PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Monday, May 16, 2011

Diamond Foundation D'HERBS

Posted by babytomeimall at 9:31 AM


RM 65 (S) / RM 72 (S/S)
25GM


HARGA DAH TERMASUK KOS POS





Keajaiban Diamond Foundation yang mengandungi biji anggur dan kolagen mampu mengubah wajah anda dalam masa 1minit untuk kelihatan 10 tahun lebih muda… ianya memang terbukti berkesan dapatkan segera untuk wajah berseri hari ini juga!!!

WARNA : NATURAL COLOR SESUAI SEMUA WARNA KULIT

Kegunaan :

1) Diamond Foundation adalah bedak asas yang mengandungi SPF 35 & minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 8 jam dari sinaran UV dan pencemaran yang boleh merosakan kulit
2) Meningkatkan keanjalan kulit
3) Mengandungi vitamin E untuk membantu menutup parut jerawat, jeragat & kedutan wajah
4) Sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit cerah atau sawo matang
5) Sesuai juga sebagai alas bedak & krim siang
6) Boleh digunakan oleh wanita & lelaki
7) Sesuai Untuk kulit sensitif, berjerawat, berjeragat dan kulit normal
8) Ianya kalis air dan boleh bertahan maksimum selama 12 jam
9) Simpan ditempat bersuhu bilik (30′-35′C)



TESTIMONI


28 julai 2011 - Nur Wahidah Bte Atarhim - wah..bestnye hadiah tu....nak!nak! hehhehe....produk yang saya dh cube diamond foundation.memang SUPERB!!!!tekstur ringan tak mcm melekit bila kite letak kat jari!!memang syok!!muka kite pun nampak fresh and natural!! hm...kalo dapat hadiah JULIET BEAUTY SOAP WHITENING + COLLAGEN...lagi GLOWING2 muke kite...hehehhehe

TESTIMONI PRODUK D'HERBS : 1/12/2011 : Leyha Dae - kakak nak lg produk d'herb :P..ramai plak yg oder kat sy, sy promote kat kawan2, sume kate slesa n best.,, ok ney senarai brg2 yg nak oder ea kak,
-juliet beuty soap nak - 4
-glow b'white nak - 2
-foundation - 1




2 comments:

blinkalltheday said...

ok ke foundation ni?cam besttt je..

babytomeimall said...

blink alltheday memang ok dear =)

Post a Comment

Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting