PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Monday, April 25, 2011

Lipstick Collagen Treatment D'Herbs - Pelembab DAN Pemerah Bibir Berkolagen

Posted by babytomeimall at 11:46 AM



Lipstick Collagen Treatment D'HERBS
(Pelembab & Pemerah Bibir Berkolagen)


RM 25 SEMENANJUNG

RM 27 SABAH SARAWAK

(HARGA TAK TERMASUK KOS POS
)

KOS POS
RM 5
SEMENANJUNG & SABAH SARAWAK


Bibir kering, gincu tidak tahan lama, mengelupas, sensitif, gelap dan tidak menarik jangan bimbang dengan gincu rawatan d’herbs anda akan memiliki bibir yang seksi, muggil serta kemerah-merahan secara semulajadi.

Fungsi :
1) Sebagai penyeri bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah
2) Melembabkan bibir yang kering dan merekah
3) Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan
4) Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita
5) Simpan di tempat yang bersuhu bilik (30′-35′C)

TESTIMONI






Azira - Shah Alam
setelah mencuba lipstik rawatan ini masalah bibir merekah, mengelupas dan sensetif tiada lagi.. malah rakan2 saya geram melihat bibir saya yang seksi dan munggil.. saya akan menjadi pengguna setia produk ini.

Rina - Kuala Lumpur
bibir saya berwarna gelap dan kering..setelah mencuba lipstik collagen, bibir saya lembab dan berwarna merah jambu secara semulajadi.

Amalina - yey yey nak cerita pengalaman saya sendiri menggunakan lipstick collagen treatment d'herbs ni bibir jadi lembab, munggil, bibir jadi penuh, dh terasa mcm mulut angelina jolie plak, seksi gituu...pastu yg syoknya bibir jd pink semulajadi.suka sgt & yg paling sy suka bibir jd licin je seolah2 mcm pakai scrub je kt bibir...
4 mei 2011 - "saya pakai lipstick collagen ni masa kat rumah, suami balik keje terus tegur.."aik apsal bibir merah seksi ni...geram tgk"....memang puas hatiii, suka betul saya..hehehehe"

1 mei 2011 -Puan Ros Rca said - akhirnya jumpa juga dgn lipstick yang sesuai dgn bibir saya ...happy sgt2. kalau sebelum ni bila pakai lipstick lain bibir kering n selalu sakit tapi bila guna lipstick collogen ni rasa lembab je bibir n macam letak minyak plak . warna pun tahan lama n kekal cantik walau duk kat panas n aircond...tq ye :):)

9 mei 2011 Mid Min - saya dh dpt smlam...best giler pkai lipstik tu...bibir x kering..kulit dh x mnglupas mcm biasa...tq lina..yg lg syok dh cuci bibir bersih pn...masih kemerah-merahan gitu...

11 mei 2011 Ira Akma said - salam klina.. huhu.. coey da lme ira xupdate lam fb babytomell nih..
hurm..bz sgt2 duk abiskn lesen kete ngn moto.. erm.. sjak dpt hdiah LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT arituh, tap2 ari ira pkai.. ALHAMDULILLAH,bibir ira mmg dri dlu xde mslh cam menggelupas ke tau pape saje.. cma kekadang bibir kering.. Jadi sejak pakai LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT wah hti tsyg pun selalu puji y bibir nih nmpk merah,mungil n menawan... hurm..mmg puas hati dgn perubahan tuh.. mslh kering pon xde.. bibir sntiasa lembap.. :) n ira nk kgsi kt sni.. sejak pakai LIPSTICK tu,kalo nk kuar ke tau nk ke ofis ira xperlu dah nk touch up lip ni ngn gincu len..juz pkai LIPTICK CELLAGEN TREATMENT tuh je.. so dah jimat kt situ.. hehehe.. syukur sgt2.. TERIMA KASIH YE KLINA DGN REZKI HADIAH LIPTICK TUH...

11 mei 2011 Nina Jury said - dah dapat lpstick...suka sgt....dah pakai...sgt selesa...tq.

18 mei 2011 Shasha Camelia -yeahhh..akhirnya brg yang dinanti dh sampai..lipstick collagen dgn senyuman bukak kotak amek lipstick tgk cermin..pakai2 je perghh mcm magic lak lipstick tu.dgn sekelip mata je bibir lembab.merah2 pink.huhuhuhu suke3...lama ku cari akhirnya jumpa juga yg sesuai..tq kak lina..x rugi beli..yg lain blum cube silakan cube.

Zuhaili Abd Razak~ kaklong: thnks hadiah kan aku lipstik ni...The Best la...masa pakai..lembap je bibir n lembut...aku kan suka pakai lipstik yg ikut warna darah mcm ni...slalunya lipstik mcm tu akan melekat dibibir sikit2 walaupun lepas dicuci...tapi lipstik colegen ni Tak..lepas dicuci dgn air, bersih je bibir....skrg ni, walau tak pakai, bibir dh rasa halusss je...i likeee...;-)syukur! blh hadiah lgi!!! hihihi ;-)

Airis Shoppe ~ tq amalina.. dh beli n try.. hepi sgt sbb sgt berkesan.. pakai pagi je.. smpai ke malam pn smooth je bibir.. gebu je rasa.. best2..



0 comments:

Post a Comment

Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting