PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Tuesday, November 2, 2010

Set Sauna Di Rumah

Posted by babytomeimall at 11:50 AM

Mahu turun berat badan dengan cepat?
Sudah puas bersenam tapi berat masih tidak turun?
Kos rawatan pelansingan di Spa sangat Mahal?

Tunggu apa lagi cubalah Set Sauna kami yang berkesan lagi bermutu tinggi

Kini anda tidak perlu bersusah payah untuk keluar rumah untuk mendapatkan kebaikan-kebaikan sauna kerana dengan menggunakan set sauna daripada kami anda dapat memperolehi kebaikan-kebaikan sauna dengan penuh privasi di rumah anda sendiri.

Dengan set sauna dirumah ini anda boleh bersauna sambil menonton tv dan berbual dengan ahli keluarga anda. Set sauna di rumah kini menjadi pilihan ramai atas kesedaran untuk menjaga kesihatan kerana ramai yang sudah maklum akan kebaikan bersauna.

Terdapat 3 jenis set sauna dan Sauna Pants yang boleh anda pilih :


1. DIVA STEAM SAUNA (RM 480)

Semenanjung RM 480 free postage
Sabah/Sarawak RM 480 + kos pos RM 60 = RM 540

PALING LARIS DI PASARAN!! FREE KERUSI LIPAT, HERBA SAUNA, SLIMMING KRIM DAN URUT KAKI KAYU (Selagi stok masih ada)

Kelebihan Sauna:

1-Membakar Lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur.
2-Menyembuhkan luka-luka dalaman selepas bersalin.
3- Menyingkirkan toksik badan melalui peluh.
4- Mengurangkan risiko darah tinggi, kencing manis & dll.
5- Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja.
6-Mengurangkan sinus/resdung dan jerawat.
7-Memulihkan minor strok..dan penyakit2 yang melibatkan kaki bengkak, darah beku dan sebagainya

Sauna design terbaru ini :

- Paling mudah dipasang & simpan,
- Menggunakan kualiti kain yang bermutu tinggi, kalis air & tahan lama.
- Harga yang sangat berpatutan.
- Mendapat kelulusan CE approval yang diperakui diseluruh dunia.
- Sangat berkesan untuk menurunkan berat badan & kesihatan. Anda bebas bersauna dengan privasi hanya di rumah anda

2. EZY FIR SAUNA (680)

Semenanjung RM 680 free postage
Sabah/Sarawak RM 680 + kos pos RM 80 = RM 760

FIR sauna atau Far Infrared Sauna ialah sauna kering (dry).

-Ia merupakan kaedah moden menggunakan Far Infrared untuk membakar lemak, membuang toksik badan & mengurangkan insomnia dll -Mudah di lipat dan pasang. Mudah dibawa kemana-mana. -Boleh kawal masa antara 5 minit-30 minit... ikut kemampuan anda. -Power-600W. -Kain tebal dan kalis air. -3 panel pemanas (1 dibelakang dan 2 dikiri dan kanan) -Remote control disediakan. -Mempunyai 6 tahap suhu iaitu(40,45,50,55,60 & 65) -Anda boleh setkan suhu yang anda kehendaki. -Saiz Sauna P x L x T = 80cm x 70cm x 95cm


Kelebihan Infrared Sauna


Kajian biologi mendapati bahawa gelombang infrared antara 5.6um-15 um boleh memberi faedah terapi yang terbaik kepada badan manusia.
Manfaat sinar inframerah jauh :
Inframerah menghasilkan panas yang menyebabkan pembuluh darah membesar, meningkatkan suhu kulit, memperbaiki peredaran darah dan mengurangi tekanan jantung.
Tubuh manusia terdiri dari 70% air dan 80% dari darah adalah air. Sinar infra merah memiliki getaran yang sama dengan molekul air. Molekul tersebut akan pecah menjadi molekul tunggal yang meningkatkan arus cairan tubuh, sehingga meningkatkan oksigen dalam darah.

1. Mengurangkan kesakitan sendi, urat saraf.
2. Mencantikkan kulit.
3. Mengurangkan selulit
4. Mengurangkan stress.
5. Mengurangkan masalah sinus, resdung dan migraine.
6. Meningkatkan sistem imunisasi badan. Memulihkan selsema dan demam.
7. Meningkatkan metabolisme (600 kalori baker dalam 30 minit). Bila pengaliran mikro meningkat, racun dapat dibuang dari tubuh melalui metabolisme. Hal ini juga akan mengurangi beban hati dan ginjal.
8. Menyeimbangkan pH dalam tubuh.
9. Bertindak sebagai antioksida..Menyingkirkan toksik badan melalui peluh.
10. Anti penuaan.

Teknikal Data
Model – Ezy FIR Sauna
Power – 650W
Saiz – 80cm x 70cm x 95cm
Berat – 6kg
Kawalan Masa – 5-30minit
Kawalan Suhu – 40 C- 65 C
Pasang Siap.
Warna – Putih.

Pengenalan
Apakah FIR atau Far Infrared (Sinar Infra Merah)
Sinar Infra Merah Jauh
Cahaya matahari merupakan sumber tenaga bagi semua kehidupan di bumi. Cahaya matahari 80% nya merupakan sinar infra merah. Panjang gelombangnya 4 – 1000 mikrometer. Sinar infra merah menghasilkan panas, dan panas tersebut dapat diserap dan dimanfaatkan kembali.


3. MYRA STEAM SAUNA (420)


Semenanjung RM 420 free postage
Sabah/Sarawak RM 420 + kos pos RM 60 = RM 480


Kepada pelanggan kami yang mementingkan budget,

Kami tampilkan Myra Stream sauna penuh gaya....lebih menarik dan bergaya..kain berkualiti tinggi..tebal..3 lapisan..Nylon,fiber dan pvc..tahan panas dan tak mudah koyak..


SET MYRA TERBARU SAMA SEPERTI DIVA..TAPI FREE GIFT DIVA LEBIH DARI MYRA..TERDAPAT 2 KALER BIRU DAN MERAH..

Kain nampak mewah dengan lapisan kain Nylon di jahit berbentuk diamond, fiber di bahagian tengah dan PVC kalis air bahagian dalam..

FREE
JUS DELIMA
HERBA SAUNA
SLIMMING CREAM

PERIUK SAUNA (BOLEH KAWAL MASA)
TEMPAT TAKUNG AIR
PAIP

4. SAUNA PANTS (RM 99)


Semenanjung RM 99 free postage
Sabah/Sarawak RM 99 + kos pos RM 20 = RM 119

Sauna Pants untuk lengkapkan sesi slimming anda di rumah ...Fungsi sauna pants untuk shapekan sekitar perut,peha dan punggung sahaja..oleh itu anda gunakan semasa tidak bersauna..dan perlu bersauna untuk membakar lemak seluruh badan..Miliki nya untuk kesan yang maksimum!! .

FREE SIZE dan adjustable..Pinggang muat hingga saiz 46" dan Punggung muat hingga saiz 47"

Kelebihan Sauna Pants Nazconsauna:

1) Kain Berkualiti dan tebal.

2) Kotak Design yang cantik dan menarik.

3) jaminan 1 tahun.

4) Percuma Slim Krim

5) Suhu yang Ideal untuk fitkan bahagian perut,paha dan punggung..Kami sentiasa pantau suhu yang berkesan.

UNTUK KESAN MAKSIMUM ANDA DUDUK SEDIKIT SAHAJA ..JADI SAUNA PANTS AKAN LEBIH RAPAT..

PENGENALAN PRODUK

SAUNA PANTS menghasilkan haba bersama fungsi terapi sinar infra merah,, tenaga yang dihasilkan akan menembusi 4cm hingga 7cm ke dalam otot dan kulit manusia, sepenuhnya melarutkan lemak tepu untuk mencapai tujuan menjaga tubuh badan anda supaya lebih langsing dan pada saat yang sama mempercantikkan kulit anda. SAUNA PANTS ini juga dapat mengubah fungsi bagi rawatan haba.

CIRI – CIRI
- Dengan fungsi terapi rawatan – haba panas dan mencapai suhu yang ideal semasa menggunakannya
- Peluh – fabrik terbaik yang digunakan baik boleh melindungi produk dengan baik
- Fungsi yang boleh diubah mengikut citarasa / keselesaan pengguna

Produk hebat baru yang terkini, evolusi baru dalam sauna. Di antara kehebatan sauna pants ini adalah dari segi kecantikan, kesihatan, untuk ibu bersalin dan juga bagi tujuan pelangsingan badan. Berikut adalah maklumat lanjut tentang kebaikan/faedah sauna pants ini:

KECANTIKAN :-
- mencantikkan kulit
- mengempiskan perut yang buncit
- dapat menjadikan tubuh lebih kemas dan membentuk semula pinggul secara semulajadi

SELEPAS BERSALIN
- Mengecutkan perut, rahim, paha-
- menyembuhkan luka-luka dalaman, serta menjadikan ibu lebih bertenaga dan cergas

PELANGSINGAN BADAN :
- Membakar lemak ( sehingga 600 kalori )
- Mencairkan selulit dari luar sama seperti berjogging sejauh 5 km
- Berkesan untuk melangsingkan badan
- Sebagai tuingku moden ( elektronik )

KESIHATAN
- Mengurangkan kesakitan anggota badan, sakit urat, sendi, sengal-sengal tulang
- Menghilangkan tekanan dan perehatan otot
- Meningkatkan sistem kardiovaskular dalam sistem imunisasi badan
- Menghilangkan toksik dalam badan seperti aluminium, cadmium, lead dan mercury
- Meningkatkan tahap metabolisme, melancarkan pengaliran darah
- Memecahkan lemak yang berlebihan, mengurangkan penyakit jantung, strok dan darah tinggi serta anti-penuaan

CARA MENGGUNAKAN SAUNA PANTS

PENTING!! Sebelum memakai SAUNA PANTS ini, anda harus memakai seluar kapas
( cotton ) sebelum memakai SAUNA PANTS.

Jangan pakai SAUNA PANTS ini secara terus tanpa sebarang lapik. Seluar cotton tersebut berfungsi untuk menyerap peluh yang akan keluar apabila anda memakai SAUNA PANTS tersebut

Pakai SAUNA PANTS dalam keadaan yang selesa ( baring atau berdiri ). JANGAN duduk atau meniarap kerana ini akan mendatangkan masalah kepada alat sauna.

JANGAN gunakan losyen atau bahan seumpamanya ketika menggunakan SAUNA PANTS kerana pori-pori akan terbuka luas dan boleh menyebabkan reaksi pada kulit
( alergi /gatal-gatal )

Anda amat digalakkan minum air suam sebelum menggunakan SAUNA PANTS. Elakkan minum minuman sejuk.

JANGAN gunakan SAUNA PANTS sekurang-kurangnya 2 jam selepas makan. Untuk mendapatkan kesan yang terbaik, pakai SAUNA PANTS untuk 50 minit pada satu masa.

YANG PERLU ANDA ELAKKAN:-

JANGAN memakai SAUNA PANTS melebihi 50 minit pada satu masa. SAUNA PANTS akan berhenti secara automatik setiap 50 minit. Memadai sehari satu sesi saja. Penggunaan lebih dari sekali akan mengakibatkan SAUNA PANTS anda cepat rosak.

Jangan gunakan dalam tempoh 45 hari berturut-turut. Sekiranya anda ingin meneruskan sesi sauna selepas 45 hari tersebut, sila jarakkan seminggu kemudian sebelum mengulangi sesi sauna seterusnya.

JANGAN pakai terlalu ketat untuk mendapatkan efek sauna. Pastikan SAUNA PANTS meliputi abdomen, pinggang dan pinggul. Tetapkan suhu pada tahap maksima untuk mempercepatkan kepanasan

KESIMPULANNYA :

SAUNA PANTS menawarkan banyak manfaat sama seperti sauna yang dilakukan secara tradisional, tetapi mempunyai satu keuntungan besar. Anda boleh menikmati sauna panas dalam keselesaan rumah anda sendiri.

Selain itu, anda boleh memfokuskan sauna ke bahagian tubuh yang anda rasa sangat memerlukan perkhidmatan sauna tersebut.

SAUNA PANTS mudah alih ini sangat bagus untuk perut, penggang, punggung dan pinggul…

lagi satu,seluar ni lepas guna,jangan cuci tau,just lap2 pastu jemur dalam umah,jangan jemur dibwah chya mathari.harap maklum

FREE SIZE dan adjustable..



TESTIMONI

Testimonial pelanggan/dealer nazconsauna 1


kak zahida..sebenarnya saya gila buat sauna kat spa since lepas beranak..masa tu bulan 9 = 80kg ( baby dah 3 bulan umurnya..saya tetap nampak mcm pegnen lg masa ni..tensen je )...bulan 12 = 68 kg tapi dah habis beribu kat spa.tak larat dah..saya stoplah...tp nak turun berat lg...so..terpikat dgn sauna nazcon..terus jadi dealer awal tahun ni...start bersauna sendiri...
hujung bulan 1 = 65kg
hujung bulan 2 = 60kg
hujung bulan 3 = 56kg..ingat nak turun lagi ni..jadi 50kg..tapi ikut pelan pemakanan..minum air byk...saya guna sekali Slimming Pakej tu, kemudian guna sauna pants untuk kecikkan paha dgn perut...berkesan kak zahida!! tapi saya selang seli hari guna sauna dan sauna pants...saya buat jadual saya sendiri..bila saya makan apa2 pun saya masuk dalam diari supaya tak terbabas makan...Saya ukur lilit badan saya sebelum dan selepas sauna...pastu timbang guna digital weight yang ada ukuran peratus lemak dan air tu...gerenti kurang setiap kali lepas sauna..rekod penurunan berat semua saya masukkan dalam diari...kulit muka pun licin sedangkan dah dekat setahun tak pergi facial..dulu..kalau tak gi facial sebulan sekali...muka saya gerenti masalah..sekarang..baju kebaya tahun 2000 dulu..saya dah boleh pakai balik...bayangkan baju nikah saya pun saya pakai dah longgar..masa nikah dulu berat pun 60 lebih...maknanya lebih kurus dari dulu..tapi husband cakap now masih montok lagi...hehehe

1. Pn Faridah –Skudai
Sauna Di Rumah NH adalah yang terbaik. Dah la murah, senang pasang dan senang nak bawa ke mana-mana. Semenjak saya amalkan beberapa bulan kebelakangan ni, tak payah nak sibuk-sibuk bersenam. Berat badan turun jugak. Badan makin rasa sihat. Dah tak ada sakit-sakit kepala, lenguh-lenguh badan. Sekarang ni saya jadi dealer sebab nak tolong sesapa yang ada masalah berat badan & kesihatan. Tak rugi beli Sauna Di Rumah NH. Rasa sendiri perubahannya!

2. Naseefa-Kota Tinggi
Dulu saya mengalami masalah berat badan, tetapi sekarang tiada lagi. Malahan saya rasa bertambah segar dan sihat. Saya amalkan sauna 2 kali seminggu. Saya akan bawa bersama-sama Sauna ini kemana sahaja saya pergi. Ini kisah benar bukan di buat-buat. Kini saya telah menjadi dealer kerana percaya Sauna sangat baik untuk kesihatan.

3. Pn. Zahida – Bandar Baru Bangi
Saya tak penah miss sauna. Mesti sauna seminggu skali. Masalah resdung, migrain, selulit dah kurang sangat.. Rasa segar dan awet muda. Badan maintain 49 kg walaupun dah anak 3 orang. Makan tak la jaga sangat. Makan je apa yang sedap-sedap, he-he, tapi bila sauna rasa ringan balik badan. Dulu muka jerawat merah merah, tapi sekarang dah hilang… Saya boleh sauna bila-bila masa, privasi dan senang pasang & simpan. Save budget & time.

4. Pn Maimunah – Taiping, Perak
Umur saya 52 tahun..Baru-baru saya mengalami sakit di pinggang selama seminggu selepas berkebun..Setiap kali nak bangun pinggang terasa sakit..sakit hilang selepas 2-3 kali bersauna..Selepas itu saya teruskan sauna, dan badan saya rasa sihat.tiada lagi rasa sengal-sengal badan seperti sebelum ni..

5. Pn Zalina – Pasir Gudang, Johor
Sebelum ini berat badan saya ialah 83kg semasa mengandung..Semasa dalam pantang, saya bersauna dan berat badan saya telah turun sehingga 71 kg..doktor pun terkejut lihat penampilan saya..Sila hubungi saya untuk ketahui lebih lanjut aktiviti saya..

6. Pn Najah - Kulim, Kedah
Ramai terkejut dengan penurunan berat badan saya..Ramai rakan rakan saya membeli set sauna nazconsauna selepas melihat perubahan saya yang semakin langsing dan kulit yang cantik..Untuk ketahui rahsia saya sila hubungi saya segera.

7. En Shahrul - Bangi-Seksyen 16

isteri saya mengalami minor strok di tangan kanannya..setelah bersauna selama 1-2 bulan selama 2-3 kali seminggu,alhamdulilah kini beransur pulih, tiada rasa kebas-kebas ditangannye..terima kasih kepada pihak nazcon perkenalkan produk terbaik dan berkualiti..harga yang sangat berpatutan..dan saya sangat gembira bersama isteri saya sekarang..duit bukan segalanya..

8. Pn Siti - Setiawangsa

Saya telah mengalami kolesterol tinggi. Selalu pergi check up dengan doktor, setelah guna selama 2-3 kali seminggu, dalam beberapa bulan terasa badan lebih sihat, bila buat check up doktor hairan dan bertanya saya bersenam ke sebab kolesterol paras dah ok, saya cume sauna je..sauna nazcon mudah dibawa kemana-mana, saya bercuti pun bawa sauna..

9. En.Ezzat - KL

Berat badan saya telah turun 5kg dalam 3 minggu sauna, saya amalkan setiap hari 20 minit..saya sangat gembira..ramai tegurkan saya nampak kurus..Sauna memang best giler!

10. Pn Sulastri - Klang

Saya rasa lenguh-lenguh badan di bahagian belakang badan..minyak angin pulak tak jumpe..saya pun cuba sapu sedikit slimming cream nazcon bahagian belakang dan lengan, alangkah sedapnya rasa hangat dan saya sendawa2..bukan je untuk slimming tapi lenguh2 badan hilang..

11. Pn Diah-Sg besi

sejak amalkan Slimming Pakej, dah la murah tapi senang sangat nak jaga badan, kat rumah sambil2 buat kerja boleh guna slimming massager lekat dan vibrate pecahkan lemak2 di perut,lengan,peha,punggung, fitkan mana2 yang geleber..jimat guna bateri je..saya sapukan slim cream dan balut dengan PVC corset, macam kat slimming centre tu..slimming cream nazcon ni tahan berbulan..300gm..sapu sedikit dah hangat..

12. Pn Juminah - Kluang

Saya alami sakit kaki yang bertahun2 tak dapat berjalan masalah sakit sendi..nak berjalan pun susah, selepas sauna FIR sebulan, saya rasa perubahan, makin ringan dan kaki saya makin kuat, kini saya mampu berjalan sendiri dan boleh naik kapal terbang! Ramai sedara mara terkejut perubahan saya, kini saya rekemen pada semua sauna FIR memang sangat baik..untuk pengetahuan semua, saya pernah 2 kali jalani pembedahan di kaki, kos rawatan tinggi, tapi alhamdulilah kesihatan dah ok.






0 comments:

Post a Comment

Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting