PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Wednesday, July 27, 2011

Juliet Beauty Soap Whitening + Collagen D'herbs

Posted by babytomeimall at 9:38 AM

Juliet Beauty Soap Whitening + Collagen D'herbs

RM 25 Semenanjung

RM 29 Sabah Sarawak

(Harga Sudah Termasuk Kos Pos)

KULIT CERAH SEMPURNA SEAWAL 3 HARI

Juliet Beauty Soap dihasilkan daripada herba-herba dan gabungan susu untuk mendapatkan hasil yang bermutu tinggi dan kaya dengan vitamin E dan C. Juliet Beauty Soap mencuci dengan lembut, meyegar, melembab dan mencerahkan kulit serta mengembalikan keremajaan kulit wajah seawal tiga hari. Ia sesuai digunakan oleh semua peringkat umur untuk lelaki dan wanita.

CARA PENGGUNAAN:

Buihkan Juliet Beauty Soap sapu dan urut perlahan-lahan selama 1-2 minit, bilas sehingga bersih. Untuk mendapatkan kesan yang terbaik guna 2-3 kali sehari. Untuk siang hari gunakan Diamond Foundation utk kesan yang lebih baik.


UNTUK KESAN BERGANDA, PENGAMBILAN GLOW BWHITE D'HERBS DIGALAKKAN SILA KLIK SINI

http://babytomeimall.blogspot.com/2011/07/glow-bwhite-beauty-skin-collagen.html



TESTIMONI



15 ogos 2011 Norhidayah Ahmad said - Dear I dah try pakai sabun collegen ni br 4ari memang terasa kesan nya terutama sekali skin nampak lembap aje xmcm dulu selalu kering n kulit mengelupas...yg best lg bekas2 jerawat lama dah beransur2 pulih...

28/11/2011 -Norhidayah Ahmad - salam dear sori ye lama xupdate awk perubahan sy guna JULIET BEAUTY SOAP WHITENING + COLLAGEN so far dr start sy guna sampai sekarang perubahan dia ketara muka sentiasa lembab n xde lg kulit sy mengelupas, bekas2 jerawat dah mula mengecil n tona kulit dah sekata...

TESTIMONI PRODUK D'HERBS : 1/12/2011 : Leyha Dae - kakak nak lg produk d'herb :P..ramai plak yg oder kat sy, sy promote kat kawan2, sume kate slesa n best.,, ok ney senarai brg2 yg nak oder ea kak,
-juliet beuty soap nak - 4
-glow b'white nak - 2
-foundation - 1





2 comments:

LeeYa said...

kalau muke berjerawat boleh tak pakai sabun ni ?

LeeYa said...

kalau muke berjerawat boleh tak pakai sabun ni ?

Post a Comment

Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting