PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Wednesday, December 28, 2011

KORSET XTRA SLIM

Posted by babytomeimall at 2:01 PM 1 comments Links to this post




RM 175 SEMENANJUNG
RM179 SABAH/SARAWAK

HARGA DAH TERMASUK KOS POS


----------------------------------------------------------------------------------

PAKEJ JIMAT.. ADA 3 PAKEJ

SILA KLIK PADA GAMBAR DIBAWAH UNTUK LEBIH JELAS






KORSET XTRA SLIM


*Dikilangkan mengikut standard pengilangan F/ZT3019.2-2004 (body sculpting underwear) & GB18401-2003 (National General Safety Technical Code For Textile Products)

*Korset jenis ini tidak bertulang, tidak mencengkam bawah ketiak & tidak meyakitkan badan


*Korset 1 Piece ini mengandungi FIR (Far Infra Red)


FAEDAH PEMAKAIANNYA


*Memperkemaskan bentuk badan yang terbonjol @ menggeleber


*Mengempiskan perut


*Merampingkan pinggang


*Menyokong payudara & mengangkat punggung

*Memperbaiki posture tubuh


*Meningkatkan keyakinan diri


*Membentuk badan yang di idamkan


*Membantu menurunkan berat badan




SILA BERIKAN SAIZ PINGGANG DAN PUNGGUNG ANDA UNTUK SAYA TENTUKAN SAIZ YANG SESUAI










TESTIMONI

DILARANG MENYALIN TESTIMONI INI





Friday, December 23, 2011

CALIFORNIA BEAUTY BODYSHAPING UNDERGARMENT

Posted by babytomeimall at 7:41 PM 1 comments Links to this post



CALIFORNIA BEAUTY BODYSHAPING UNDERGARMENT

RM 65 FREE POSTAGE

  • 80% nylon 20% elastane - kain sejuk dan lembut.
  • Diperbuat daripada kain serat mikro yang mudah dipakai serta memastikan kulit anda bernafas.
  • Diperbuat daripada ikatan kapas. Pasti membuat anda tetap kering dan selesa.
  • Sarungkan CALIFORNIA BEAUTY BODYSHAPING UNDERGARMENT sebelum anda menyarungkan apa jua pakaian anda seperti kebaya atau jeans dan anda pasti kelihatan menarik kerana CALIFORNIA BEAUTY BODYSHAPING UNDERGARMENT menyembunyikan perut buncit, mengelebir serta membentuk badan yang kemas.
  • Mengemaskan/melangsingkan perut, peha dan mengangkat punggung di kedudukan yang betul.
  • Panjangnya dari bawah garis payudara hingga di atas garis lutut.







CARA PAKAI :
Masukkan kaki dan perlahan-lahan roll CALIFORNIA BEAUTY BODYSHAPING UNDERGARMENT ke punggung dan ke perut anda, masukkan tangan dan angkat punggung ke kedudukan yang dikehendaki.

CARA CUCIAN :
Cucian tangan dengan menggunakan detergent yg mild (lembut).
Perah dengan lembut, dan biarkan kering di bawah kipas atau tempat teduh (jgn direct bawah matahari). Jangan menggunakan peluntur, Jangan guna mesin basuh untuk elakkan kerosakan pada fabrik



HUBUNGI SAYA DAHULU UNTUK MEMASTIKAN STOK ADA ATAU TIDAK

COLOR BLACK / BROWN

SIZE FIT LOW waist (cm)
M========78-92CM (30inci - 36inci)
L ======== 83 - 101cm (32inci - 39inci)
XL ======== 89 - 110cm (35inci - 43inci)
XXL ======= 103 - 124cm (40inci - 48inci)
XXXL ====== 148 - 158cm (58inci - 62inci)



TESTIMONI


Thursday, December 8, 2011

ALOE VERA JELLY DEBELLA

Posted by babytomeimall at 12:08 PM 0 comments Links to this post


ALOE VERA JELLY DEBELLA
220gm

RM 44 SEMENANJUNG

RM 53 SABAH SARAWAK


HARGA DAH TERMASUK KOS POS


"SATU RUMAH, WAJIB ADA SATU ALOE VERA JELLY UNTUK KECEMASAN"



  • Merawat kulit terbakar/melecur
  • Menyembuh luka dan kudis-kudis
  • Menyembuhkan jangkitan kulit,
  • Melegakan penyakit buasir, kurap, kayap, panau dan ruam, kanser kulit, eczema
  • Menyembuhkan perut dan parut semasa bersalin
  • Melegakan kulit melecet
  • Gigitan serangga
  • Parut lama dan hitam pada kulit
  • Membantu merangsang pertumbuhan sel kulit baru
  • Resdung hidung (rawatan luar,mencantikkan kulit)
  • Membersihkan dan menegangkan kulit
  • Kaki berbau-mematikan kuman yang menyebabkan bau
  • Kulit perut meregang (kulit pecah)
  • Masalah wanita (berbau, keputihan,gatal dll)
  • Badan berbau-sapuan di ketiak
  • Mengelakkan daripada kanser-sapu pd buah dada bg mengelak kanser dan menegangkan
  • Buasir luar
  • Mati pucuk/masalah lelaki-rawatan luar


TESTIMONI

Testimoni daripada saya sendiri

amalina : saya nak cerita kisah saya.. saya pernah melecur kedua2 belah tangan ketika memasak... memang air menggelegak atas dapur tumpah atas kedua tgn saya... tapi alhamdulillah kebetulan di rumah saya ada aloe vera jelly de bella... saya terus pakai cepat2 sebelum tangan saya jd mengelembung .. dengan izin allah tgn sy terus ok dan tak sempat membengkak.. saya sapu setiap masa.. now alhamdulillah tangan saya takde parut dan elok seperti biasa...kalau ikutkan kategori melecur terukk ...tp sebab sempat pakai aloe vera jelly jd sy tak pegi hospital.. saya lumur sepanjang masa selepas terkena tuu..lumur banyak2..

bukan apa kita banyak terdengar berita di media, anak2 terkena kuah masakan sewaktu makan di kedai2 sampai melecur dan kena tahan wad sampai bengkak2 melepuh... jadi saya sarankan anda spare 1 di rumah dan 1 lg simpan dalam kereta.. kalau jd kejadian melecur diluar rumah kita boleh lumur sebaik sahaja kena dan mengelakkan kulit kita melepuh dgn teruk serta parut sepanjang hayat....


testimoni dari suami saya pula... suami saya ada eczema di kaki.. sampai berbulan2 tak sembuh.. setelah saya diperkenalkan debella ni saya minta suami pakai selalu aloe vera jelly ni.. alhamdulillah kakinya dah sembuh 100%...kulit makin licin.. suami pesan kpd saya suruh jadi pengedar dan wajib aloe vera jelly disimpan di rumah...

testimoni dari anak saya...anak saya selalu gatal2 apabila nyamuk gigit..bila sapu aloe vera jelly ni kulitnya tidak gatal2 dan tidak merah..parut pun takde kalau terluka akibat terjatuh...kemudian kalau pakai diapers, saya lumurkan supaya tak jadi ruam lampin.. alhamdulillah kulit anak saya cantik, dan tidak berparut


Thursday, December 1, 2011

CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM SPF130 PA++

Posted by babytomeimall at 10:57 AM 0 comments Links to this post



L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM SPF130 PA++
1 TUBE = 138ml

RM60 FREE POSTAGE



ACHIEVE FLAWLESS AND BRIGHTER SKIN AT VERY AFFORDABLE RATE!!!!

When you are on-the-go and wants an instant whiter skin complexion, you must really try this product. Cathy L-Glutathione Magic Cream with SPF130 PA++ has improve formula to achieve flawless skin at very affordable rate. Extract concentration of L-Glutathione is 30% more than normal whitening product which is Cathy Magic Cream up to 5 times with Whitening + Pore Tightening for brighter, flawless, glowing and radiant skin. L-Glutathione skin cream with a waterproof sunscreen to protect your skin to be more smooth and creamy with SPF130 PA + +. The surface of the skin will become red and bright white than usual can be seen clearly as bright white aura on your skin.

It contains whitening elements from MILK and Vitamin C. So you are assured that it is hypo-allergenic because it uses only natural elements but because of technology and science it EFFECTIVELY DECOMPOSES ACCUMULATED MELANIN when used on a long-term basis.With a tube just to get the effect of natural enlightenment, and the maximum whiteness in order to protect and care for your skin from the sun to be more healthy and fresh all the time. Korean L-Glutathione magic cream is a waterproof and suitable for all skin types to use in any situation.


  1. Extract concentration of L-Glutathione is 30% more than normal whitening product which is Cathy Magic Cream up to 5 times with Whitening + Pore Tightening for brighter, flawless, glowing and radiant skin.
  2. Light and natural fragrance will make you feel comfortable, not sticky and increase self-confidence when you use it.
  3. Works to conceal redness, freckles, uneven skin tone, dull skin to treat those exposed to direct sunlight.
  4. Cover the blemish that is invisible and also hide the dark circles under the arms and legs.
  5. It contains whitening elements from MILK and Vitamin C. so you are assured that it is hypo-allergenic because it uses only natural elements but because of technology and science it EFFECTIVELY DECOMPOSES ACCUMULATED MELANIN when used on a long-term basis.
  6. This product is being used by Koreans, Chinese and Japanese to achieve and maintain their naturally glowing white skin.
  7. It provides instant effect but washes off when rinsed with water but will provide you whiter and smoother skin with regular use.
  8. Korean L-Glutathione magic cream is a waterproof and suitable for all skin types to use in any situation.
  9. 3X Whiter and Glowing on your first application!


Ingredients : Aqua, Paraffinum Liquidum, L-Glutathione, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Disostearate, Titanium Dioxide, Hydrogenated Polyisohutene, Dimenthiconol, Cyclomethicone, Methyparaben, Diazolidinyl Urea, Propylparaben, Fragrance, CI:77891, CI:77491, CI:77492

How to use : Apply to both face and body for sun protection cover up wrinkles. Suitable for acne scars and skin blemishes, smooth skin and white skin.


TESTIMONI

DILARANG MENYALIN SEBARANG TESTIMONI DI SINI




Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting