PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Friday, April 29, 2011

Anti Wrinkle Peeling Gel - BUANG DAKI DEGIL DI BADAN

Posted by babytomeimall at 9:45 AM



HARGA

SEMENANJUNG
Harga Saiz Mini (150 ml) : RM 35.00
Saiz Besar (250 ml) : RM 45.00

SABAH / SARAWAK

Harga Saiz Mini (150 ml) : RM 39.00
Saiz Besar (250 ml) : RM 49.00


HARGA SUDAH TERMASUK KOS POS


Buang Daki Badan Menggunakan Anti Wrinkle Peeling Gel (SP BeautyCare)

Dari Ekstrak buah raspberri merah, limau & anggur, buah delima, asam jawa dan epal hijau

Ekstrak dari buah-buahan yang berkualiti dan mengandungi Vitamin E serta Mineral Laut Mati (Dead Sea Minerals)



Jenis Produk
1. Red Raspberries (raspberri merah) Anti Wrinkle Peeling Gel (Saiz Besar : 250ml / Saiz Mini : 150ml)
2. Lime & Grape (limau & anggur) Anti Wrinkle Peeling Gel (Saiz Besar : 250ml / Saiz Mini : 150ml)
3. Pomegranate (buah delima) Anti Wrinkle Peeling Gel (Saiz Besar : 250ml / Saiz Mini : 150ml)
4. Tamarind (asam jawa) Anti Wrinkle Peeling Gel (Saiz Besar : 250ml / Saiz Mini : 150ml)
5. Green Apple (epal hijau) Anti Wrinkle Peeling Gel (Saiz Besar : 250ml / Saiz Mini : 150ml)


BAKAL PENGANTIN JUGA SANGAT SESUAI PAKAI ANTI WRINKLE PEELING GEL NI...KULIT HALUS MULUS TANPA DAKI SEBELUM HARI BERSEJARAH ANDA

Kenapa Produk Ini Anda Perlu Miliki?

- Sangat sesuai untuk membuang daki-daki badan yang degil;
- Dibuat dengan bahan semulajadi dan tiada sebarang unsur kimia @ bahan berasaskan haiwan;
- Dihasilkan dari buah-buah terpilih seperti red raspberries (raspberri merah), lime & grape (limau & anggur), pomegranate (buah delima), tamarind (asam jawa) dan green apple (epal hijau);
- Ekstrak dari buah-buahan yang berkualiti dan mengandungi Vitamin E serta Mineral Laut Mati (Dead Sea Minerals);
- sesuai untuk semua jenis kulit, semua peringkat umur dan jantina;
- Produk berkualiti, selamat dan berkesan;
- Merupakan gel anti kedut dan sesuai untuk semua jenis kulit;
- Menghilangkan sel-sel kulit mati;
- Menghilangkan kesan kedut serta melicinkan kulit;
- Kulit semakin cerah dan berseri.

Bagaimana Ia Digunakan?

1. Digunakan sebelum anda mandi;
2. Gosok secara perlahan-lahan sama ada di lengan, kali @ bahagian pelipat badan selama 1 minit sehingga kering dan nampak daki hitam melekat di gel;
3. Basuh dengan air bersih.
4. Gunakan 2 – 4 kali seminggu.


CARA PENGGUNAAN

Testimoni & Demontrasi Penggunaan Produk

STEP 1
Bahagian lengan & tangan disapu dengan Anti Wrinkle Peeling Gel


STEP 2

Daki-daki mula kelihatan apabila disapu secara perlahan-lahan selama 30 saat


STEP 3
Daki-daki dan kotoran berwarna hitam di lengan/tangan dapat dilihat melekat pada gel tersebut. Kemudian bilas dengan air bersih


TESTIMONI

12 MEI 2011 - Norjihah Abdul Rahman said - ok akak bru jer pakai wt test ok gak daki hitam giler lina,,,tp bau dia sdpp sgt,,,mcm ckit jer ler 150 ml tu tkpe nnti akak beli yg besar k,,
akak beli sbb bau dia best sgt,,bila akak sapu tk smpai 1minit kluar daki warne hitam blom gosok
lagi dh kuar,,,bgus arr ada gak akak beli produk cm gini tp kesan dia tk secepat nie,,,tang yg
hitam kat ketiak tu pon sma k,,uhh jenuhh nk hilang kan hitam tu dh cm 2 akak cuba yg mahal yg murahh smua tk ok yg nie sesuai plakk

UPDATE TERKINI DARI CUSTOMER YANG SAMA
15 MEI 2011 - Norjihah Abdul Rahman - gel wrinkle tu okk lahh dik dh bpe hari akak pakai tkde lagi bntik2 hitam yg kecik2 kat bhgian siku dgn pergelangan tangan,dik terkejut gak akak mane lahh pergi bntik tu mula jd pudar n dh tk nmpak dhh..akak guna 3kli sehari nk lagi mantapp kann.kat bdn akak tk pakai sbb bnda nie skit lahh dik akak cuba kat ketiak dgn kaki jerr k..hehehehehe.uhh nie yg akak suka nk pakai wrinkle nie.lagi stu kedut kat tgn akak kurangg sesangatt..lepas tu lmbutt jerr bila dh di bilass..

update tERKINI LAGI=)
Norjihah Abdul Rahman -akak punya wrinkle tu okk jerr dlm plastik tkde masalahh pon ,,,heheheh skangg tggl skit dhh akak puya tangannnn pon nmpakk dh cerahh lepass tu bersiihh jerr skangg akak taruk wrinkle tu dlm 1kli sehari jer sbb dh bersihh dri daki,,,,heheh suka nyerr,ada lagi mybe dlm 2-3hari hbis lerr...sbb akak pakai kat tggn n tmpatt yg bermasalahh jer,,k alhamdulilahh parut pon makin pudar



Hubungi saya (Lina):

No tel : 016-4032036
Emel : babytomei2007@gmail.com
YM: roses_cute2002




0 comments:

Post a Comment

Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting