PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Saturday, July 30, 2011

Wakilala Cover Cream - Mencerahkan dan Melicinkan Ketiak

Posted by babytomeimall at 11:45 AM 1 comments Links to this post




Terbukti Berkesan ! Result Dalam Masa 1 – 2 Minggu !


WAKILALA COVER CREAM
50 GM

RM 55 SEMENANJUNG
RM 59 SABAH SARAWAK

HARGA SUDAH TERMASUK KOS POS


Bagi mereka yang mementingkan kecantikan ketiak dan bahagian badan yang berlapis yang lain agar nampak bersih dan putih dari kesan lebam kehitaman, kenapa tidak anda menggunakan produk Wakilala? Wakilala merupakan jenama yang amat terkenal di Jepun. Wakilala Cover Cream merupakan fomula terbaru dari Wakilala selepas Clear Wash dan Wakilala Bright-up Essense. Ia telah diupgradekan bagi membantu menghilangkan kesan kasar kulit, lebam kehitaman, liang roma yang nampak berlubang-lubang dan juga menghapuskan bulu-bulu roma halus yang tidak diperlukan di bahagian ketiak .

Keterengan Produk :

- ProduK buatan Jepun;
- Berupaya meresap rembesan lebihan minyak, maka dapat mengelakkan ketiak berpeluh
- Sembunyikan pori-pori yang hitam & dalam masa yang sama dapat mencerahkan ketiak
- Bauan lembut aroma lavender;
- Digalakkan menggunakan setiap hari;
- Ini adalah formula terbaru daripada JENAMA Wakilala. Produk ini lebih berkesan daripada "Wakilala Clear Armpit exfoliate Clear Wash" dan "Wakilala Clear Armpit exfoliate Essence";
- Best Seller more than Millions per year all over Asia.


Cara Penggunaan :

pastikan ketiak anda kering sebelum mengunakan krim ini.
1. Cuci ketiak anda daripada sebarang kesan deodoran dan kotoran kemudian keringkan.
2. Sapukan krim ini dengan sedikit air suam dan urut dengan lembut ke seluruh kawasan ketiak anda.
3. Anda boleh lihat kesannya dalam tempoh 1 – 2 minggu.



TESTIMONI


30 julai 2011 Achik NaDH said -lupe nk bg testimone give away aritu....kalo cerahkn ketiak...nad xnmpk lg....sbb nad pkai skali2 je...tp yg pling ketara....bulu halus lmbt tumbuh....eh ase mcm xtumbuh skng..huhu..best gak tu.....cerah kn..mayb nad ni mmg gelap..xnmpk sgt



Wednesday, July 27, 2011

Glow BWhite - Beauty Skin Collagen Supplement

Posted by babytomeimall at 9:57 AM 0 comments Links to this post


Glow BWhite - Produk Terbaru

Beauty Skin Collagen Supplement
(Awet Muda, Tegang, Gebu, Halus)


(10 sachets x 17ml)

HARGA :

RM 42 semenanjung
RM 48 sabah / sarawak

HARGA SUDAH TERMASUK KOS POS

Tuangkan ke dalam mulut tanpa dibancuh dengan air dan rasai keenakan serta merta Glow BWhite dengan perasa asli gabungan Strawberry dan Acai Berry.Boleh diambil 1-2 kali sehari sebelum atau selepas makan pada bila-bila masa ia juga sesuai untuk wanita dan lelaki.

KELEBIHAN GLOW BWHITE

- Meningkatkan daya metabolisme
- Memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan.
- Mengurangkan Tindakan Penuaan
- Membantu Anda Tidur Dengan Lebih Nyenyak
- Meningkatkan Tahap Tenaga Anda
- Mengurangkan Kolesterol Yang Tinggi
- Membantu Mengurangkan Berat Badan Anda
- Membantu Mengurangkan Tahap Stres Anda
- Memudahkan Pusingan Haid Wanita
- Membantu Anda Melawan Kedutan
- Menguatkan Gigi
- Menguatkan Penglihatan Anda!
- Membantu Tona/Warna Kulit Anda
- Melindungi Salur Darah
- Menyahtoksin Dan Membersihkan Badan Anda
- Memulihkan Pencernaan
- Membantu Kesihatan Secara Keseluruhan
- Mengecilkan liang roma
- Merawat jerawat
- Membersihkan kulit muka
- Menyejukkan kulit yang rosak
- Menjadikan anda kelihatan muda
- Meningkatkan tenaga dan kekuatan anda
- Mengekalkan tekanan darah yang sihat
- Mengurangkan kolestrol
- Menghaluskan kulit
- Mencerahkan kulit
- Melembapkan kulit
- Membantu mengawal dan menyeimbangkan pengeluaran minyak yang berlebihan pada wajah
- Menguatkan ketahanan badan (sistem imunisasi)

Untuk memperbaiki struktur kulit dan mencerahkan kulit 2x lebih berkesan daripada produk lain.Dengan kualiti tinggi dan harga yang mampu dimiliki.

*Simpan ditempat yang sejuk

Kandungan yang terdapat dalam Glow BWhite :

Ekstrak sarang burung
Ekstrak kolagen
Ekstrak Acai Berry
Ekstrak tomato
Ekstrak aloe vera
Ekstrak goji
Ekstrak strawberry
Bahan pencerah kulit yang dibenarkan

*Untuk kesan yang berganda gunakan bersama Juliet Beauty Soap

klik link ini untuk lihat Juliet Beauty Soap

http://babytomeimall.blogspot.com/2011/07/juliet-beauty-soap-whitening-collagen.html


TESTIMONI TERKINI

TESTIMONI PRODUK D'HERBS : 1/12/2011 : Leyha Dae - kakak nak lg produk d'herb :P..ramai plak yg oder kat sy, sy promote kat kawan2, sume kate slesa n best.,, ok ney senarai brg2 yg nak oder ea kak,
-juliet beuty soap nak - 4
-glow b'white nak - 2
-foundatiOn - 1



Juliet Beauty Soap Whitening + Collagen D'herbs

Posted by babytomeimall at 9:38 AM 2 comments Links to this post

Juliet Beauty Soap Whitening + Collagen D'herbs

RM 25 Semenanjung

RM 29 Sabah Sarawak

(Harga Sudah Termasuk Kos Pos)

KULIT CERAH SEMPURNA SEAWAL 3 HARI

Juliet Beauty Soap dihasilkan daripada herba-herba dan gabungan susu untuk mendapatkan hasil yang bermutu tinggi dan kaya dengan vitamin E dan C. Juliet Beauty Soap mencuci dengan lembut, meyegar, melembab dan mencerahkan kulit serta mengembalikan keremajaan kulit wajah seawal tiga hari. Ia sesuai digunakan oleh semua peringkat umur untuk lelaki dan wanita.

CARA PENGGUNAAN:

Buihkan Juliet Beauty Soap sapu dan urut perlahan-lahan selama 1-2 minit, bilas sehingga bersih. Untuk mendapatkan kesan yang terbaik guna 2-3 kali sehari. Untuk siang hari gunakan Diamond Foundation utk kesan yang lebih baik.


UNTUK KESAN BERGANDA, PENGAMBILAN GLOW BWHITE D'HERBS DIGALAKKAN SILA KLIK SINI

http://babytomeimall.blogspot.com/2011/07/glow-bwhite-beauty-skin-collagen.html



TESTIMONI



15 ogos 2011 Norhidayah Ahmad said - Dear I dah try pakai sabun collegen ni br 4ari memang terasa kesan nya terutama sekali skin nampak lembap aje xmcm dulu selalu kering n kulit mengelupas...yg best lg bekas2 jerawat lama dah beransur2 pulih...

28/11/2011 -Norhidayah Ahmad - salam dear sori ye lama xupdate awk perubahan sy guna JULIET BEAUTY SOAP WHITENING + COLLAGEN so far dr start sy guna sampai sekarang perubahan dia ketara muka sentiasa lembab n xde lg kulit sy mengelupas, bekas2 jerawat dah mula mengecil n tona kulit dah sekata...

TESTIMONI PRODUK D'HERBS : 1/12/2011 : Leyha Dae - kakak nak lg produk d'herb :P..ramai plak yg oder kat sy, sy promote kat kawan2, sume kate slesa n best.,, ok ney senarai brg2 yg nak oder ea kak,
-juliet beuty soap nak - 4
-glow b'white nak - 2
-foundation - 1





Tuesday, July 26, 2011

SILA SEMAK TRACKING NO BELIAN ANDA DI BLOG INI

Posted by babytomeimall at 5:35 PM 0 comments Links to this post

Salam pelanggan yang dikasihi =)

MULAI sekarang, anda boleh semak tracking no belian anda

di blog KHAS untuk semakan tracking no.

http://trackingnobabytomeimall.blogspot.com/

tq semua =)

Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting