PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Tuesday, February 22, 2011

Pelembab Kulit Ajaib - MIRACLE EXTRA MOIST

Posted by babytomeimall at 12:27 AM



Miracle Extra Moist 20ml
Semenanjung : RM45
Sabah & Sarawak : RM50
(free postage)

Miracle Extra Moist 50ml
Semenanjung : RM80
Sabah & Sarawak : RM85
(free postage)



Benefits of Miracle Extra Moist ~

Anti-aging,anti-wrinkle,rich anti-oxidants,antibacterial and anti-inflammatory,Moisturizes dry or flaky skin,Even skin tone,reduces wrinkles and softens the skin,Sun and wind protection,prevents clogging of skin pores,Treats acne,psoriasis and eczema and other problematic skin conditions,treat sunburns, burns and scars,Reduce blemishes,and scarring,dry skin relief,Moisturizes the scalp and help prevent dandruff,Develops new hair cell growth,relieve stress,effective for treating a number of respiratory problems including cold, cough, running nose, sore throat, asthma, nasal congestion, bronchitis and sinusitis,Improves blood circulation,Curing arthritis,mosquito and insect repellent,help brain release melatonin,etc...

Pelembab muka serbaguna gabungan dari pelbagai jenis "pure oil" dan herba yg berkesan untuk merawat masalah kulit kering dan berminyak bagi mengekalkan kelembapan kulit agar sentiasa cerah dan anjal serta menghalang dari radikal-radikal bebas yang boleh merosakkan sel.Miracle Extra Moist juga mempunyai fungsi pelbagai guna seperti merawat masalah jerawat,rambut rosak,kelumumur dan kekeringan kulit badan serta mencerahkan kawasan kulit yang gelap di badan.Kelebihan yang terkandung dalam Miracle Extra Moist amat kaya dengan protein terutamanya kalogen yang menjadi bahan utama terhadap pembentukan sel dan tisu serta mempunyai kekuatan 50 kali lebih daripada Vitamin E dan 20 kali lebih berkesan berbanding Vitamin C.Ianya amat sesuai digunakan selepas mencuci muka dengan Ninety Nine face dan sebagai pelindung cahaya matahari.



cara penggunaannya :

Selepas cuci muka dengan 99face,1st sekali pastikan tangan dibersihkan dahulu dan kering,celup hujung jari ke dalam Extra Moist sedikit sahaja dan sapu dulu di tapak tangan dan ratakan dgn kedua-dua belah tapak tangan sebelum sapu di muka sambil membuat urutan ke atas sehingga betul-betul serap ke dalam kulit dan kulit tidak berminyak lagi tetapi terasa lembab.Selepas memakai Extra Moist,anda boleh terus menggunakan foundation atau bedak dan sekiranya ingin memakai Miracle Mask,tunggu selepas 15 minit.Extra Moist juga boleh disapu di kulit kepala untuk menggalakkan pertumbuhan rambut baru dan hujung rambut untuk mengelakkan rambut pecah dan merawat rambut yang rosak.Selain dari itu Extra Moist juga boleh disapu di seluruh badan atau di bahagian kulit yang kering dan gelap.


TESTIMONI




TESTIMONI TERBARU : Nurul Atikah said ~ni adalah gambar terbaru saya..ni la hasil saya pakai produk miracle kak nur..saya baru je pakai around 3 month n hasilnye sgt2 memuaskan...alhamdulillah.saye sgt sukakan miracle mask..mmg d best la.......rmi kwn2 tgur muka sye da makin ok..sye ni da lme x balik kg...about 2 month la jgak..mgu lpas akak saye tpon.then die ckp eh tgk muka awak kat FB da mkin ok...n akak tnye still gune produk yg beli trugh internet tu ke..n i said yes..akak ckp kwn die pun berminat nk try produk kak nur ni...thank ek kak nur da knal an produk ni at nurul..epi sgt2...erm lupe nk gtau..saye bru je try pakai miracle extra moist..baru seminggu..mmg best gile pakai moist tu..yg penting senang nk apply make up...krim muka n bedak cam rata je...susah nk comot2...pendek kata produk kak nur ni mmg terbaik la..thnx akak!..luv u soo much~

----------------------------------------------------------------------------------------------

Customers feedback


Testimoni baru!TQVM ZA!

Za Violet said ~ dh 5bln muka za xpnh guna krim pncrah apa2 sjk gna produk ni. yg hairan sesuai plak muka za,xguna krim pun ok,klu tidak muka ni mst berminyak,mcm2 la...yg mudah nk p kje xpyh byk2 pkai brg n buang ms sbb lps cuci mka dgn 99face,za lap2 mka sapu ckit extra moist,pas2 buh bedak ckit...dh siap make-up za sbb moist tu menyeratakan bedak kt muka za,xcomot2 pun.. :):)

TQVM YATIE!

Yatie Rieya said ~ as salam.. sy dah hampir smggu guna 99fce+miracle mask akak... mmg puas hati sgt2.. kulit jd halus mcm kulit bby je... yg paling best guna xtra moist mmg lembut kulit muka nie... sy jgk sapu xtra moist tu kat tmpt2 kering spt siku skrg dah ok siku sy... nnt sy nak oder set bersalin plk ye... mesti best jgk kan... tq ye kak..

TQVM Haji Mohammad Sallehuddin!!
Assalam akak!saya dah guna 99fce+miracle mask!dan saya paling suka guna extra moist tu!sebelum ni apa2 product saya guna mesti kering kulit muka jadinya..dah guna extra moist ne saya rasa selesa lah..saya suka sangat2!saya akan order lagi nanti ye!thanks kak! ;)

Darna Tajudin said ~Assalamualaikum,saya nak kongsi pengalaman menggunakan produk miracle...99face sy guna 2 kali sehari, lps cuci muka, muka kita jadi berseri...manakala miracle mask pula sy guna sblh mlm smpi pagi, bila bangun pagi n cuci... muka, muka jadi halus n lembut,best giler. Extra moist yg paling best sbb muka kita jadi lembut n senang nak apply foundation. Alhamdulillah lps 3 mggu sy menggunakan produk nie, muka sy semakin halus, parut jerawat pun semakin pudar. liang pori yg sebelum nie terbuka pun dah mula
mengecut...Alhamdulillah akhirnya jumpa juga produk yg d cari2 selama nie, lps nie sy nak suggest pula kepada kwn2 yg mempunyai mslh kulit mcm saya. tq kak nur coz suggest produk nie....next week nak order lagi untuk yg 2 bln....tq kak nur


amirah said ~akak...terima kasih bagi sample miracle mask free ...saya dah pakai dah sume...miracle extra moist tu best lah...x berminyak pon...senang je nak sapu bedak..

dh terima dn dh mula gunakn...sikit aje apply..pakai 1 body nite time..moist aje esok lps cuci muka pon still lembab dn trus apply foundation...cich sikit aje utk muka..tq dear - Zainab Abd Rahman

Iesya Linda said ~mmg best la..
kulit tak kering, tak berminyak sangat..
t nak beli lagi satu, ada botol besar?

Fariza Mirza said ~
Extra Moist mmg best......walaupun ianya oil base tp bila pakai ianya tak berminyak pun di T zone especially. Tak mcm sesetengah produk tu kata je waterbase tetapi berminyak jugak (dimuka saya la, org lain sy tak pasti :)) Saya dah pakai 3 hari, so far muka saya tak berminyak pun walaupun sy keluar. Dan parut2 jerawat hitam saya sudah menunjukkan perubahan +ve, ianya dh mula hilang. Saya baru pakai 3 hari je tau pencuci, mask, extra moist, jamu serta neem herbs. Saya suka sangat & big thanks kak Nur....hugs u dear sis ;D

Yg pelembab akak bg free tu bagus kak...kulit saya kering,kalo pakai bedak mesti bcapuk..
Safea CooL: Smlm brg smpai saya terus cuba
Safea CooL: Hari ni kulit kering da xde da
Safea CooL: Rasa smooth je..tambah lak guna 99face
Safea CooL: Mekap... saya pn da sempurna!
Last message received on 18/2/2011 at 12:39 PM

Twinsis Beauty said ~da transfer rm70 dlm cimb..sebenarnyer..extra moist tu sy da try,ader akak y selalu beli ngn knur bg sy test.mmg besttttt sgt,kulit sy ni mmg kering..kak azlin ni pun ader bg cleanser n mask tu & herbal sinus tu..sy cuba semua mmg best lar.Herbal sinus tu wlupun sy xder jerawat n resdung, lps buat rs berseri2 muka..ajaib btl tp mmg puas hati sgt ngn extra moist..kulit y kering2 gler da makin ok.

Siti Humairah said ~
Salam kak,maaf smlm dah tdo,stakat ni muka sy ok sket.smlm je la nampak merah,bengkak2,byk white head,oleh sbb sy geram,sy picit jerawat n white head,pas sy picit sy terus letak extra moist kat luka2 tu,pastu sy pakai miracle mask.bengkak dah xde...kulit rasa licin sket.tak berbijik2 tp berbekas merah2 sbb sy picit smlm.pasni sy x picit dah la...kak kalau extra moist tu sy nk beli berapa RM ea?

Alieza said ~As salam kak Nur..Sy Alieza from Ampang,Selangor....Sy dh try 99face + miracle mask + extra moist..mmg best wlpn baru pkai x smp sminggu.

Zai said~akak moist 2 bgus la muka zai dh xbmnyak d\sgt wktu tghri...hehehehe..tq kak for gve the try...so pasni mmg zai kne beli..hehehe

Mee Siput Muar(Faizah haironi) said~ moist ni serasi dgn saya...baru2 ni ada cuba juga argan dari secretleaf tu...tapi tak nampak sgt perubahan pd muka...tapi bila apply moist ni, nampak muka tak berminyak sgt, lebih lembut, gebu je rasa...itu baru 2 hari tu...lama2 pakai makin jelita la kita auww..hurm...pores pun nampak mengecil, kulit sekata..ada juga bagi husband try apply kat bibir dia yg pecah2 tu...nak tengok hasil berkesan ke tak...:)

Ayumi Varistina Fernandez said~
Salam..Selamat pagi kak nur.. Akak, sya bawu je gune kan extra moist 2.. dlm 2hari tp dh nmpk kesan nye.. cth nyer..kulit muka sya xbmnyak mcm dlu.. klau dlu tghri je muka zai nmpak bmnyak sjew.. pastu kulit muka ase lembut n licin sjew.. tq sgt2 kat akk cz gve me the product..so pasni sya akn trus guna.. =) syunk kak nur..! ♥ ♥ ♥

Twinsis Beauty said ~ extra moistttt....da jatuh cinta ngn extra moist...so far sgt2 puas hati...sy suka guna extra moist ni sbb bila kita urut muka kita guna minyak ni muka nampak berseri sgt..

Azlin Ayuni said - saya dah 3bulan gunakan produk kaknur,yg terbaru ni extra moist...sy sngat suka sbb muka dah x berminyak lagi smpai kepetang dan muka pun semakin berseri2,pori2 semakin mengecil,parut jerawat semakin menghilang.Produk kaknur telah mnyelesaikan msalah dimuka sy.Percayalah pada FCUmiracle....selamanya tetap dihati.....tak cari yang lain dah!!!hehehehe (iklan syampu tu).

Liana Zuez said - salam... just to share... smlm 1st day guna produk ni... stat dgn wap guna sinus herbs, 99face, scrub, mask n lastly extra moist! lps 1st wap tu dah terasa kulit muka lembut sgt & lastly bila applied extra moist... 1st celup je jari rasa takut sgt bcoz minyak dia rasa mcm minyak msk ja tp tawakal gak... celup jari sapu kat tapak tgn n applied kat muka... but dlm sekelip mata minyak tu dah meresap ke muka n x rasa berminyak lg... yg rasa cuma kulit tu moist ja... rini guna lg extra moist tu, dr pg sampai sekarang ni mmg x berminyak lansung muka n yg penting kulit2 yg selalu mengelupas tu rini xdak lansung n rasa moist sgt... thanks CT for gud product... tak mau dah yg lain! [;)]

Ita Illiana said~ assalamualaikum..k.nur nk tnya klu nk dptkn extra moist lam 5 botol leh dpt harga diskaun ke?sbb ita pkai mmg berkesan suka sgt k.nur.mekacih perkenalkan produk ni k.nur...kulit dh xberminyak pkai bdk nampak berseri je, pa...rut jerawat pn dh makin kurang sejak pki produk k.nur ni bessssssst sgt :-) extra moist dh dpt tu terus pki..tu yg suka k.nur muka dh xberminyak ble dh pki bdk slalu dh ptg akn berminyak tp sejak ade extra moist ni dh xberminyak lg tu yg suka sgt k.nur...nk perkenalkan kt member2...klu xder promosi brape harga ek k.nur?sblm ni ita dh guna minyak argan tp best lg la extra moist ni sbb die cpt meresap dlm kulit..

ROZIRAH ROSLAN said ~ salam kaknur..saya baru dapat barang semalam,thanks..dan dah cuba pencuci muka, mask dan pelembab dia..mmg best la kak kulit tak kering...baru satu hari pakai..pagi tadi pergi keje kawan gee tegur dah..muka nmpak penuh, sbb muka gee ni ada lubang2 skit bekas jerawat dulu mungkin sebab kesan melembab tu kot...

Azzuwa Hussain said ~ kak moist tu katakan kalau terlebih pakai sbb akak kate sikit je kan...ade effect x...sbb saye banyak gak pakai...sbb syok...rase mcm nak sapu g...hehe...tapi kalau sapu banyak pun..die x minyak muka...syok oooo

Testimoni baru!TQVM kak Salina!

Salina said ~Thank for extra moist, akak dah cuba mmang best kulit muka trasa lembut. Anak buah akak pun kata ok jerawat dia dah kecut ckit & custmer akak pun kata ok kulit muka tk bmyak terasa lembut je. Insyaallah klu ok akak ingat nak jual kat spa akak. Nur nak kira mcam mane gan akak ek.....

Testimoni baru!TQVM FARA!!

Fara azean said ~ terima kasih kak nur.fara dah dapat barang hari tue.seperti yang akak bagitahu hari tue saya cuba pakai setebal yang boleh.apa yang menariknya memang berkesan jerawat yang besar tue dah mengecil kemudian fara cuba guna extra moist kat jerawat tue dah jadi kering macam kutil yang dah tertanggal.tak sia sia fara teruskan penggunaan produk nie.

WAWA said-alhamdulillah setakat ni saye sgt berpuas hati ngan miracle moist extra..best gile pakai....x minyak..muke licin n lembut..thums up to kak nur:)thx kak nur....lap u...hehe




0 comments:

Post a Comment

Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting