PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Wednesday, May 18, 2011

RAHSIA SAYA MENJANA RM 500 - RM 1000 SEMINGGU

Posted by babytomeimall at 10:42 AM 7 comments Links to this post

KELAB JUTAWAN merupakan perniagaan online yang sah dan berdaftar..

No. Pendaftaran PERNIAGAAN tersebut:
002046530-W (Sujairi KJ Enterprise)


KELAB JUTAWAN ialah perniagaan online yang menjalankan program Affiliate...

KELAB JUTAWAN mempunyai produk ebook - ebook tentang ilmu internet dan pemasaran...

program affiliate bermaksud kita sbg agen (org tgh) akan mempromosikan produk pihak lain (usahawan @ syrkt) dan akan dapat byaran/komisen jika ada orang membeli produk tersebut melalui link affiliate kita..

nak tahu cara join, hanya masukkan nama dan emel di form yang disediakan di link bawah...nanti tunggu emel untuk detail harga dan sebagainya...

http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=babytomei
Link

anda akan dibimbing dan insyallah boleh berjaya sama dengan kawan2 saya yang join di bawah saya hingga boleh mendapat income 4 angka

BUKTI - BUKTI PENDAPATAN SAYA MELALUI JOIN KELAB JUTAWAN


Alhamdulillah ...

20 mei 2011 sy dpt komisen RM 420...KLIK PADA GAMBAR UTK SAIZ BESAR



27 mei 2011 sy dpt komisen RM 1100..KLIK PADA GAMBAR UTK SAIZ BESAR




2 jun 2011 sy dapat komisen RM 2,020
KLIK PADA GAMBAR UTK SAIZ BESAR




10 jun 2011 sy dapat komisen RM 2,360 KLIK PADA GAMBAR UTK SAIZ BESAR




19 jun 2011 sy dapat komisen RM 1,200 KLIK PADA GAMBAR UTK SAIZ BESAR




24 jun 2011 sy dapat komisen RM 1,020 KLIK PADA GAMBAR UTK SAIZ BESAR



2 julai 2011 sy dapat komisen RM 870 KLIK PADA GAMBAR UTK SAIZ BESAR




tak rugi saya ambik tindakan awal..

siapa mahu tahu rahsia saya jana income RM 500 - RM 1000
atau lebih dalam seminggu

klik link ni..dan makluman anda semua, saya dah jadi testimoni
dalam program ini
Link
http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=babytomei


Anda mahu jana pendapatan lumayan RM 500 - RM 1000 seminggu?


klik sini untuk tahu mengenai cara join, hanya masukkan nama dan emel di form yang ada di link bawah ni :

http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=babytomei

PERHATIAN INI BUKAN SUATU PENIPUAN...yang serius mahu join boleh isi nama dan emel di dalam link atas SECARA PERCUMA...






Monday, May 16, 2011

Shake Up Slimming Drink - MURAH DAN BERKESAN

Posted by babytomeimall at 12:42 PM 0 comments Links to this post




RM 29.90 (semenanjung)
RM 32.90 (sabah/sarawak)


1 KOTAK 10 SACHET

HARGA TAK TERMASUK KOS POS

KOS POS

RM 6 SEMENANJUNG
RM 10 SABAH SARAWAK



HIJAU
Campuran Red Beet Powder dengan Grape Seed ( Each box 10 sachets x 10gm)


Kandungan
:

Oat Fiber, Green Tea, Citric Acid, Fruit Enzyme, Grape Seed, Mix Fruits Powder, Red Beet Powder, ISolated Soy Protein, Crystalline Fructose, Vegetable Enzyme, Whey Powder Concentrate, Isomaltooligosacaccharides (Oligo).


MERAH
Campuran Aloe Vera Powder dengan Mix Fruit Enzyme
( Each box 10 sachets x 10gm)


Kandungan:

Aloe Vera, Oat Fiber , Green Tea, Fruit Enzyme, Palm Oil Fiber , Mix Fruit Powddrt, Vegetable Enzyme, Soy Protein Powder, Dextrose Monohydrate, Carcinia Gambogia, Whey Powder Concetrate.



Ciri - Ciri Produk:

1. Bahan- bahan semulajadi, tiada sebarang pewarna tiruan atau bahan pengawet.
2. Formula dibangunkan di Jepun, prestasi yang tinggi.
3. ISO, Pengilangan secara Halal yang khusus, kualiti terjamin.


Keberkesanan Produk :

* Melancarkan aktiviti usus, menghindarkan pengumpulan toksin.
* Meghilangankan kembung kegemukan, penggabungan untuk mengekang kenaikan berat badan.
* Mengingkatkan metabolisme, mempercepatkan pembakaran lemak dan pembuangan kandungan air dalam badan.
* Menguatkan mekanisme badan serta melambatkan proses penuaan.
* Pembiakan bakteria yang baik serta meningkatkan aktiviti usus.

Pengguna yang baru menggunakan produk fiber atau sudah lama tidak menggunakan produk fiber.

* Minum 1 uncang sebelum tidur untuk 10 hari pertama.(HIJAU @ MERAH)
* Minum 3 liter air atau lebih setiap hari.
* Kurangkan makanan yang bergoreng dan berlemak.

Pengguna yang biasa menggunakan produk fiber.

* Minum 2 uncang sehari.(HIJAU & MERAH)
* Minum 1 uncang 1 jam sebelum sarapan pagi. (SHAKE UP MERAH)
* Tengah hari makan seperti biasa.
* Gantikan makan malam dengan pengambilan (Shake Up HIJAU) kerana ia dapat mengenyangkan sehingga waktu pagi.
* Minum sekurang-kurangnya 3 liter air atau lebih setiap hari antara pukul 6 pagi hingga 7 malam. Kurang minum air akan menyebabkan water retention.
* Elakkan minum banyak air selepas Pukul 7 malam ini akan menyebabkan water retention.

PERHATIAN :

sebab kena ambik 2 kali sehari kerana fungsi SHAKE UP HIJAU buang segala toksin yg ada dan lepas itu bila lemak berkurang kulit akan kendur dan untuk firm dan cantikkan kulit ambik yang merah...SHAKE UP HIJAU DAN MERAH kesannyanya sama berfungsi menurunkan berat badan

CARA BANCUH :

Bancuh SHAKE UP SLIMMING DRINK dengan 150ml atao 200ml air kosong...selepas minum shake up slimming drink ni pastikan minum 3 liter air sehari...

TESTIMONI

Norjihah Abdul Rahman ~ okk kak komen k,,uh bru smlm dpt shake up,,,mlm td cuba minumm sdp lerr,,rasa dia mcm pahit manis skit yg dua2 ok,,pagi nie mak ai sng nk membuang dgn ptg td terus masuk bilik air lina,,,,bnyk kluar peluh lepas tu kepala akak rasa ringan jer bila bngun pagi,,,bab perut rasa cm dh selesa sbb dh minum shake up tk rasa sesak,,,





Bedak Padat Aura Pesona Bintang D'HERBS

Posted by babytomeimall at 10:17 AM 0 comments Links to this post




Bedak Padat Aura Pesona Bintang D'HERBS
(2 way cake foundation SPF 25)


RM 45 (S) / RM 52 (S/S)

HARGA DAH TERMASUK KOS POS



Bedak padat kemasan mutiara dan satin selembut sutera pada kulit. Teksturnya padat serta halus dan licin menjadikan kulit yang kusam tampak gebu dan bercahaya.

Solekan bertahan lebih lama dan tidak berminyak pada kulit walau pun dipakai lebih 8 jam.

Mengandungi kadar SPF25 yang bertindak sebagai ejen penapis suria untuk mengatasi masalah kulit berkedut, kering, berjeragat dan kusam. gunakan span yang disediakan secara lembab atau pun berus pada wajah untuk kesan semulajadi.

Terdapat 2 jenis warna:
1.Mocha
2.Natural

Aplikasi:

Untuk kesan lebih gebu dan halus, sapukan dahulu Diamond Faoundation D'herbs dengan sekata pada seluruh wajah. Kemudian, pedapkan Bedak Padat Aura Pesona Bintang D'HERBS, untuk mendapatkan seri wajah bak bintang terkenal..





Diamond Foundation D'HERBS

Posted by babytomeimall at 9:31 AM 2 comments Links to this post


RM 65 (S) / RM 72 (S/S)
25GM


HARGA DAH TERMASUK KOS POS





Keajaiban Diamond Foundation yang mengandungi biji anggur dan kolagen mampu mengubah wajah anda dalam masa 1minit untuk kelihatan 10 tahun lebih muda… ianya memang terbukti berkesan dapatkan segera untuk wajah berseri hari ini juga!!!

WARNA : NATURAL COLOR SESUAI SEMUA WARNA KULIT

Kegunaan :

1) Diamond Foundation adalah bedak asas yang mengandungi SPF 35 & minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 8 jam dari sinaran UV dan pencemaran yang boleh merosakan kulit
2) Meningkatkan keanjalan kulit
3) Mengandungi vitamin E untuk membantu menutup parut jerawat, jeragat & kedutan wajah
4) Sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit cerah atau sawo matang
5) Sesuai juga sebagai alas bedak & krim siang
6) Boleh digunakan oleh wanita & lelaki
7) Sesuai Untuk kulit sensitif, berjerawat, berjeragat dan kulit normal
8) Ianya kalis air dan boleh bertahan maksimum selama 12 jam
9) Simpan ditempat bersuhu bilik (30′-35′C)



TESTIMONI


28 julai 2011 - Nur Wahidah Bte Atarhim - wah..bestnye hadiah tu....nak!nak! hehhehe....produk yang saya dh cube diamond foundation.memang SUPERB!!!!tekstur ringan tak mcm melekit bila kite letak kat jari!!memang syok!!muka kite pun nampak fresh and natural!! hm...kalo dapat hadiah JULIET BEAUTY SOAP WHITENING + COLLAGEN...lagi GLOWING2 muke kite...hehehhehe

TESTIMONI PRODUK D'HERBS : 1/12/2011 : Leyha Dae - kakak nak lg produk d'herb :P..ramai plak yg oder kat sy, sy promote kat kawan2, sume kate slesa n best.,, ok ney senarai brg2 yg nak oder ea kak,
-juliet beuty soap nak - 4
-glow b'white nak - 2
-foundation - 1




Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting