PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Friday, May 14, 2010

Aura Seri

Posted by babytomeimall at 4:56 PMAura Seri


Harga Jualan : RM 68.00(SM)/RM 75.00(SS) - harga tidak termasuk kos pos

KOS POS: RM 5(SM)/RM 6(SS)

Aura Seri telah dianugerahkan pengiktrafan antarabangsa oleh International Institute of Health Science sebagai satu produk yang sangat berkesan dan diperakui oleh pengamal-pengamal kesihatan. Aura Seri adalah produk yang boleh digunakan dalam pelbagai keadaan termasuk dalam keadaan kecemasan. Kita sebagai masyarakat Melayu mempercayai bahawa mandi bunga adalah amalan untuk mendatangkan seri wajah dan membuang malang. Berkurun-kurun dahulu masyarakat kita telah mengamalkan budaya mandi bunga. Sebagai alternatifnya, Aura Seri adalah penganti kepada amalan ini dan ianya sesuai digunakan pada masa kini.

Aura Seri dapat memberikan kekuatan diri daripada unsur-unsur halus dan negatif. Tidak dinafikan bahawa masyarakat kita percaya kepada sihir, dengan penggunaan Aura Seri ianya dapat menguatkan diri pemakai dari unsur-unsur seperti ini. Aura Seri juga dapat digunakan untuk merawat luka-luka kecil yang berlaku dan dapat menghentikan pendarahan kecil dan dapat mengelakkan parut.

Cara penggunaan Aura Seri pula adalah mudah dan ianya boleh digunakan dengan pelbagai cara. Anda boleh menggunakan ketika sedang mandi dengan menitiskan ia ke dalam air mandian. Sekiranya anda bekerja, ianya boleh dibawa dan anda boleh menyapukan Aura Seri ini kepada wajah anda. Ia secara tidak langsung akan merembeskan aroma kepada anda dan menjadikan hari-hari anda di tempat kerja akan bertambah baik. Titikkan 3-7 titis untuk alami mandian kerohanian yang menakjubkan adalah menyamai kekuatan mandi bunga yang mampu membersihkan aura anda yang kotor, busuk, bocor, panas, kusam serta tidak bermaya yang menyebabkan wajah anda suram, pucat, tiada seri, kurang keyakinan diri, malang asyik menimpa diri, murung, stress, serta kurang diminati.

Keajaiban aura seri bertindak merangsang, membersih serta menjernihkan aura yang bermasalah lalu menaikkan seri di wajah anda. Selain itu ia juga meningkatkan proses awet muda, membangkitkan karisma, tampil lebih berkeyakinan, bertuah diri, mudah didampingi, lebih disayangi, penampilan lebih positif, tenang, sabar dan ceria sepanjang hari.


KEBAIKAN AURA SERI

* Menaikkan seri wajah
* Meningkatkan proses awet muda
* Memberikan ketenangan ke tahap alpha
* Memelihara kesabran dan kerohanian diri dalaman
* Tampil lebih berkeyakinan dan bekarisma tinggi
* Menguatkan daya penarik anda
* Menstabilkan emosi, spiritual, mental dan fizikal
* Mengubah personaliti dan pemikiran ke arah yang lebih positif
* Meredakan stress dan kemurungan
* Membantu tidur nyenyak ke tahap Delta
* Mengharumkan aura tubuh anda
* Perlindungan psikik dan gangguan unsur-unsur asing
* Meningkatkan kecerdasan keharmonian diri yang tinggi

CARA PENGGUNAAN AURA SERI

Aura Seri boleh digunakan dengan pelbagai cara. Ia boleh diamalkan dengan mandian rendaman. Caranya ialah titiskan Aura Seri ke dalam tab mandian sebanyak 7 titik dan anda boleh berendam selama 20 minit di dalamnya. Kemudian air mandian tadi haruslah dibuang kerana ianya tidak boleh digunakan untuk orang lain.

Seterusnya Aura Seri boleh digunakan sebagai bilasan terakhir. Caranya ialah mandi dahulu seperti biasa. Selepas selesai, titikkan aura seri ke dalam baldi berisi air sebanyak 3-5 titik. Biarkan selama 2-3 minit dan anda boleh menggunakan air itu sebagai bilasan terakhir anda. Sekiranya anda mempunyai kolah mandi, titikkan sahaja Aura Seri ke dalam kolah mandian sebanyak 3,5 atau 7 titik. Anda boleh mandi seoerti biasa menggunakan air tersebut.

Cara yang paling mudah ialah sapuan pada wajah. Sebelum tidur, pastikan muka dicuci dahulu. Semasa muka dan tapak tangan basah, titikkan Aura Seri setitik di tapak tangan. Gosokkan tapak tangan dan sapukan pada wajah.
Setiap kali penggunaan Aura Seri haruslah disertakan dengan niat yang positf.

* Penggunaan yang berterusan amatlah digalakkan.

PESANAN :

apabila AURA SERI dititik didalam baldi atau tab mandi, sebaiknya kita mengetarkan getaran tenaga minyak pati bunga itu untuk mendapatkan lebih tenaganya dan akan merangsang kelenjar2 kita dengan lebih cepat. Masukkan tangan anda dalam air yang dititik Aura Seri dan buat Pusingan lawan jam (anti-clock wise), kerana apabila kita pusing ikut lawan jam...kita akan menolak tenaga yg sedang berputar mengikut keadaan sedia ada..jd getaran tenaganya menjadi lebih kencang...

Bukan menggunakan jari tetapi menggunakan tangan...jari sahaja tidak cukup nak gegarkan tenaga tu...atau kita juga boleh guna cebok dan tarik air tu seperti membuat teh tarik...tarik dan lepas tarik dan lepas...


Kandungan Aura Seri & Fungsinya

Rose
Putih bersifat kesempurnaan, ketenangan, kasih sayang, menstabilkan hormon dalam tubuh, membuang tenaga yang tersumbat dalam tubuh & sangat2 kerohanian dalam alam ghaib

Tenaga Bunga Mas (Emas)
Mampu membersihkan ion – ion negatif dan positif

Lemon (Kuning)
Kaya dengan vitamin C & baik untuk kulit muka, mampu menukar pH dalam tubuh dari “acidic” ke “alkaline” serta merangsang sel sel darah merah untuk sistem pertahanan tubuh dan sangat menyegarkan

Orange (Oren)
Mampu merawat tisu dalam badan serta awet muda, dpt merangsang “mood” & kreativiti, merangsang nafsu seksual dan baik untuk jantung, kulit & buah pinggang serta baik untuk resdung.

Eucalyptus (minyak kayu putih) (Biru)
Adalah penyembuh resdung dan mampu membunuh lebih dari 70 jenis kuman serta memberi ketenangan ketahap “Alpha”. Sgt baik untuk paru-paru dn menurunkan kadar gula dalam darah, baik untuk kencing manis dan menghindar gigitan serangga.

Peppermint (merah)
Dapat segarkan minda dan meningkatkan daya tumpuan, baik untuk cegah kekejangan serta baik untuk perjalanan darah dn mampu mencairkan cecair-cecair dalam hempedu, baik untuk sistem lymphatic dan baik untuk mencegah cancer.

Garam Kristal
Mampu mengawal kelenjar thyroid, membuang toksin & racun dalam usus serta melancarkan perjalanan darah, mempunyai calcium yang tinggi baik untuk tulang dan membuang unsur-unsur gangguan luar.

Lavender (Purple)
Mampu merangsang sistem saraf, menjadi antiseptik yg baik & mampu menstabilkan minda.

Tea Tree (Hijau)
Salah satu antiseptik terbaik dan mampu memulihkan masalah penafasan dan resdung

*** Untuk Kegunaan luaran sahaja.


FAQ

Soalan 1:
Bagaimanakah cara yang terbaik untuk memakai Aura Seri di wajah?

Jawapan 1:
Sebelum mnggunakan Aura Seri, anda harus basahkan seluruh wajah dengan air yang bersih. Sekiranya anda boleh mendapatkan air zam-zam atau air kelapa muda, amatlah baik sekali kerana ia dapat memberikan hasil yang lebih cepat dan baik. selepas membasahkan muka, titikkan setitik Aura Seri di tapak tangan yang basah , seterusnya gosokkan kedua-dua tapak tangan mengikut arah lawan jam sehingga terasa sedikit haba panas dan terus sapukan ke muka dari bawah ke atas. Selebihnya anda boleh sapu ke telinga, rambut dan leher. Jangan lupa disertakan denagn niat yanag positif.

Soalan 2:
Bagaimanakah cara terbaik untuk mandian Aura Seri?

Jawapan 2:
Mandian Aura Seri boleh dibuat dengan pelbagai cara. Antaranya sepanjang mandi, bilasan terakhir atau rendaman seluh badan. Untuk sepanjang mandi hanya titikkan Aura Seri di dalam kolah mandi sebanyak 5-7 titik dan anda boleh gunakannya seisi keluarga. Tetapi kekuatannya di dalam air hanya selama setengah jam.

Untuk bilasan terakhir pula, anda boleh mandi dahulu seperti biasa dan anda perlu sediakan satu baldi yang berisi air penuh dan titikkan Aura Seri sebanyak 3 titik. Anda boleh mandi seperti biasa untuk bilasan yang terakhir.

Untuk rendman pula, sekiranya ada tab mandian anda boleh berendam seperti biasa. Tetapi haruslah dititikkan Aura Seri sebanyak 7 titik ke dalamnya. Untuk lebih menarik lagi boleh di masukkan beberapa jenis bunga-bungaan segar bersamanya. Niat-niat dan pembayangan yang positif harus juga disertakan.

Soalan 3:
Apakah isi kandungan Aura Seri?

Jawapan 3:
Isi kandungan Aura Seri ialah minyak pati bunga-bungaan seperti Rose, Lavender, Tea Tree, Lemon, Peppermint, Eaucalyptus dan Orange. Aura Seri dipertenagakan dengan garam kristal, campuran kristal dan tenaga bunga emas.

Soalan 4:
Apakah kebaikan Aura Seri?

Jawapan 4:
Aura Seri mampu menaikkan seri wajah, awet muda, memelihara kesabaran, kerohanian diri dalaman, lebih berkeyakinan, membantu tidur nyenyak, menstabilkan emosi, spiritual, mental, fizikal dan pelbagai lagi kebaikanya.

Soalan 5:
Bilakah waktu yang sesuai untuk menggunakan Aura Seri?

Jawapan 5:
Sebenarnya Aura Seri boleh digunakan pada bila-bila masa sahaja. Tetapi pada kebiasaannya Aura Seri amat sesuai untuk dibawa mandi pada waktu pagi manakala sapuan pada wajah amat sesuai digunakan sebelum tidur.


Soalan 6:
Adakah kesan kesan sampingan jika kita menggunakan Aura Seri ?

Jawapan 6:
Terdapat juga beberapa kesan sampingan pada permulaan pemakaian. Tetapi bukan pada semua orang yang akan melaluinya. Sekiranya ianya berlaku itu disebut sebagai ?Healing Crisis?, contoh-contoh healing crisis ialah, anda akan merasa pening kepala, terasa seperti ingin muntah, demam dan masih ada lagi beberapa kesan yang pernah dilalui oleh para pengguna. Tetapi ianya hanya sementara sahaja. Ini kerana Aura setiap orang berbeza jadi kesannya juga berbeza. Teruskan pemakaian anda pasti mendapat kesan yang positif.1 comments:

Nor said...

If you don't mind, I nak share tentang kecantikan di blog u ni. I tak ada apa2 produk untuk diniagakan. Cuma bagi sesiapa yg nak tambahkan lagi kecantikan setelah mencoba pelbagai produk, info lengkap adalah di sini:

Menambahkan Aura Seri Wajah

Thanks.

Post a Comment

Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting