PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Tuesday, November 23, 2010

Aimey Virgin Gel

Posted by babytomeimall at 4:57 PM


SEMENANJUNG: RM38.00
SABAH/SARAWAK: RM40.00

HARGA SUDAH TERMASUK KOS POS LAJU

Kembalikan keperawanan mu, bagaikan dara

ungkapan ini bukan gimik, bukan gurauan, pada yang mencuba pasti akan setia hingga ke akhirnya..
Anda tidak perlu berbelanja besar, tidak perlu melakukan pembedahan yang menyakitkan juga tidak perlu menggunakan ubatan yang mengandungi dadah... semuanya adalah semulajadi, Aimey Virgin Gel satu-satunya produk yang menjamin memberi kepuasan maksima, menekankan aspek HALAL, suci dan murni serta tiada kesan sampingan.

Aimey Virgin Gel yang dirumus khas untuk wanita yang mendambakan kepuasan dan kehangatan bersama, diperkaya dengan ekstrak herba Manjakani (Quercus infectoria), Pueraria mirifica dan Sireh (Piper betle L.) yang terbukti sejak turun temurun untuk penjagaan intim wanita. Aimey Virgin Gel berfungsi mengetatkan vagina dan sebagai pelincir semasa bersama. Ia juga bertindak sebagai anti bakteria serta mampu mengatasi masalah keputihan. Sangat sesuai digunakan bagi wanita selepas bersalin.

Mengapa anda perlu menggunakan Aimey Virgin Gel ??

Kebanyakan produk kini mengandungi bahan-bahan kimia yang tinggi, memudaratkan, berbahaya dan juga berisiko besar menyumbang pelbagai masalah serta kesan sampingan tanpa kita ketahui. Walaupun produk tersebut dikatakan berkesan , tapi dalam masa yang sama juga meninggalkan kesan sampingan pada pengguna.

Aimey Virgin Gel diformulasikan dengan teknologi terbaru menggunakan ekstrak herba yang terbukti berkesan sejak turun temurun dan secara klinikal bagi perawatan intim wanita.

Olahan lengkap Aimey Virgin Gel ini diperkaya dengan resepi istimewa ekstrak herba seperti Sireh, Manjakani dan juga Pueraria Mirifica serta haruman memikat mampu memberikan perubahan serta merta dengan penggunaan kali pertama! Aimey Virgin Gel adalah produk mudah sapu, tidak berminyak, tidak merengsakan. Semuanya adalah semulajadi. cubalah! Jadikan Aimey Virgin Gel sebagai teman setia mu...

Kajian menunjukkan ekstrak herba mempunyai kesan antiseptik semulajadi yang tidak terdapat pada kebanyakan bahan-bahan sintetik untuk tujuan yang sama. Selain itu juga, ekstrak herba juga mampu memberikan tenaga yang berpanjangan dan hasil yang menyeluruh.

Anda wanita yang bermasalah…

faraj longgar(akibat melahirkan anak/ramai anak)
keputihan
kurang cengkaman semasa hubungan seksual
kurang keinginan seksual
kering dan perit semasa hubungan seksual
kawasan sulit berbau dan berlendir secara berlebihan
kegatalan di kawasan sulit
faraj kendur, berkedut dan gelap

Sekiranya anda mengalami salah satu atau lebih masalah seperti diatas, usah gusar dan usah tunggu lama, gunakan Aimey Virgin Gel untuk menjadikan impian mengembalikan kenangan malam pertama anda tercapai...

Kelebihan Aimey Virgin Gel...

diadun dengan ekstrak herba seperti Manjakani, Pueraria Mirifica dan Sireh
merapatkan otot serta menyempitkan faraj
mengatasi masalah keputihan
mengurangkan lendir berlebihan
manghilangkan bau yang kurang menyenangkan
membunuh kuman punca kegatalan dan bau
mencerah dan memutihkan kawasan alat sulit
menegang dan mengurangkan kenduran di alat sulit
memelihara keseimbangan pH vagina
meransang hormon seks
meningkatkan dan menguatkan sistem kemutan dan cengkaman
menjadi pelincir dan melembapkan kawasan kering semasa melakukan hubungan seksual
sebagai astringen dan anti oksida
membaiki tisu kendur dan kusam
membina keyakinan diri dan meningkatkan kepuasan

TATACARA PENGGUNAAN:-

Bersih dan keringkan kawasan alat sulit, picit sebanyak 1 cm gel ini ke atas hujung jari telunjuk, masukkan ke dalam alat sulit / laluan vagina (lebih kurang 3 cm jari memasuki laluan vagina), lebihan gel yang melekat pada hujung jari tadi, sapukan di sekitar alat sulit dan juga klitoris.

Gunakan 10 minit sebelum melakukan hubungan, untuk keberkesanan yang optima, sapu setiap malam sebelum tidur walaupun tidak melakukan hubungan untuk mendapatkan hasil yang diingini. Tidak perlu dibilas. Tidak sesuai kepada ibu mengandung dan wanita datang bulan.

TESTIMONI

Saya amat berpuas hati dengan product ini dan suami juga berpendapat sama walaupun ia masih “SECRET” dimana suami tidak mengetahui saya memakai product ini. Alhamdulillah keintiman kami bertambah mesra and open minded. Sekarang saya tidak sabar menanti malam menjelma. Malam tadi, suami menempah candle light dinner at Royal Bintang Hotel, Seremban untuk meraikan our 10th year wedding anniversary pada 2July. Sebagai isteri, apa lagi yang yang saya harapkan, itu sudah cukup membuatkan saya gembira, rase disayangi dan dihargai. Walaupun sudah 10tahun berkahwin dan mempunyai 3 org anak, kami masih macam pasangan yang baru berumahtangga, walaupun baru mengunakan product ini selama 2minggu. Thanks to AimeySecret. !!"
Ibu Maina - Selangor


"Saya nak tanya la macam mana caranya kalau saya ingin menjadi pengedar virgin gel nie.Sebab saya pernah guna dan amat puas hati setiap kali bersama dengan suami.Jadi saya ingin menjadi pengedar supaya saya boleh syorkan kawan2 saya."
Yng berpuas hati


"Komen saya tentang aimey virgin gel, biarlah rahsia..saya beri 5 bintang untuk produk ni."
Kak anne - selangor


"Thanks a lot coz buat gel ni..mmg superb..dulu nafsu I low, skrg ni mau tau la…keputihan pun dah hilang! Yang penting suami pun semakin sayang. tahniah pd aimey women secret berjaya buat gel ajaib ni.. pahala besar ni coz telah mengharmonikan ikatan suami isteri..."
Kak Az - Penang


"Saya berbadan gempal dan mengalami masalah celah peha melecet dan hitam di sekitar alat sulit dan celah peha, selain itu, saya juga mengalami masalah alat sulit berbau. Alhamdulillah, setelah menggunakan Aimey Virgin Gel, bau sudah tiada, parut hitam juga pudar."
Syarifah - sungai petani


"Saya mengalami masalah keputihan yang serius. Sehari terpaksa ganti seluar dalam dengan kerap sebab bau dan lendiran yang melekat dan basah. Setelah menggunakan aimey virgin gel selama dua minggu, keputihan yang saya alami semakin berkurangan, bau yang kurang menyenangkan juga hilang pada sapuan pertama. Terima kasih aimey virgin gel."
Pn. Noor - Kulim.


"Seperti tidak percaya, hasilnya amat menakjubkan. Sangat ‘grip’ dan mantap. Tidak sia-sia saya beli untuk isteri saya."
En. Fuad - permatang pauh


"Suami saya beristeri dua, saya merupakan isteri pertama dan mempunyai 3org anak, untuk menambat hati suami, saya mencuba gel ini, ternyata usaha saya tidak sia-sia. Suami asyik memuji saya dan saya rasakan seperti mengecapi keindahan malam pertama."
Pn. Fida - sungai petani


"Rugi kalau tak beli! Saya takmahu komen banyak, try sendiri, feel sendiri, pasti puas hati"
En. Wan -bachok


"Sireh dan manjakani orang tua-tua kata teman baik orang perempuan, bagus untuk sistem peranakan dan elok untuk ibu lepas bersalin, pueraria tu ja saya tak pernah dengar, saya ada search kat internet, rupanya banyak khasiat nya. Saya tidak ragu-ragu untuk mencuba. Alhamdulillah hasilnya sangat ketara, semakin ketat dan mantap. Terima kasih Aimey Virgin Gel."
Pn. Fazilah -segambut


"Saya ada masalah alat sulit berbau dan kegatalan, puas saya mencuba beberapa produk tapi tidak memberi hasil yang saya inginkan. Sehingga saya mencuba aimey virgin gel selama seminggu, bau busuk sudah tiada, kegatalan juga hilang."
Ani -Batu Buruk

SOALAN LAZIM

Soalan: gel ni utk org pompuan ja kn?
Jawapan: Ya. Untuk penjagaan intim wanita.


Soalan: produk ni boleh diguna oleh anak dara?
Jawapan: Boleh tapi hanya untuk yang mengalami masalah keputihan yang serius sahaja dan hentikan penggunaan apabila masalah selesai. Juga boleh digunakan untuk yang mengalami masalah ruam, gatal dan hitam di kawasan celah peha, untuk kes ini sapu di kawasan luaran yang bermasalah sahaja.


Soalan: Brapa lama boleh hilang?
Jawapan: Bergantung kepada keseriusan masalah yang dihadapi, mungkin seminggu atau lebih.

Soalan: ada kesan sampingan tak ?
Jawapan: Tidak ada kesan sampingan.


Soalan: memang betul-betul boleh ketat? Kalau termakan xpa ka?
Jawapan: Ya, ikut aturan penggunaan dengan betul. Jika termakan tidak memudaratkan tetapi perlu berkumur jika tertelan kerana walaupun diperbuat dari 100% ekstrak herba tetapi bukan ekstrak gred yang boleh dimakan.


Soalan: gel tu kena masuk dlm vagina ka?
Jawapan: Bergantung kepada untuk tujuan apa, jika untuk mengetatkan dan juga keputihan, picit gel di hujung jari dan masukkan lebih kurang 3cm ke dalam vagina perlahan-lahan untuk hasil yang lebih optimum.


Soalan: gel ni boleh sapu x kat celah kangkang kalo hitam?
Jawapan: Ya. Boleh kerana salah satu fungsi gel ini adalah mencerahkan kawasan yang gelap dan kusam.


Soalan: lepas sapu terus basuh?
Jawapan: Jangan..ditegah sama sekali, pakai dan jangan dibilas untuk hasil yang berkesan.


Soalan: kalau time period boleh pakai ka?
Jawapan: Tidak digalakkan kerana tidak selesa dan sedikit melekit.


Soalan: saya sedang hamil 6 bulan, boleh ke sya guna gel ni?
Jawapan: Tidak boleh, wanita hamil tidak disarankan menggunakan gel ini.


Soalan: jual produk ni ja ka? Lain2 xda?
Jawapan: Setakat ini hanya Aimey Virgin Gel sahaja yang dikeluarkan pihak syarikat, tapi di masa akan datang, akan menyusul produk-produk penjagaan diri yang lain. InsyaAllah...

MAYBANK : 1622 6331 1299 (Amalina Abd Razak)

**Setiap transaksi pembayaran mesti di SMS/EMEL/YM butiran seperti berikut :

*Detail pembayaran
*Nama Produk
*Kuantiti
*Jumlah Bayaran
*Nama Penuh
*Alamat Penuh
*No Tel

Hubungi saya (Lina):

No tel : 016-4032036
Emel : babytomei2007@gmail.com
YM: roses_cute2002






0 comments:

Post a Comment

Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting