PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Friday, January 27, 2012

THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA - Tegang dan besarkan payudara

Posted by babytomeimall at 7:45 PM



THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA

RM 70 FREE POSTAGE

60 KAPSUL (PENGGUNAAN UTK 2 BULAN)

ATAU

-----------------------------------------------------------------------------------------




THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA 60 KAPSUL
+
BIO-ANNE PUERARIA MIRIFICA BREAST ENLARGEMENT CREAM 120g
PERCUMA (BIO-ANNE PUERARIA MIRIFICA BREAST FIRMING SOAP 50g)


RM 120 FREE POSTAGE


BIO-ANNE PUERARIA MIRIFICA BREAST ENLARGEMENT CREAM

BIO-ANNE Bio –Active cream berasaskan formula Pueraria Mirifica semulajadi dan collagen bagi membesarkan saiz payudara dan diformulasikan untuk membantu untuk menegang dan memontokkan kulit di sekitar bahagian payudara dan menganjalkan kulit sekitar payudara. Bagi yang telah menggunakan BIO-ANNE Bio Active Cream akan mendapat kesan yang cepat dan secara tidak langsung membantu membesarkan dan menegangkan payudara. BIO-ANNE berkesan secara 99% dari kebanyakkan wanita yang telah menggunakan produk ini. Anda akan merasai perbezaan dalam masa seminggu untuk kesan penggunaan yang teratur.

Aturan penggunaan :

Sapukan buih sabun ke payudara anda dan usap selama 5 minit kemudian bilas. Lap Kering payudara anda kemudian Sapu sedikit krim pada bahagian payudara dan urut secara lembut di kedua-dua bahagian payudara, terutama pada bahagian bawah payudara. Tak perlu bilas setelah sapu krim tersebut. Guna 2 kali sehari, pada waktu pagi dan malam selepas mandi.

Bahan-bahan Aktif :

Purified Water, Propylene Glycol, Lactic Acid, Mineral Oil, Glyceryl Monostearate, Vegetable Glycerine, Pueraria Extract, Hydrolyzed Collagen, Avocado Oil, Safflower Oil, Sesame Oil, Sweet Almond, Vitamin E, Methylparaben, Fragrance.

----------------------------------------------------------------------------------------------

THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA CAPSULE

Mengapa anda perlu memiliki Thanyaporn Breast Capsule ?


1. Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand
2. Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri
3. Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain
4. Berkualiti tinggi
5.Herbal Thanyaporn Co, Ltd ditubuhkan oleh keluarga Thai, yang mempunyai 25 tahun pengalaman dalam industri herba Thai.
6.Semua produk daripada Thanyaporn Co, Ltd mendapat kelulusan FDA dan pengeluaran makanan sihat daripada Jabatan Kesihatan Thailand iaitu halal dan selamat digunakan.


Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar. Pengeksportan pokok pokok ini adalah dilarang di Thailand tetapi pengeksportan produk-produk berasaskan Pueraria Mirifica adalah dibenarkan.


Kesan Penggunaan:

Selepas menggunakan kapsul Thanyaporn, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica ini. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci. Jika anda mahukan hasil yang lebih cepat, anda boleh menggabungkan pengambilan kapsul ini dengan Lelan Vital Bust Serum yang berteknologi nano serta turut diformulasi daripada Pueraria Mirifica.




Amaran !!!

Pueraria Mirifica tidak sesuai digunakan :

1.Gadis yang berumur kurang dari 20 tahun kerana tubuh belum berkembang sepenuhnya. 2.Wanita mengandung.
3.Ibu yang tengah menyusu badan
4.Tak boleh ambil kapsul ketika haid, lepas abis haid boleh sambung makan balik




Antara Khasiat Pueraria Mirifica :


1. Menambah saiz payudara.
2. Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
3. Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
4. Menganjalkan kulit yang melendut.
5. Melambatkan proses penuaan.
6. Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
7. Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
8. Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
9. Mengetatkan vagina.
10. Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
11. Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
12. Menambah tenaga dan kecergasan
13. Mengatasi masalah sukar tidur
14. Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’


Cadangan Pengambilan : 1 Biji Kapsul Mengandungi 150mg Puereria Mirifica.


* Wanita yang mempunyai berat badan 75kg dan keatas boleh mengambil 1 biji setiap hari.
* Atau wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap 2 hari.


KHASIAT PUERARIA MIRIFICA



KULIT :-

- Menganjalkan kulit yang telah melendut
- Menegangkan dan menghaluskan struktur kulit
- Mengurangkan garis-garis halus
- Mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
- Menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri
- Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
- Melembutkan kulit – kulit kurang kasar dan kering
- Merawat jerawat dari dalam
- Mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan
- Mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata
- Melambatkan proses penuaan secara berkesan

KUKU :-

- Mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh
- Menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih
- Meningkatkan dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat dan kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat

RAMBUT :-

- Mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya
- Mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang
- Menggalakkan pertumbuhan rambut baru
- Mengawal keguguran rambut
- Melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban
- Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat

BADAN :-

- Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak
- Membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh
- Mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan

PAYUDARA DAN PUNGGUNG :-

- Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur
- Memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat
- Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut
- Menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara
- Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara
- Mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
- Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.

RAHIM DAN VAGINA :-

- Mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
- Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
- Merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
- Melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
- Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
- Menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
- Menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami, keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya. Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin.

KESIHATAN :-

- Menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
- Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
- Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
- Mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
- Mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain
- Menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh


TESTIMONI PENGGUNA THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA







PutriZ : Dari segi saiz, mmg nmpk ade peningkatan..sbb sblm ni sy pakai bra saiz 32A/34A je (ikut brand bra). tp lps sbulan amik typorn, sy dah tak leh pakai bra 32A..mmg birat la bdn la jadinya psl dah ketat. baru2 ni beli bra baru kt avon saiz 34B..baru rasa selesa. tak penah2 pakai cub B. mula2 trgezut gak..biar betikkk.. pastu perasan gak kaler nipple makin cerah..keputihan pun dah kurang...period pun dah tak sakit. mgkin kombinasi typorn + MB kot.. awal2 dulu sengal2 gak kt situ, tp bila dah amik dlm 2 mggu, baru rasa ok.



YUKI : sy baru try dlm 6 bijik je .. itupun kejap amik , kejap lupa.. rase breast cam mengeras dan tegang tp bentuknya tu blom seperti asal..---saiz bra pun nak kena tukar dah nie.. alamakk .. takut jd besar terjojol lak kang.. kite cuma nak tegangkan je bukan nk besarkan lagik..



xxxx - Ipoh : Saya sungguh berterimakash kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.



Erin : kalo da dapat size p.d yg kte nak tuh..kte kene continue or stop mkn pil ni?takot mmbesar mcm belon korg yg mkn pil ni perasan tak keputihan kat tuuutttt dah kurang sgt2? dan masalah period kte da pulih!!



Catalina : salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi size bulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya...:pompom::pompom::pompom



TESTI - Sohara - Kangar: Saya dah cuba hampir 6-7 produk tetapi hasilnya kurang memuaskan. Mula-mula was-was, tapi tekad dalam hati ni last produk cuba dan hasilnya memang seperti saya inginkan. Terima kasih kak kerana pengaruhi saya beli . Kalau tak sampai sekarang tak berjaya. Suami saya kata saya macam anak dara, puting susu pun dah merah . 'credit to Kak Zu'



TESTI - salam, nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi size bulatan pon makin ketara & makin firm lps 2 months nnt Insya-Allah kmila kasi another testi. selain drp amik kapsul yg ni kmila combinekan skali ngan Vit E 400IU selang sehari minum susu fresh kotak kecik tu takut gak minum byk2 susu kang badan lak yg naik skali..huhuh so far x dek lak selera makan bertambah sbb kmila pon mmg on diet sesapa yg baru nk cuba tu better try laa cepat2 Insya-Allah ok. 'credit to catalina'



TESTI - memang ada perubahan, walaupun kita ank dara, tp sblm ni breast macam x firm, tp bila dah makan seminggu lbh, mmg nampak tegang n firm, bila bukak bra sebelum mandi rasa sakit jer, n masa mula mula makn rasa berdenyut denyut especially belah kanan, mmg ada nampak perubahan, kita ambik dgn susu sekali.tapi sbb kebelakangan ni kena resdung, kita ada ambik medicine lain, mungkin mengurangkan sikit thanyaporn ni, tp setakat ni mmg positif, nak comparekan ngan jamu sblm ni, thanyaporn ni mmg lagi berkesan.'credit to intan_sari'



TESTI - lupa nak update pasal pil Thanyaporn tu...Ling dh mkn seminggu lebih and tujuannya utk boost up kan boobs....sekali punggungku yg up! Ramai kawan2 kata punggung Ling mcm bulat especially bila pakai jeans...ada sekali tu my frem pompuan la..tepuk punggung i sebab dia kata mcm geram jek...hahahahhaha.....hubby....xyah cerita la kan!kuikuikui. 'credit to DarLing79'


0 comments:

Post a Comment

Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting