanggal.tak sia sia fara teruskan penggunaan produk nie.

18 julai 2011 Amyza Ajis Collections said... dear thanks perkenalkan produk nie..saya sgt puas hati dgn 1x pemakaian je dah nmpk kesannya...;>xsabar tgk muka terbaru selepas pkai produk nie...he...he..

TESTIMONI 99 FACE - 28/11/2011 - Sera Amanda : salam akak .. semalam saye g kenduri kawen.. pas tu ade kawan sye .. sye tak jumpe die dlm 6 bulan kot.. pas tu die ckp "eh muka ko da elok la.. just tinggal parut2 jer eh ..ko pakai ape " hee.. suke2 ..






18 comments:

Anonymous said...

nak cuba
ini email saya
jaysuhaini@gmail.com

Anonymous said...

as salam
nak cuba
puffyhalyda@gmail.com
please respond asap!

Anonymous said...

HYE I NAK CUBA JUGA.EMEL YA.TQ. KATAKHIJAU89@YAHOO.COM

butterfly said...

mcm mane nak order?

Sera Amanda said...

Benda ni pencuci muke ke??kalo gune dgn produk lain leh tak??muke saye teruk parut jerawat ~

swsida said...

kawan saya ada pakai produk ni dia kata ok.. saya nak try lh..sebab muka saya dulu bersih xde jerawat, tapi sekarang ni berjerawat dan berbekas pula... mcm mana nak order yea

yatie said...

cam berminat nk try...muke berparut ni...

siti said...

saya gi kedai cari product ni tapi dia tunjuk 99 juga tapi dari bandung indonesia.aDA tak dijual diluar ye?

Anonymous said...

mcm mane nk beli ye?

tika said...

MMG PRODUK NI D LULUSKN OLEH KKM KE??

Anonymous said...

~~mcm ne nk order?

Anonymous said...

kalau kulit berparut+whiteheads+blackheads+jerawat pasir+liang roma terbuka...sesuai ker guna miracle mask ni?

yaya ツ said...
This comment has been removed by the author.
Amyza Ajis Collections said...

dear thanks perkenalkan produk nie..saya sgt puas hati dgn 1x pemakaian je dah nmpk kesannya...;>xsabar tgk muka terbaru selepas pkai produk nie...he...he..

MiRae said...

kulit saya xbermasalah sngat, tp ade biji halus kat muka. elok x guna product ni?..harga 99face berape ye kak??(pencuci muka die)..
ni email sy..
am_apple89@yahoo.com

babytomeimall said...

sALAM SEMUA... SORRY SANGAT2 SAYA KADANG2 TAK PERASAN DAN JARANG CHECK MESEJ ANDA DI SINI

SEBARANG PERTANYAAN ATAU NAK ORDER MENGENAI 99 FACE SILA HIBUNGI SAYA MELALUI EMAIL @ FACEBOOK @ SMS

No tel : 016-4032036
Emel : babytomei2007@gmail.com

boleh add facebook saya roses_cute2002@yahoo.com

tq peace =)

babytomeimall said...

amyza ajis.. tq dear =) sy buat testimoni ye.. hehe =)

Nur Diyanah Mokhtar said...

teringin laa na cubaa, mahal tak?

Post a Comment

Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting