PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Friday, April 29, 2011

MAIN KUTU LAYNA STEAM SAUNA SIRI 1

Posted by babytomeimall at 2:21 PM 1 comments Links to this post



LAYNA STEAM SAUNA
RM 580 SEMENANJUNG FREE POSTAGE

salam semua...

kepada yang berminat untuk main kutu set LAYNA steam sauna sila daftar segera kerana hanya 6 orang sahaja diperlukan untuk SIRI 1 :

- Pembayaran mesti dibuat setiap bulan (mulai daripada bulan OKTOBER 2011 - MAC 2011)

(Perbincangan tarikh pembayaran akan mengikut kesesuaian peserta..dah cukup 6 org saya setkan tarikh bayaran ok..)

- Jumlah Pembayaran RM 100 setiap bulan

-Giliran ditentukan siapa daftar dulu dia akan dapat dulu..first come first serve


maklumat yang perlu diberikan adalah seperti berikut :


NAMA PENUH:

NO IC :

NO AKAUN BANK (kalau ada akaun MAYBANK lagi bagus) :

EMEL :

ALAMAT PENUH :

NO TEL :


P/S: MAKLUMAT PERIBADI ANDA DIRAHSIAKAN..JANGAN RISAU..


hantarkan maklumat yang dinyatakan di atas, ke emel babytomei2007@gmail.com


GAMBAR DAN MAKLUMAT LAYNA STEAM SAUNA ADA LINK DI SINI


http://babytomeimall.blogspot.com/2011/04/layna-steam-sauna-sauna-terbaru.html





Anti Wrinkle Peeling Gel - BUANG DAKI DEGIL DI BADAN

Posted by babytomeimall at 9:45 AM 0 comments Links to this post



HARGA

SEMENANJUNG
Harga Saiz Mini (150 ml) : RM 35.00
Saiz Besar (250 ml) : RM 45.00

SABAH / SARAWAK

Harga Saiz Mini (150 ml) : RM 39.00
Saiz Besar (250 ml) : RM 49.00


HARGA SUDAH TERMASUK KOS POS


Buang Daki Badan Menggunakan Anti Wrinkle Peeling Gel (SP BeautyCare)

Dari Ekstrak buah raspberri merah, limau & anggur, buah delima, asam jawa dan epal hijau

Ekstrak dari buah-buahan yang berkualiti dan mengandungi Vitamin E serta Mineral Laut Mati (Dead Sea Minerals)



Jenis Produk
1. Red Raspberries (raspberri merah) Anti Wrinkle Peeling Gel (Saiz Besar : 250ml / Saiz Mini : 150ml)
2. Lime & Grape (limau & anggur) Anti Wrinkle Peeling Gel (Saiz Besar : 250ml / Saiz Mini : 150ml)
3. Pomegranate (buah delima) Anti Wrinkle Peeling Gel (Saiz Besar : 250ml / Saiz Mini : 150ml)
4. Tamarind (asam jawa) Anti Wrinkle Peeling Gel (Saiz Besar : 250ml / Saiz Mini : 150ml)
5. Green Apple (epal hijau) Anti Wrinkle Peeling Gel (Saiz Besar : 250ml / Saiz Mini : 150ml)


BAKAL PENGANTIN JUGA SANGAT SESUAI PAKAI ANTI WRINKLE PEELING GEL NI...KULIT HALUS MULUS TANPA DAKI SEBELUM HARI BERSEJARAH ANDA

Kenapa Produk Ini Anda Perlu Miliki?

- Sangat sesuai untuk membuang daki-daki badan yang degil;
- Dibuat dengan bahan semulajadi dan tiada sebarang unsur kimia @ bahan berasaskan haiwan;
- Dihasilkan dari buah-buah terpilih seperti red raspberries (raspberri merah), lime & grape (limau & anggur), pomegranate (buah delima), tamarind (asam jawa) dan green apple (epal hijau);
- Ekstrak dari buah-buahan yang berkualiti dan mengandungi Vitamin E serta Mineral Laut Mati (Dead Sea Minerals);
- sesuai untuk semua jenis kulit, semua peringkat umur dan jantina;
- Produk berkualiti, selamat dan berkesan;
- Merupakan gel anti kedut dan sesuai untuk semua jenis kulit;
- Menghilangkan sel-sel kulit mati;
- Menghilangkan kesan kedut serta melicinkan kulit;
- Kulit semakin cerah dan berseri.

Bagaimana Ia Digunakan?

1. Digunakan sebelum anda mandi;
2. Gosok secara perlahan-lahan sama ada di lengan, kali @ bahagian pelipat badan selama 1 minit sehingga kering dan nampak daki hitam melekat di gel;
3. Basuh dengan air bersih.
4. Gunakan 2 – 4 kali seminggu.


CARA PENGGUNAAN

Testimoni & Demontrasi Penggunaan Produk

STEP 1
Bahagian lengan & tangan disapu dengan Anti Wrinkle Peeling Gel


STEP 2

Daki-daki mula kelihatan apabila disapu secara perlahan-lahan selama 30 saat


STEP 3
Daki-daki dan kotoran berwarna hitam di lengan/tangan dapat dilihat melekat pada gel tersebut. Kemudian bilas dengan air bersih


TESTIMONI

12 MEI 2011 - Norjihah Abdul Rahman said - ok akak bru jer pakai wt test ok gak daki hitam giler lina,,,tp bau dia sdpp sgt,,,mcm ckit jer ler 150 ml tu tkpe nnti akak beli yg besar k,,
akak beli sbb bau dia best sgt,,bila akak sapu tk smpai 1minit kluar daki warne hitam blom gosok
lagi dh kuar,,,bgus arr ada gak akak beli produk cm gini tp kesan dia tk secepat nie,,,tang yg
hitam kat ketiak tu pon sma k,,uhh jenuhh nk hilang kan hitam tu dh cm 2 akak cuba yg mahal yg murahh smua tk ok yg nie sesuai plakk

UPDATE TERKINI DARI CUSTOMER YANG SAMA
15 MEI 2011 - Norjihah Abdul Rahman - gel wrinkle tu okk lahh dik dh bpe hari akak pakai tkde lagi bntik2 hitam yg kecik2 kat bhgian siku dgn pergelangan tangan,dik terkejut gak akak mane lahh pergi bntik tu mula jd pudar n dh tk nmpak dhh..akak guna 3kli sehari nk lagi mantapp kann.kat bdn akak tk pakai sbb bnda nie skit lahh dik akak cuba kat ketiak dgn kaki jerr k..hehehehehe.uhh nie yg akak suka nk pakai wrinkle nie.lagi stu kedut kat tgn akak kurangg sesangatt..lepas tu lmbutt jerr bila dh di bilass..

update tERKINI LAGI=)
Norjihah Abdul Rahman -akak punya wrinkle tu okk jerr dlm plastik tkde masalahh pon ,,,heheheh skangg tggl skit dhh akak puya tangannnn pon nmpakk dh cerahh lepass tu bersiihh jerr skangg akak taruk wrinkle tu dlm 1kli sehari jer sbb dh bersihh dri daki,,,,heheh suka nyerr,ada lagi mybe dlm 2-3hari hbis lerr...sbb akak pakai kat tggn n tmpatt yg bermasalahh jer,,k alhamdulilahh parut pon makin pudar



Hubungi saya (Lina):

No tel : 016-4032036
Emel : babytomei2007@gmail.com
YM: roses_cute2002




Thursday, April 28, 2011

GOLD FOOT DETOX PATCH

Posted by babytomeimall at 10:31 AM 0 comments Links to this post





Gold Foot Detox Patch mempunyai fungsi yang sama seperti White Foot Detox Patch tetapi dengan fungsi tambahan iaitu dapat menyerap lemak yg berlebihan.

bagi yang ingin menurunkan berat badan yang berlebihan boleh cuba menggunakan Gold Foot Detox Patch ini selain daripada mencantikkan kulit anda...
PERHATIAN : bagi sesiapa yang berminat untuk beli atau jadi pengedar gold foot detox patch sila lihat jadual harga di bawah.

HARGA SUDAH TERMASUK DENGAN HARGA KOS POS

Senarai Harga:
Package Percubaan:

Package 1: 20pcs + Poslaju/Courier = RM30

Package 2: 50pcs + Poslaju/Courier = RM40

Package Borong:
Package 3: 100pcs + Poslaju/Courier = RM 65

Package 4: 200pcs + Poslaju/Courier = RM 110

Package 5: 500pcs + Poslaju/Courier = RM 270

Package 6: 1000pcs + Courier = RM 470

Package 7: 2000pcs + Courier = RM 846


Hubungi saya (Lina):

No tel : 016-4032036
Emel : babytomei2007@gmail.com
YM: roses_cute2002






Wednesday, April 27, 2011

White Foot Detox Patch : Buang Toksin Melalui Kaki

Posted by babytomeimall at 10:06 PM 0 comments Links to this post

Toksin amat berbahaya jika ia terkumpul di dalam badan anda. Jangan simpan toksin dalam badan anda. Gunakan Detox Foot Patch untuk pembuangan toksin dalam masa yang sama memberi kesihatan yang baik kepada anda!Dapatkan pelekat buang toksin yang murah dan berkesan di sini.


HARGA SUDAH TERMASUK DENGAN HARGA KOS POS

Senarai Harga:
Package Percubaan:

Package 1: 20pcs + Poslaju/Courier = RM30

Package 2: 50pcs + Poslaju/Courier = RM40

Package Borong:
Package 3: 100pcs + Poslaju/Courier = RM 65

Package 4: 200pcs + Poslaju/Courier = RM 110

Package 5: 500pcs + Poslaju/Courier = RM 270

Package 6: 1000pcs + Courier = RM 470

Package 7: 2000pcs + Courier = RM 846



TOKSIN bukan hanya sisa dari makanan yang kita makan dan makanan-makanan yang tidak tercerna, tetapi juga berasal dari udara tercemar, bahan kimia dll. Bahkan fikiran dan emosi negatif juga merupakan racun bagi sel-sel tubuh kita. Semua sisa atau zat yang tidak diperlukan tubuh akan ditukarkan sebagai racun (toksin) atau penyakit. Sisa atau toksin juga dihasilkan secara alamiah oleh tubuh kita sendiri. Ini merupakan proses metabolisme yang tidak dapat kita hindari. Hari ini keperluan asas seperti air, udara dan makanan telah dicemari dengan toksin sama ada dari hasil industri atau dari perencah makanan. Sekiranya badan kita mempunyai sistem pertahanan yang lemah, maka kita akan cenderung dihinggapi penyakit.


Setiap penyakit ada ubatnya kecuali umur tua dan kematian. Setelah melakukan penyelidikan selama 26 tahun, pakar kesihatan dari Jepun telah mendapati bahawa pokok-pokok dan tumbuhan merupakan antidot yang dapat membantu menyembuh pelbagai penyakit. Antaranya adalah bahan resin atau damar dalam pokok oak, sakura dan birch yang mempunyai khas mengkumuhkan/membuang toksin.

Detoksifikasi adalah proses penyingkiran himpunan toksin yang terkumpul di dalam tubuh badan terutamanya di hati, kolon, ginjal,darah dan sistem limfotik. Tubuh manusia secara fitrahnya mempunyai kekuatan dalaman yang mampu mengawal kesihatan diri, tetapi mekanisme ini tidak akan berfungsi apabila tubuh anda telah dilonggokkan dengan terlalu banyak himpunan toksid. Keadaan menjadi semakin serius apabila toksid ini tidak dapat dikeluarkan dengan sempurna dan badan juga tidak mendapat zat nutrien yang secukupnya (40 jenis nutrien). Maka dengan penggunaan Detox Foot Patch secara kerap untuk menyingkirkan bahan buangan dan toksin yang berbahaya ini membantu meningkatkan kesihatan dan kecergasan.


Kandungan Detox Foot Patch




Tiada bahan terlarang dalam kandungannya. Ianya mengandungi herba-herba terpilih seperti :-

* Wood Vinegar Extract
* Bamboo vinegar Extract
* Chitosan
* Plant power;
* Vitamin C
* Tourmaline· Cornstarch


Formula Foot Detox Patch dari bahan semulajadi (cuka wood dan bamboo vinegar, tourmaline, chitin-chitosan, vitamin C, Shokubutsu seni dan daun loquat) akan menyerap toksin badan yang menyebabkan kesakitan melalui tapak kaki . Anda akan tidur lena dan bila bangun pagi akan merasa segar dan kaki akan berasa 'ringan'. Ini berlaku kerana sebahagian toksin telah diserap keluar oleh Detox Foot Patch. Setelah itu anda hanya perlu 'maintain' seminggu sekali sahaja untuk membuang toksin dari badan sekiranya toksin dalam badan anda semakin berkurangan.


Fungsi Detox Foot Patch




* detoxification
* slimming
* metabolism
* enhance immunologic
* prevent constipation
* improve skin condition
* prevent smelly foot
* cell activation
* anti-aging
* balancing human body internal organs function


Secara ringkasnya :

Membantu buah pinggang dan sistem limpa menjalankan fungsi pembersihan toksik dari badan, Membantu mendapatkan tidur yang lena, mengilangkan sakit kepala dan menghilangkan kepenatan, Membantu menghilangkan kesakitan dan lenguh pada kaki, Meningkatkan tahap imuniti, pengedaran darah dan membantu penstabilan metabolisme, Mengurangkan ketegangan pada otot dan membuang air berlebihan dalam badan dan Menjauhkan dari sembelit.

Cara memakai Detox Foot Patch





Buka pelekat.
2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.
3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki anda.
4) Minimum: 4 jam, Maksimum: 8 jam
Hampir sama macam kinohimitsu, cuma kita kena tampal sachet pada patch yg disediakan dan tampal pada tapak kaki, bahu, belakang atau di mana-mana bahagian badan yang bersesuaian. Tetapi detoxifying lebih sesuai di lakukan di bahagian tapak kaki kerana selepas kita minum air kebanyakkan particle toxic akan terkumpul di tapak kaki kita.


AMARAN!!

* Untuk kegunaan luar sahaja.

* Jauhkan patch daripada kanak-kanak dan mata.

* Orang mengandung dan menyusukan anak tidak digalakkan untuk memakai.

* Orang kencing manis kronik dan sakit jantung tidak digalakkan pakai.

* Jangan lekat pada kulit yang sensitif/luka/allergic





Pakai sebelum tidur sekurang-kurangnya selama 4 – 8 jam untuk kesan maximum. Semakin hitam detoxifying pad, menunjukkan semakin tinggi kandungan toksik dalam badan kita. Dengan pengunaan yang kerap dan konsisten, warna pad ini akan berubah menjadi cerah (warna asal) dah ini menunjukkan kadar toksik dalam badan anda sudah berapa pada paras minimum dan selamat.




Menurut perubatan Cina, kaki adalah umpama jantung kedua dengan mempunyai lebih 60 titik akupuntur. Melalui titik-titik ini, toksin akan disedut keluar melalui penampalan Detox Foot Patch. Berdasarkan kepada ilmu perubatan Cina, badan kita menpunyai lebih 360 titik akunpuntur, dimana 60 titik akupuntur ditemui di bahagian kaki. Bahagian kaki atau lebih sinonim sebagai "jantung kedua" ianya merupakan zon refleksi untuk organ dalaman utama badan kita dan merupakan "rumah" kepada pelbagai jenis toksik. Apabila kita memakai, apabila pengedaran darah berlaku di bahagian tapak kaki, Detox Foot Patch akan menyerap toksik yang dibebaskan dari titik akupuntur. Dengan hanya menggunakan dalam tempoh satu malam sahaja kita akan dapat melihat kesan penggunaan iaitu perubahan dari segi warna dan bau Detox Foot Patch (dari warna cerah ke warna coklat perang/hitam).







Monday, April 25, 2011

Lipstick Collagen Treatment D'Herbs - Pelembab DAN Pemerah Bibir Berkolagen

Posted by babytomeimall at 11:46 AM 0 comments Links to this post



Lipstick Collagen Treatment D'HERBS
(Pelembab & Pemerah Bibir Berkolagen)


RM 25 SEMENANJUNG

RM 27 SABAH SARAWAK

(HARGA TAK TERMASUK KOS POS
)

KOS POS
RM 5
SEMENANJUNG & SABAH SARAWAK


Bibir kering, gincu tidak tahan lama, mengelupas, sensitif, gelap dan tidak menarik jangan bimbang dengan gincu rawatan d’herbs anda akan memiliki bibir yang seksi, muggil serta kemerah-merahan secara semulajadi.

Fungsi :
1) Sebagai penyeri bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah
2) Melembabkan bibir yang kering dan merekah
3) Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan
4) Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita
5) Simpan di tempat yang bersuhu bilik (30′-35′C)

TESTIMONI






Azira - Shah Alam
setelah mencuba lipstik rawatan ini masalah bibir merekah, mengelupas dan sensetif tiada lagi.. malah rakan2 saya geram melihat bibir saya yang seksi dan munggil.. saya akan menjadi pengguna setia produk ini.

Rina - Kuala Lumpur
bibir saya berwarna gelap dan kering..setelah mencuba lipstik collagen, bibir saya lembab dan berwarna merah jambu secara semulajadi.

Amalina - yey yey nak cerita pengalaman saya sendiri menggunakan lipstick collagen treatment d'herbs ni bibir jadi lembab, munggil, bibir jadi penuh, dh terasa mcm mulut angelina jolie plak, seksi gituu...pastu yg syoknya bibir jd pink semulajadi.suka sgt & yg paling sy suka bibir jd licin je seolah2 mcm pakai scrub je kt bibir...
4 mei 2011 - "saya pakai lipstick collagen ni masa kat rumah, suami balik keje terus tegur.."aik apsal bibir merah seksi ni...geram tgk"....memang puas hatiii, suka betul saya..hehehehe"

1 mei 2011 -Puan Ros Rca said - akhirnya jumpa juga dgn lipstick yang sesuai dgn bibir saya ...happy sgt2. kalau sebelum ni bila pakai lipstick lain bibir kering n selalu sakit tapi bila guna lipstick collogen ni rasa lembab je bibir n macam letak minyak plak . warna pun tahan lama n kekal cantik walau duk kat panas n aircond...tq ye :):)

9 mei 2011 Mid Min - saya dh dpt smlam...best giler pkai lipstik tu...bibir x kering..kulit dh x mnglupas mcm biasa...tq lina..yg lg syok dh cuci bibir bersih pn...masih kemerah-merahan gitu...

11 mei 2011 Ira Akma said - salam klina.. huhu.. coey da lme ira xupdate lam fb babytomell nih..
hurm..bz sgt2 duk abiskn lesen kete ngn moto.. erm.. sjak dpt hdiah LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT arituh, tap2 ari ira pkai.. ALHAMDULILLAH,bibir ira mmg dri dlu xde mslh cam menggelupas ke tau pape saje.. cma kekadang bibir kering.. Jadi sejak pakai LIPSTICK COLLAGEN TREATMENT wah hti tsyg pun selalu puji y bibir nih nmpk merah,mungil n menawan... hurm..mmg puas hati dgn perubahan tuh.. mslh kering pon xde.. bibir sntiasa lembap.. :) n ira nk kgsi kt sni.. sejak pakai LIPSTICK tu,kalo nk kuar ke tau nk ke ofis ira xperlu dah nk touch up lip ni ngn gincu len..juz pkai LIPTICK CELLAGEN TREATMENT tuh je.. so dah jimat kt situ.. hehehe.. syukur sgt2.. TERIMA KASIH YE KLINA DGN REZKI HADIAH LIPTICK TUH...

11 mei 2011 Nina Jury said - dah dapat lpstick...suka sgt....dah pakai...sgt selesa...tq.

18 mei 2011 Shasha Camelia -yeahhh..akhirnya brg yang dinanti dh sampai..lipstick collagen dgn senyuman bukak kotak amek lipstick tgk cermin..pakai2 je perghh mcm magic lak lipstick tu.dgn sekelip mata je bibir lembab.merah2 pink.huhuhuhu suke3...lama ku cari akhirnya jumpa juga yg sesuai..tq kak lina..x rugi beli..yg lain blum cube silakan cube.

Zuhaili Abd Razak~ kaklong: thnks hadiah kan aku lipstik ni...The Best la...masa pakai..lembap je bibir n lembut...aku kan suka pakai lipstik yg ikut warna darah mcm ni...slalunya lipstik mcm tu akan melekat dibibir sikit2 walaupun lepas dicuci...tapi lipstik colegen ni Tak..lepas dicuci dgn air, bersih je bibir....skrg ni, walau tak pakai, bibir dh rasa halusss je...i likeee...;-)syukur! blh hadiah lgi!!! hihihi ;-)

Airis Shoppe ~ tq amalina.. dh beli n try.. hepi sgt sbb sgt berkesan.. pakai pagi je.. smpai ke malam pn smooth je bibir.. gebu je rasa.. best2..



Thursday, April 14, 2011

RxYoung Krim Anti Penuaan - AM.PM Therapie

Posted by babytomeimall at 11:25 PM 0 comments Links to this post



Berat 40 ML

RM 270 SEMENANJUNG
RM 280 SABAH SARAWAK


Pembelian 1 unit
automatik
Keahlian percuma + penghantaran percuma



RxYoung menggunakan teknologi terkini untuk menghasilkan formula anti-penuaan yang sangat berguna untuk tujuan menghalang proses penuaan dan membantu proses pemulihan kulit dalam masa singkat.

RxYoung mengembalikan kecantikan wajah, memulihara, melembap dan menyegarkan kulit di samping menyerlahkan sinar keremajaan yang diingini oleh setiap insan. Ia juga memperbaiki kerosakan akibat pendedahan kepada cahaya matahari, sekali gus melambatkan proses penuaan semulajadi anda.

Set rawatan kulit muka yang mewah ini mengandungi formulasi anti-kedutan yang mampu melambatkan pembentukan tanda penuaan di samping membersih dan memelihara kulit secara lembut dan semulajadi. Ia juga diperkaya dengan serbuk emas selembut salju, sepenuhnya diperbuat daripada emas tulen.

AM.PM Therapie - RxYoung Anti Aging Cream telah dicipta untuk berfungsi sebagai krim sepanjang hari - memberikan perlindungan di siang hari, dan merawat di waktu malam. Dengan perangsang protein kolagen, kandungan anti-oksida, pelembab permukaan semulajadi dan pelindung sinaran UV, rasailah perbezaan dalam 24 jam penggunaan dan perubahan tampak selepas 15 hari.





Kandungan bahan - bahan terbaik di dunia yang terdapat di dalam RxYoung Anti Aging Cream



ABALONE COLLAGEN

  • mengurangkan kedutan dan garis halus
  • meningkatkan keanjalan kulit
  • memperbaiki peredaran darah




ARBUTIN
  • agen pencerahan semulajadi
  • menapis UVB/UVC
VITAMIN E
  • membantu melindungi kulit dari kerosakan awal sinar ultraviolet
  • meningkatkan keberkesanan skrin matahari semulajadi
  • mengurangkan kehilangan air dari kulit




LICORICE
  • pelembap
  • kulit yang amat efektif
  • membantu melawan radang kulit, ekzema, stretch marks dan psoriasis









Turut mengandungi : Allantoin, B3, Rice germ oil, Aloe Vera dan L-arginine

Kelebihan AM.PM Therapie RxYoung Anti Aging Cream
  1. kedut berkurangan
  2. kulit lebih lembut dan licin
  3. mengekalkan kelembapan
  4. mencerahkan kulit
  5. meningkatkan keanjalan kulit
  6. aura positif meningkat
Kesan dalam 15 hari

Cara penggunaan: Sapukan RxYoung Anti Aging Cream pada muka dan leher yang telah dicuci pada waktu siang dan malam. Untuk kesan yang lebih efektif, ikuti dengan urutan lembut di kawasan meridien. Rujuk pada rajah dibawah





TESTIMONI







KISAH RXYOUNG



Dato’ Dr. Noordin Darus, seorang pakar kesejahteraan terkemuka dan doktor perubatan, merupakan pelopor terapi kesejahteraan alternatif selama lebih dari 20 tahun menerusi seminar terkemuka dan produk kesejahteraan yang diiktiraf. Dengan sifat ingin tahu dan pengalaman yang luas, Dr. Noordin Darus sentiasa berani mencuba penyelesaian baru dengan formulasi ciptaan sendiri untuk memenuhi keperluan harian pengguna.

Kini, beliau memperkenalkan yang terbaru dalam rawatan Anti-Penuaan dengan pengenalan Siri Produk RxYoung. Formulasi di dalam siri ini membantu menghalang penuaan awal, melawan radikal bebas yang merosakkan kulit, memperbaiki sel kulit yang rosak , mempertingkatkan produksi sel baru dan mengurangkan kesan penuaan.

Siri Produk RxYoung berfungsi dengan mencegah dan merawat. Oleh itu, ianya sesuai dengan semua jenis kulit dan peringkat umur, menjadi formula sejagat yang membantu menguruskan kesan penuaan.
Alami Keajaiban Anti-Penuaan Semulajadi dengan RxYoung




RxYoung Minuman Anti Penuaan - Fountain of YOUTH

Posted by babytomeimall at 8:37 PM 1 comments Links to this post

RXYOUNG DRINK

1 KOTAK

RM 270 SEMENANJUNG

RM 280 SABAH SARAWAK

Pembelian 1 kotak Keahlian percuma + penghantaran percuma


Kecantikan Wajah - Anti Penuaan Semulajadi

RxYoung menggunakan teknologi terkini untuk menghasilkan formula anti-penuaan yang sangat berguna untuk tujuan menghalang proses penuaan dan membantu proses pemulihan kulit dalam masa singkat.

RxYoung mengembalikan kecantikan wajah, memulihara, melembap dan menyegarkan kulit di samping menyerlahkan sinar keremajaan yang diingini oleh setiap insan. Ia juga memperbaiki kerosakan akibat pendedahan kepada cahaya matahari, sekali gus melambatkan proses penuaan semulajadi anda.


Minuman RxYoung Fountain of Youth menggunakan formulasi unik gabungan 5 bahan ajaib yang terkenal sebagai agen anti-penuaan untuk membantu melindungi dan menghidupkan sel-sel. Minuman ini akan membantu mengaktifkan gen tertentu untuk mengekalkan keremajaan dan memanjangkan proses replikasi sel.






Formulasi unik Minuman RxYoung

Resveratrol

  • bahan terbaik awet muda
  • membersihkan pencemaran dalaman
  • mengekalkan keanjalan
  • mengurangkan garisan halus dan kedut

Acai Berry
  • anti-oksida yang tinggi
  • melawan radikal bebas
  • membantu meningkatkan kekuatan jantung dan detoksifikasi

Pomegranate
  • membantu menstabilkan paras kolestrol
  • menguatkan sistem imun badan
  • mencantik dan merawat kulit

Grape Seed
  • memperbaiki keanjalan, ketegangan dan tona kulit
  • kandungan bioflavanoids tinggi
  • melindungi sel dari kerosakan

Glutathione
  • raja anti oksida
  • memperlahankan proses penuaan
  • detoksifikasi fungsi hati
  • menguatkan sistem imun
  • mencerahkan tona kulit



Turut mengandungi: Kolagen marin, L-arginine, BCAA & Roselle



Kelebihan unik RxYoung
  1. Kedut berkurangan
  2. kulit lebih lembut dan licin
  3. tenaga dan kekuatan bertambah
  4. libido meningkat
  5. memori bertambah baik
  6. mengurangkan penyakit kronik
  7. aura positif meningkat

Kesan boleh dilihat dalam masa 15 hari.


Cara pengambilan: 1 gelas sehari (pada waktu pagi)




TESTIMONI







Kisah RxYoung



Dato’ Dr. Noordin Darus, seorang pakar kesejahteraan terkemuka dan doktor perubatan, merupakan pelopor terapi kesejahteraan alternatif selama lebih dari 20 tahun menerusi seminar terkemuka dan produk kesejahteraan yang diiktiraf. Dengan sifat ingin tahu dan pengalaman yang luas, Dr. Noordin Darus sentiasa berani mencuba penyelesaian baru dengan formulasi ciptaan sendiri untuk memenuhi keperluan harian pengguna.

Kini, beliau memperkenalkan yang terbaru dalam rawatan Anti-Penuaan dengan pengenalan Siri Produk RxYoung. Formulasi di dalam siri ini membantu menghalang penuaan awal, melawan radikal bebas yang merosakkan kulit, memperbaiki sel kulit yang rosak , mempertingkatkan produksi sel baru dan mengurangkan kesan penuaan.

Siri Produk RxYoung berfungsi dengan mencegah dan merawat. Oleh itu, ianya sesuai dengan semua jenis kulit dan peringkat umur, menjadi formula sejagat yang membantu menguruskan kesan penuaan.
Alami Keajaiban Anti-Penuaan Semulajadi dengan RxYoung _________________________




Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting