PELBAGAI PRODUK DISINI

Sebarang Pertanyaan

Sila hubungi saya (Lina) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

Emel : babytomeimall@gmail.com

UNTUK TEMPAHAN SILA ISI BORANG TEMPAHAN DIBAWAH : SAY NO TO BACKOUT BUYER (SERIUS BUYER ONLY)

SEMAKAN TRACKING NO

Salam pelanggan yang dikasihi =)
MULAI SEKARANG... TRACKING NO UNTUK PEMBELIAN PRODUK DARIPADA BABYTOMEIMALL AKAN DIBERITAHU SEKIRANYA DIMINTA SAHAJA... SEKIAN TERIMA KASIH tq semua =)

IKUTI INFO/PRODUK TERBARU DARI KAMI

CARA PEMAKAIAN PAKEJ 99 FACE SKINCARE

Cara Pemakaian Pakej 99 Face Skincare klik sini 99 Face Skincare

BORANG TEMPAHAN

MAKLUMAT PELANGGAN

Nama Penuh:
Alamat Penghantaran :
Poskod :
No. Telefon :
Email (WAJIB):

KETERANGAN TEMPAHAN

Nama Produk & Kuantiti :
Nama Bank : Maybank : 162263311299 (Amalina Abd Razak)
CIMB : 12210090575529 (Amalina Abd Razak)
Cara Pembayaran : Funds Transfer (Internet Online Banking)
Interbank GIRO Transfer
ATM Transfer
Cash Deposit Machine

TERMS & CONDITIONS:

SERIOUS BUYER ONLY!

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

(Sorry FUSSY buyer are NOT allow here. Any Backout or Cancellation will be Blacklisted!)

Pihak BABYTOMEIMALL akan membalas tempahan anda ini dalam tempoh 24 jam..Selepas anda menerima balasan daripada pihak kami, anda boleh membuat pembayaran seperti yang di nyatakan oleh pihak kami..Sila semak Email anda, sekiranya email kami tiada dalam inbox, sila semak di bahagian SPAM / JUNK MAIL.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

Get your own free form like this one.

Wednesday, September 2, 2009

Testimonial Produk Miracle

Posted by babytomeimall at 1:26 PM 0 comments Links to this post

Testimoni dr web FCU Miracle

Originally posted by 220796 at 6-11-2008 05:35 PM
ok nak update...siang smlm tetiba naik jerawat kat kiri dahi...area anak rambut....mlm td tepek miracle mask nipis2 pakai semalaman. pg ni tgk dah kecut jerawat tu...flet terus....

Originally posted by Santeira at 3-11-2008 12:14 PM
Yeah dah pakai miracle mask ni. Effect pakai untuk sekali pun bagi saya amat bagus--biasanya mask lulur macam ni mengeringkan kulit, tapi ni kulit tak kering langsung, malah lembap saja. Lepas sekali pakai, kulit terasa lebih halus, mulus dan bersih. Highly recommended

From : miZz HaNnA To:nurmillionaire@yahoo.com
salam kak....sya dah pakai miracle mask ni dah nak dekat seminggu....tiap2 mlm sya pakai cam pakai bedak sejuk....sya campur dengan madu khaula time pakai tu hehehehehe....sya noticed yg parut jrwt lama sya sebab silap pakai produk dah kurang la....bila pakai bedak pun jd smooth ja nampak....ni yg besh nib4 tidoq sya sapu gak mask ni kat leher ngan ketiak....biaq sampai pagi....mana tau bleh lg cun hihihiihihhihini baru seminggu....nnti lepas sebulan ke sya update lg ok kak....

From : Lydiaxxx@yahoo.com> To : nurmillionaire@yahoo.com
salam kak..ni ha nk bagi testimoni pasai produk miracle mask ni..baru je gna produk ni..xsampai sebln pn..tp kesan dh nampak ketara sgt..sebelum ni saya ada la jugak jerawat naik..biasa la student.. x penah lekang gn jerawat..sejak saya cuba miracle mask akak ni,jerawat pn dh kurang naik..even kalu ada yg naik pun,jadi terbantut plak.. mcm x jadi naik..pastu skang ni kiranya ada parut2 je la..tu pn sekarang ni parut2 tu dh nk pudar dh..memang best sgt pakai miracle mask ni..xrugi beli sbb harga pn berpatutan..servis kak nur pn best..thanx kak nur...

Originally Posted by faralens
Salam akak.saya tak sure,samada miracle mask yang saya guna nie.miracle mask akak atau yg lain.minngu lepas,sy ader bli MIOR dgn Happym***.so dpt free miracle mask,mula2 saya guna mask tue buat cam bdk sejuk.esok pg sy bgn,bhgn bwh mata saya kembung skit.cuak saya.saya basuh muka guna mior dan usap pelan2 mata saya.alhamdulillah ok.kembali kpd normal.pastu sy terbaca thread akak,sy praktik kan cara penggunaan yg akak suggest kat customer akak.alhamdulillah miracle mask nie mmg berkesan.jerawat yang baru nak masak, kecut.tempat luka jerawat pun kecut.dan esoknya,jerawat yang kecut tue,memang dah takda.kosongcuma parut2 di bahagian muka lain je tinggal skit.lagipun sy baru 1minggu guna mask nie dan MIOR.jerawat2 lain pun kecut jugakcuma muka sy skrng nie tgh kering sgt.tak boleh berpeluh skit,nanti gtal muka.simtpom nie memang biasa ke?sy tak boleh sidai bj lame2 sbb bile berpeluh,muka jadi gatal n rasa cam nak marah je.sy tak bubuh pelembap muka.muka kering n tegang sgt.mmg sy hanya guna mior dan miracle je skrng.insya allah dlm tempoh lagi sebulan,jika muka saya kembali normal seperti sediakala,sy berminat nak jadi agent jual miracle mask.memang berbaloi.

Originally posted by Santeira at 25-11-2008 03:13 PM
This product is great. It smells fragrant and the most important thing is, for RM 21 50g mask, it actually works! I wouldn't recommend anything that doesn't work. I also have puli-ama red wine mask but I think this miracle mask works better.First of all, I' combined usage of Eumora facial bar with miracle mask. After I cleaned my face with Eumora, I would wear miracle mask (it's whether you mix it with fresh milk, any type of toner or just plain water). Then you put it all over your face and let it dry. Usually I sleep with the mask on overnight--and the next morning I would use Eumora again. After that, I noticed my face was much cleaner, the skin tone was evened and fairer, the pores shrank and the best part is, my skin is not as oily anymore. The skin also felt baby smooth. thumbup.gifI've found out some spa gives this treatment (Eumora + miracle mask) for RM 20 per session. But since you can have this product for fairly reasonable price--I think anyone should give it a try. See the effect even with your first try! tongue.gif I was so skeptical about this mask at first that I kept it in a box for almost a month (my first package was given free by the Miracle Mask entrepreneur for trial). I'm regretting that I was so skeptical at first.Some people said it can lighten scars, but I've only used miracle mask for two weeks. I'll update the result later.

From : Lyn Jarvis
to : fcumiracle08@yahoo.com

Hello Nur (Nor?)siti Fatima,

Thank you so much for the mask and sinus treatment last week – Please find below a testimonial from me which you may use on your website.

I have begun using the products ,- Miracle Mask, Sinus Treatment , and Sauna Herbs produced by FCU Miracle Enterprise. After the Sinus treatment, my sinuses cleared completely over the following 24 hours, and my skin felt wonderful and much firmer and softer after the application of the miracle mask . The sauna herbs are a refreshing inhalant and helped with the cleaning of my skin and my sinuses at the same time.


I look forward to my next treatment

Thankyou

Lyn (59 yrs)




Tuesday, September 1, 2009

Miracle Mask

Posted by babytomeimall at 11:34 PM 3 comments Links to this post




Sangat berkesan untuk:-

  • Semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
  • Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut.
  • Mengecilkan pori-pori kulit muka.
  • Memudarkan jeragat dan pigmentasi.
  • Melicinkan dan melembutkan kulit.
  • Mengurangkan serta menghilangkan gatal-gatal di kulit muka dan badan.
  • Menegangkan dan mencerahkan kulit.
  • Lulur badan dan scrub muka supaya kulit menjadi lembut,cerah dan licin.

HARGA

50gm Miracle Mask
Semenanjung : RM21
Sabah & Sarawak : RM25

PROMOSI!!

100gm Miracle Mask
Semenanjung : RM35 percuma 1 Sinus Herbs
Sabah & Sarawak : RM39 percuma 1 Sinus Herbs

300gm Miracle Mask
Semenanjung : RM75 percuma sinus herbs,15gm 99face,40gm Neem Scrub
Sabah & Sarawak : RM80 percuma sinus herbs,15gm 99face,40gm Neem Scrub


Cara Penggunaan Miracle Mask :

  1. Untuk pakai sebagai mask, ambil satu sudu teh MIRACLE MASK dan bancuh pekat dengan sedikit air sejuk, susu segar atau air mawar. Sapu rata ke seluruh muka dan biarkan sehingga kering kemudian bilas dgn air biasa sambil gosok perlahan-lahan spt menggunakan scrub. Elok digunakan 1 atau 2 kali dalam seminggu sebagai mask. Jika ingin guna setiap hari ketika tidur, bancuh cair dan pakai spt bedak sejuk.
  2. Jika kulit berjerawat dan berparut elok dipakai tebal setiap hari di waktu lapang atau ketika tidur malam di kawasan yg berjerawat dan parut sahaja.Cuci pada keesokan hari.
  3. Guna sebagai scrub muka dan lulur badan seminggu sekali atau 2 kali untuk melicinkan kulit.

testimoni

‎6 mei 2011 Batrisya Qistina said -Hari ni dah masuk hari yg ke 3 menggunakan produk 99 face ni... mmg terasa perbezaannya, yg paling ketara jerawat yg besar pun cepat mengecut, kulit muka pun terasa lembut jerr... "Miracle Mask" tu mmg betul2 miracle! Alhamdulillah.... (^___^)

testimoni terkini 2011
Yusri Mohd Yusof said ~ "Saya suka Miracle Mask kerana..ia memberikan kepuasan ketika menggunakannya apabila masalah jerawat, whiteheads, blackheads berkurangan, dan saya yakin mask ini membantu mencerah dan memudarkan parut2 yg sedia ada. Saya tidak perlu lagi peningkan kepala untuk mengatasi jerawat dari bermaharajalela di muka dengan adanya Miracle mask ..hanya tempek sahaja..masalah jerawat akan hilang. Terima kasih Miracle Mask. Seisi keluarga saya menggunakannya."

Nor Rosmaria Zainol said ~ "Saya suka Miracle Mask kerana segala masalah kulit di wajah saya kini beransur pulih dengan pemakaian mask ini,kulit menjadi halus dan lembut, parut2 jerawat mula berkurangan dan masalah kulit kering sudah tidak ada lagi..terima kasih miracle mask."




Miracle Neem Scrub

Posted by babytomeimall at 10:48 PM 0 comments Links to this post



Sangat berkesan untuk :-

  • Lulur badan dan scrub muka supaya kulit menjadi lembut, halus, cerah dan licin.
  • Menghilangkan gatal-gatal badan ketika demam campak dan memudarkan parut demam campak lebih cepat.
  • Bertindak sebagai antibakteria di kulit dan menghilangkan daki di badan.
  • Semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
  • Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut.
  • Memudarkan jeragat dan pigmentasi.
  • Mengecilkan pori-pori kulit muka.
  • Melicinkan, menghaluskan dan melembutkan kulit.
  • Mengurangkan serta menghilangkan gatal-gatal di kulit muka dan badan termasuk eczema.
  • Menegangkan dan mencerahkan kulit.


Cara Guna :-

* Untuk lulur badan, bancuh 3 sudu besar Miracle Neem Scrub bersama 3-4 sudu besar air sejuk atau susu segar. Basahkan dahulu badan sebelum mula lulur. Setelah lulur, biarkan kering di kulit selama 10-15 minit sebelum bilas. Tidak perlu menggunakan sabun badan. Guna sebagai lulur badan seminggu 2 kali atau setiap 2 hari sekali untuk melicinkan serta menghaluskan kulit disamping melindungi kulit dari bakteria.

* Untuk pakai sebagai mask, ambil satu sudu teh Miracle Nem Scrub dan bancuh pekat dengan 1-2 sudu air sejuk, susu segar atau air mawar. Sapu rata ke seluruh muka dan biarkan sehingga kering kemudian bilas dgn air biasa sambil gosok perlahan-lahan seperti menggunakan scrub. Elok digunakan 1 atau 2 kali dalam seminggu sebagai mask. Jika ingin guna setiap hari ketika tidur, bancuh cair untuk pakai seperti bedak sejuk dan bancuh pekat untuk tempek pada bahagian kulit muka/badan yang bermasalah seperti parut, jerawat, gatal-gatal dan kawasan yang berminyak. Biarkan semalaman untuk kesan yang lebih baik.

* Jika kulit berjerawat dan berparut elok dipakai tebal setiap hari di waktu lapang atau ketika tidur malam di kawasan yang berjerawat dan berparut sahaja. Cuci pada keesokan hari.


Promosi!!

Harga :
300gm Neem Scrub
Semenanjung : RM75
Sabah & Sarawak : RM80

Percuma Sinus Herbs + 15gm 99face + 40gm hairmask




Sinus Treatment Set

Posted by babytomeimall at 9:49 PM 0 comments Links to this post



Merupakan rawatan tradisional yang paling efektif untuk merawat masalah resdung
pada masa kini. Rawatan ini banyak terdapat di salon dan spa yang mengamalkan
rawatan secara tradisional. Kini anda juga boleh merawat masalah resdung dengan
sendiri hanya dengan Sinus Treatment Set. Penggunaan yang berterusan dan tetap
dapat menghalang penyakit resdung atau sinus menjadi kronik serta dapat memiliki
kulit yang cantik dan sihat.

Harga : Semenanjung : RM 46
Sabah & Sarawak : RM 54

(Harga termasuk kos pos Laju)


Percuma 1 paket Sinus Herbs !

Setiap set mengandungi :

1 kotak Sinus Treatment Set - untuk 2 kali rawatan
1 Kotak Miracle Mask - untuk Kegunaan sebulan
1 Paket Sinus Herbs - untuk kegunaan sebulan
+ percuma 1 Sinus Herbs

Cara Membuat Rawatan Resdung :

1.Sebelum mulakan rawatan,sediakan air dalam mangkuk kecil untuk padamkan api.Tutup kipas dan elakkan dari tempat yang berangin.Baring dan dongakkan muka ke atas untuk elakkan dari tersedut asap.

2.Nyalakan api di muncung yg besar dan tutupkan lubang yg kecil dgn jari beberapa saat untuk mempercepatkan asap keluar.


3.Mula asapkan di dahi dan di antara dua kening sehingga keluar debu kuning di kulit seperti dalam gambar di atas.


4.Asapkan di bahagian pipi kanan dan kiri serta seluruh muka.Di bahagian muka yang mempunyai masalah resdung yg teruk akan keluar debu kuning yg tebal dan warna kuning gelap seperti kuning kunyit.


5.Asapkan di tepi telinga selama beberapa minit jika anda selalu mengalami gatal-gatal di dalam telinga.Setelah selesai rawatan,telinga perlu dicuci sehingga bersih dengan menggunakan cotton bud yg dilembabkan.


6.Asapkan di dalam mulut untuk mengubati gatal tekak,batuk dan nafas berbau.Setelah selesai, boleh ludah dan kumur sehingga bersih.Selepas siap rawatan,bersihkan muka dgn air atau facial cotton yg dibasahkan sehingga bersih.Boleh terus wap muka dengan Sinus Herbs dan pakai Miracle Mask.



Sinus Herbs

Posted by babytomeimall at 9:28 PM 0 comments Links to this post



Merupakan ramuan daripada herba semulajadi seperti ulam-ulaman untuk wap muka dan sauna. Sangat berkesan untuk :-

  • Merawat masalah resdung/sinus.
  • Menghaluskan serta menegangkan kulit muka.
  • Mencerahkan kulit jika rajin mengamalkannya.
  • Boleh juga digunakan untuk sauna bagi membuang lemak, menghaluskan kulit serta mencerahkan kulit.
  • Melancarkan pernafasan serta menghilangkan nafas berbau jika penggunaan berterusan dan kerap.

Harga :

Semenanjung : 3 Paket RM 18

Sabah & Sarawak : 3 Paket RM 24



Cara Penggunaan :

Rebus air dalam periuk kecil, tuangkan 1/3 sinus herbs ke dalam periuk tadi,biar hingga mendidih dan wapkan muka.


Tutup kepala dengan tuala supaya wap tertumpu pada muka. Wapkan muka sehingga air menjadi sejuk dan air rebusan yg digunakan utk wap muka tadi boleh disimpan utk kegunaan keesokannya atau diulang rebus sehingga hilang bau. Boleh diulang panaskan setiap hari sehingga hilang bau herba.



Multipurpose Miracle Jamu

Posted by babytomeimall at 8:47 PM 0 comments Links to this post



Merupakan jamu segar turun temurun yang dihasilkan daripada pelbagai
harga terpilih. 100% semulajadi. Sangat berkesan untuk :

  • Membuang angin dalam badan
  • Menghilangkan lenguh-lenguh badan dan meningkatkan kecergasan badan serta minda.
  • Melawaskan pembuangan air kecil dan besar.
  • Mengubati buasir dan kanak-kanak yang kencing malam.
  • Melancarkan peredaran darah (mengubati sejuk kaki & tangan)
  • Mengubati luka selepas pembedahan atau kemalangan.
  • Merawat kenicng manis.
  • Merawat resdung.
  • Merawat gastrik.
  • Awet muda.

Khusus untuk wanita selepas bersalin ;

  • Merapatkan peranakan.
  • Mengubati masalah keputihan.
  • Melancarkan haid.
  • Mengubati segugut.
  • Memulihkan kecergasan selepas bersalin (perlu diambil selama 100 hari berturut-turut).
  • Mengembalikan bentuk tubuh asal.
  • Mengubati luka dalaman termasuk pembedahan.
  • menaikkan seri wajah (melancarkan darah ke kepala).

**Sesuai diambil oleh lelaki, wanita, remaja dan kanak-kanak.

Cara Makan : 2-4 biji sehari selepas makan dan boleh di ambil lebih jika perlu.

Harga :
Semenanjung : RM36/60 kapsul
Sabah & Sarawak : RM40/60 kapsul

PROMOSI!!
Semenanjung : RM60/120 kapsul
Sabah & Sarawak : RM65/120 kapsul
PERCUMA 1 Paket Sinus Herbs + Miracle Tea + pos laju


TESTIMONI

Testimoni Jamu Neem + Multipurpose + Miarcle Mask + 99face

IRA DAK CHUBBY SAID - salam semua warga blog babytomell.. sya nk share dgn kamu semua pengalaman pertama y teramat mengagumkan.. y pertama sya ingin m'ucapkan terima kasih byk2 pda klina, sbb beliau y kenalkn sya dgn produk multipurpose miracle neem.. sya b'umur 22thun dan msih bujang.. sebelum ni sya bermasalah dgn period y xteratur dan boleh bilang berapa kali dlm setahun sya period.. sya dah xperiod selama 4bln.. dengan usia sya skang 22thun,s'mestinya sya risau dgn keadaan dri sya sedemikian..sya mengimpikan seperti gadis2 len y tiada masalah ttg period..selepas sya diperkenalkn oleh klina ttg jamu ni, perasaan ingin mcuba tu kuat slpas sya mbca b'berapa testimoni ttg masalah period di blog babytomell. jadi, sya wat kputusan dan klina telah mengesyorkan sya utk mengambil produk jamu neem.. dan pda ari sabtu(23/4/2011) sya terus mengambil pil dan hasilnya teramat mengejutkn.. mlm tuh jugak sya period..sya bersyukur pda Allah SWT.. dgn berkat doa dan usaha sya akhirnya sya bertemu dgn produk y boleh mengubah hidup sya di kemudian kelak.. terima kasih pda klina y xkurang juga menyokong sya dri belakang.. Akhir skali produk multipurpose miracle neem mmg best.. CUBALAH UNTUK TAHU HASILNYA..

Testimoni

azila mahamod said ~ b4 pakai produk ni muka sy mmg dah xder jerawat tp parut jerawat dulu n open pores tu besar sgt.. lagi satu sy mengalami masalah resdung. so salah jer mkn mmg gatal hidung n mata. selepas ambik 99face, mask n sinus herb..., mmg byk perubahan la terutamanya dh xgatal mata n lubang2 tu nampak mengecil. jerawat yg naik sekali sekala bila time nak period pun cepat jer kecut n xtinggalkan parut.Selain tu sy juga amalkan jamu. b4 ambik jamu ni mmg kerap kena gastrik la mlm2 xble lena sbb angin byk dalam bdn tp xmo kuar. skrg nak kena gastrik pun susah.. semua dengan izin Allah.. skrg dah 3bulan saya amalkan produk ni

Fariza Mirza said ~
Extra Moist mmg best......walaupun ianya oil base tp bila pakai ianya tak berminyak pun di T zone especially. Tak mcm sesetengah produk tu kata je waterbase tetapi berminyak jugak (dimuka saya la, org lain sy tak pasti :)) Saya dah pakai 3 hari, so far muka saya tak berminyak pun walaupun sy keluar. Dan parut2 jerawat hitam saya sudah menunjukkan perubahan +ve, ianya dh mula hilang. Saya baru pakai 3 hari je tau pencuci, mask, extra moist, jamu serta neem herbs. Saya suka sangat & big thanks kak Nur....hugs u dear sis ;D

Testimoni

Iezura Geminy said ~
salam k'nur...produk yang sy order 2 dh smpai ptg td...thanks k'nur...sy happy guna produk ni..sbb sblum ni sy ada mslah kulit berminyak n b'jerawat...alhamdulillah pas try produk 2 kulit sy dh xberminyak lg..jrwt ada lg yang kuar tp xbyk cm dl la..sy amalkan skali ngn jamu..alhamdulillah kulit jd berseri,bdn rs segar je..syukur sgt2 n thanks sbb akak suggest kt sy produk ni..sy akan try miracle extra moist 2..thanks akak...:)

Testimoni

mirahumairah said ~ Salam,kak nur.kak,sy baru makan jamu neem dan multipurpose.dlm seminggu.dlm seminggu makan,sy dtg period,sy teruskan makan jamu,alhamdulillah,senggugut dah kurg sangat2..darah lancar.tak seteruk sebelum nie.baring je atas katil..tp sgt kagum.sy baru makan seminggu.alhamdulillah..cepat betul ek kesan dia..sy tak sangka.ingat ke kena tunggu sebulan =)..sekarang dah masuk ari ke 2 period,langsung tak sakit..darah lancar.tak rasa nak pitam.subhanallah,sy bersyukur sgt...

Testimoni

IrRa Hadi said ~ Salam kak nur..
sy ske sgt mkn neem plus+jamu tu..sblum nie,tiap kx period,sy mst kne sgugut tau.. tp bile da sbuln mkn jmu kak nur 2,sgugut pon ilng..skang nie pon sy da jrg kne slsema..klu dlu,byk jrwt kluar kt blkng bdn sy..tp skang da lcin! hihihih..
alhamdulillah cgt2 tau kak nur..thumbs up tuk kak nur!!♥ [Irra Hadi]

Testimoni

Zuraihan Ibrahim said ~ kak nur, saya baru je pakai 99face n miracle mask 2-3 kali, memang best. Dah ada orang puji...hehehe...jamu pun saya amalkan... agaknye kalo diteruskan penggunaannya, lagi menyerlah. Kulit jadi makin cerah. dah takde merah2 sbb jerawat n resdung.

Testimoni

Salam akak.Sy suka!Hehehe.Ramai kwn2 sy ckp makin cantik skrg,berseri-seri je muka...:) tq so much kak,kenalkan produk ni kat sy.N smlm sy pakai skirt labuh yg agak fit ckit,ramai yg tegur nmpk cam dh kecik ckit.Ada sorang tu tegur body montok.Huhu.Mcm2...sempat jugak sy rekemen kat diorg...-Nurul Hajar-

Testimoni

Salam Kaknur,seronoknya sy,ptg td sy period...Alhamdulillah dah x senggugut...padahal td sy minum air sejuk berapa kali dah...kalau x mkn jamu tu confirm saya senggugut...ni x rasa pun nk period ,nk smyg...cek2 period puler..hehe best...-Nurul-

Testimoni

Nur Adlina Musa said~ best nye hari ni cuz dah period..hampir 2bulan x period..selepas 4hari mkn jamu multipurpose n jamu miracle neem, akhirnya penantian sy berakhir..hopefully pimple kat muka ne surut la lpas dah period..kak nur, pasne adik bg feedback seterusnya..Alhamdulillah..

Testimoni

SALAM KAK NUR SYG ... TQ - TQ VRY MUCH .. PAKSA YANA MAKAN JAMU .. SETELAH 2 BULAN PENGAMBILAN .. ARINI SGT2 SUPRESED .. SBB PERIOD PINGGANG X SAKIT WPN KAT OPIS TD BERJALAN KELILING KILANG 10 KALI .. KALO X , DA PATAH PINGGANG AGAKNYER ... ALHAMDULILLAH .. JERAWAT ???? LAGIK TERKEJUT .. X KLUAR .. HARAP2 LA HORMON SY STABIL DA NGAN IZIN ALLAH .. FB FRIENDS ... U OLSS MUST TRY ..-Norliana-

Testimoni

alhamdulilah kak..udh makan jamu n saya rasa ringan je bdndn saye mcm perasan bdn saya kurang dan ada shape cketlulur tu pun kawan tegur saya..kulit bersih..hee...syukur la..terima kasih kak..akak perkenalkan jamu n lulur(99f...ace + m.mask) tu..-Muneerah-

Testimoni

pas mkn jamu ni, rushda senang buang air besar.kalau dulu 2-3 ari pn payah..skrg ni dlm sehari msti pegi toilet.bdn rushda makin nmpak shape..rushda mkn bnyk pn, maintain je..lemak2 pn da xde.best sgt kesan nye. makin berseri2 je rasa sbb toxin da buang setiap ari.-Rushda-

Testimoni

kakjoey_redbean: i nak tanya kalau period sudah datang boleh continue makan jamu?nurmillionaire: boleh

nurmillionaire: period dah dtg ke?

joey_redbean: yala baru aje datang

joey_redbean: thank u kak

joey_redbean: jamu ada kesan sikit

joey_redbean: terkejut saya

joey_redbean: tak datang 2 bulan

joey_redbean: after makan jamu kak

joey_redbean: sudah ada

joey_redbean: datang hari

joey_redbean: makan 4 kapsul

joey_redbean: pagi tadi

nurmillionaire: :-)

joey_redbean: dah lancar

joey_redbean: saya akan tgk sebulan lagi macam mana

joey_redbean: saya akan bagi testimonial kat kaka

joey_redbean: kak

joey_redbean: kakak boleh saya promote jamu ini?

nurmillionaire: boleh

joey_redbean: hari tu saya pun susah....sini sakit sakit breast oun ada...

joey_redbean: tak boleh tahan

joey_redbean: abdomin sakit

joey_redbean: pun

nurmillionaire: skrg dah ok?

joey_redbean: sakit sikit masih ada tapi after makan jamu macam kurang sikit dah sakit...

joey_redbean: pimple pun macam kurang sikit

joey_redbean: tambahan i guna miracle mask and cleanser

joey_redbean: together kadang scrub neem

joey_redbean: hair mask pun i guna

joey_redbean: itu herba resdung i pun bol

joey_redbean: mandi

Joey Lee saya suka jamu akak :) sungguh berkesan :)

Testimoni

salam kak,dh 1mgu mkn jamu..jerawat ada tumbuh 1,2 je sb nk period, tp cepat masak brbanding dl tp jrwat dh kurang la...parut lama ni je ada xpudar lg.. jamu tu sy mkn,buang air besar dh cm dl la,ok...cuma kencing tu jd kerap...ni period xsenggugut..smpai xperasan period,sengal pinggal pun sikit 2 je...nt kalau dh habis sy oder lg..-Ruhannza-

Testimoni

IrRa Hadi Said ~ salam kak nur..sy bwu je 2 wix gne 99+mask+jamu nie..kulit sy ase lmbut jep tau..jrwt bsar yg bnyk kt area dgu n pipi knan sy nie pon da ok..yg tggl juz prut jep..tp da mkin pudr..lau ad jrwt pon cpt surutnye..tp kn jrwt sy da mkin kurg..alhamdulillah..♥...wlaupon xscntik akak 'snowhite miracle' tp sy ase syukur sgt2 tau..hihihi:)esk sy nk order lgik pkej nie..luv it..yg pntng kne S.A.B.A.R..btul x kak niur??hihihihih:) thnx kak nur 4 the advse..

Testimoni

Kalau kita,neem plus tu lg nmpk kesan dia.Kita senang buang angin,sblm ni mmg payah,pastu perut jarang kembung2 walaupun lps mkn.Kalau husband kita paling ketara dia x dengkur mlm dah.Dia kata hidung dia rasa clear sgt.Dia pun yg mintak beli lg sbb bagus dia rasa.Pastu kalau mkn jamu ni,badan kita jarang panas la kak.Kita mmg cepat kena demam.Makan jamu ni jarang kena dah.-Aida-

Testimoni

Salam Nur,sejak kaksu amalkan jamu ni..badan kaksu dah x letih macam dulu lagi walaupun satu hari x henti buat keje.Angin pun cepat je keluar,lps makan je jamu ni terus kentut2 dgn sendawa...kaksu pun bg anak2 dara kaksu makan sbb period,segugut diorg dgn masalah keputihan...alhamdulillah lps sebulan mkn,dah nampak perubahan..skrg dah hampir setahun kaksu dan anak2 amalkan...tu yg beli lg 10 btl..harap nur boleh pos cepat yer sbb stok yg ada ni dah habis...-Suhaila-

Testimoni sendiri

Alhamdulillah kaknur sendiri telah amalkan jamu Multipurpose ni sejak dr anak dara lagi hinggalah skrg dah berumur 31 tahun...semasa remaja dulu kaknur ni aktif dgn sukan...mmg waktu tu mcm2 masalah dalaman ada,kencing kotor,segugut,period x teratur,keputihan,gastrik dan juga masalah rahim rendah...ketika umur 19 tahun,barulah kaknur citer semua masalah ni pd mak sbb dah x tahan sgt...mak pun paksa kaknur mkn jamu ni setiap hari...Alhamdulillah setelah beberapa bulan kaknur amalkan...semua masalah td dah xde lg...lps berkahwin pun kaknur terus amalkan..mmg badan lansung x rasa letih walaupun masuk keje restoran pukul 7 pagi sampai 10mlm baru balik...masih rasa fresh...lps bersalin anak pertama dan kedua pun hanya jamu ni je yg kaknur ambil dan mmg berat badan cepat turun dan perut sampai skrg lansung x buncit...kalau dulu kaknur lansung x boleh puasa penuh disebabkan gastrik,tp jika setiap kali lps sahur kaknur terus mkn jamu ni...Alhamdulillah kaknur dpt berpuasa malah rejab dan shaaban pun kaknur dpt berpuasa....sbb itulah sampai skrg kaknur sgt yakin dgn jamu ni...:-)

Testimoni

salam kak...best la pakai produk akak ni..thanks ek sebab perkenalkan...bahagia jer rs bila org asyik puji...minggu depan nak kena order jamu lg lah...dh nak hbs...kalau ble xnak stop ambik sbb suke sgt.. yg pasti badan xletih la kak...tidoq lambat bangun awl pun xngantuk kat office -Azila Mahamod -

Testimoni

:Nak kongsi skit ttg produk nih..selepas penggunaan sebulan sy da dpt rase perbezaan kulit muka saya..sebelum menggunakan produk ni...kulit muka gatal2 disebabkn resdung..jerawat naik time period..dan kulit muka berminyak sgt2...and now masalah tu xtimbul...jerawat time period xlah keluar teruk cam dulu..if pakai make up pun xla muka gatal2....kulit xler berminyak cam boleh goreng telur cam dulu..hihihi....so far produk nie klu diteruskan insyaallah..menghasilkan kulit yg baik...congrates and many thanks to kak nur..(",) -Siti Rohaida Yusof-

Testimoni

Noor atika Sutomah Said ~ saya pakai product ni baru sebulan. so far product ni serasi ngan saya. period pain saya pun dah tak ada. jerawat pun dah kurang. cuma tinggal parut parut jerawat je n kalau nak period itu jerawat masih tumbuh sikit-sikit.kulit muka tak lah flawless lagi macam akak akak yang lain. hehe. yang saya paling suka product ni tak lah mahal sangat macam sesetengah product lain sebab masih dalam budget saya sebagai pelajar yang kadang kadang tak ada duit.haha. sama sama kita nantikan ke-flawless-an muka saya okeh. hahaha. tq kak nur. jangan lupa pos barang saya dengan penuh kasih sayang ye. haha. salam

Nurain Mohd Nasir said - salam...nak bg testimoni ni..even br 2 hari makan jamu multipurpose ngan neem...badan asa len sgt2...sy tgh demam tp macam x teruk sgt..dan asa macam cepat je nak sembuh..selalunya msti 5 or 6 ari demam..tp baru 3 ari dah asa macam makin shat...tambah2 bila dpat minum miracle tea...~thanks 4 da free gift..i love it!

testimoni terbaru

Fara Azean said ~salam...kak ada satu pertanyaan ubat jamu tue makan waktu bila rasanya...kalau datang bulan kena stop dulu atau teruskan...sebab bila saya makan ubat tue ada perkembangan positif pada jerawat saya..macam terbantutlah takda keluar lagi tinggal parut yang lama dan jerawat yang sedia ada mengecut.harap balas dengan segera...


Jan Di Smart said ~ akak..thanx sharing rahsia kesihatan family akak with us bcoz sejak makan neem plus jamu + multipurpose jamu, period sy kuar habis..b4 this period cam mau tamau ja kuar. Guna seme2 tu best. Muka licin n lembut jer. Kalo naik jerawat sekecil2 mana pon tepek miracle mask tebal2 b4 tido mmg berkesan. selalunya kalo product naturl cenggini lmbt kesannya tp ini cepat. alhamdulillah dgn izin DIA.



Miracle Neem Plus

Posted by babytomeimall at 8:33 PM 0 comments Links to this post



Merupakan jamu segar turun temurun yang dihasilkan dari pelbagai herba terpilih. 100% semulajadi...Sangat Berkesan untuk :

  • Membantu melancarkan sistem penghadaman
  • Mencuci darah dan membuang toksin dari badan
  • Merawat resdung dari dalam
  • Menyihatkan serta mencantikkan kulit
  • Bertindak sebagai penghapus cacing di dalam usus
  • Meningkatkan deria rasa lidah
  • Merawat dan mengubati kencing manis. arthristic,rheumatism, chronic fatique cancer,heart desease,nervous disorder dan lain2
  • Sangat berkesan untuk mereka yang mempunyai masalah acid yang tinggi di dalam perut dan melegakan kesakitan gastrik
  • Merawat jangkitan kuman di dalam saluran kencing
  • Meransang hati berfungsi dengan baik
  • Merawat pelbagai jenis penyakit kulit seperti eczema,psoriasis,acne,warts,icthy scalp,skin ulser,gout,lover back pain, dll
  • Bertindak sebagai anti radang kulit dan juga mengurangkan rasa sakit yang dialami
  • Menurunkan suhu badan terutamanya ketika demam
  • Menguatkan sistem imunisasi badan
  • Bertindak mengubati batuk,demam malaria dan campak
  • Bertindak sebagai tonik dan astringent dalam penyembuhan luka\
  • Kandungan ramuannya berindak sebagai anti bacterial,anti diabetic dan anti viral
  • Merawat kecederaan kebakaran
  • Merawat Uban di peringkat awal dan mengurangkan keguguran rambut

**Sesuai di ambil oleh lelaki,wanita dan remaja 12 tahun keatas

Cara Makan : Makan 2 biji satu hari selepas makan

Harga :
Semenanjung : RM36/60 kapsul
Sabah & Sarawak : RM40/60 kapsul

PROMOSI!!
Semenanjung : RM60/120 kapsul
Sabah & Sarawak : RM65/120 kapsul
PERCUMA 1 Paket Sinus Herbs + Miracle Tea + Pos laju


Testimoni Jamu Neem + Multipurpose + Miarcle Mask + 99face

Testimoni




azila mahamod said ~ b4 pakai produk ni muka sy mmg dah xder jerawat tp parut jerawat dulu n open pores tu besar sgt.. lagi satu sy mengalami masalah resdung. so salah jer mkn mmg gatal hidung n mata. selepas ambik 99face, mask n sinus herb..., mmg byk perubahan la terutamanya dh xgatal mata n lubang2 tu nampak mengecil. jerawat yg naik sekali sekala bila time nak period pun cepat jer kecut n xtinggalkan parut.Selain tu sy juga amalkan jamu. b4 ambik jamu ni mmg kerap kena gastrik la mlm2 xble lena sbb angin byk dalam bdn tp xmo kuar. skrg nak kena gastrik pun susah.. semua dengan izin Allah.. skrg dah 3bulan saya amalkan produk ni

Fariza Mirza said ~
Extra Moist mmg best......walaupun ianya oil base tp bila pakai ianya tak berminyak pun di T zone especially. Tak mcm sesetengah produk tu kata je waterbase tetapi berminyak jugak (dimuka saya la, org lain sy tak pasti :)) Saya dah pakai 3 hari, so far muka saya tak berminyak pun walaupun sy keluar. Dan parut2 jerawat hitam saya sudah menunjukkan perubahan +ve, ianya dh mula hilang. Saya baru pakai 3 hari je tau pencuci, mask, extra moist, jamu serta neem herbs. Saya suka sangat & big thanks kak Nur....hugs u dear sis ;D

Testimoni

Iezura Geminy said ~
salam k'nur...produk yang sy order 2 dh smpai ptg td...thanks k'nur...sy happy guna produk ni..sbb sblum ni sy ada mslah kulit berminyak n b'jerawat...alhamdulillah pas try produk 2 kulit sy dh xberminyak lg..jrwt ada lg yang kuar tp xbyk cm dl la..sy amalkan skali ngn jamu..alhamdulillah kulit jd berseri,bdn rs segar je..syukur sgt2 n thanks sbb akak suggest kt sy produk ni..sy akan try miracle extra moist 2..thanks akak...:)

Testimoni

mirahumairah said ~ Salam,kak nur.kak,sy baru makan jamu neem dan multipurpose.dlm seminggu.dlm seminggu makan,sy dtg period,sy teruskan makan jamu,alhamdulillah,senggugut dah kurg sangat2..darah lancar.tak seteruk sebelum nie.baring je atas katil..tp sgt kagum.sy baru makan seminggu.alhamdulillah..cepat betul ek kesan dia..sy tak sangka.ingat ke kena tunggu sebulan =)..sekarang dah masuk ari ke 2 period,langsung tak sakit..darah lancar.tak rasa nak pitam.subhanallah,sy bersyukur sgt...

Testimoni

IrRa Hadi said ~ Salam kak nur..
sy ske sgt mkn neem plus+jamu tu..sblum nie,tiap kx period,sy mst kne sgugut tau.. tp bile da sbuln mkn jmu kak nur 2,sgugut pon ilng..skang nie pon sy da jrg kne slsema..klu dlu,byk jrwt kluar kt blkng bdn sy..tp skang da lcin! hihihih..
alhamdulillah cgt2 tau kak nur..thumbs up tuk kak nur!!♥ [Irra Hadi]

Testimoni

Zuraihan Ibrahim said ~ kak nur, saya baru je pakai 99face n miracle mask 2-3 kali, memang best. Dah ada orang puji...hehehe...jamu pun saya amalkan... agaknye kalo diteruskan penggunaannya, lagi menyerlah. Kulit jadi makin cerah. dah takde merah2 sbb jerawat n resdung.

Testimoni

Salam akak.Sy suka!Hehehe.Ramai kwn2 sy ckp makin cantik skrg,berseri-seri je muka...:) tq so much kak,kenalkan produk ni kat sy.N smlm sy pakai skirt labuh yg agak fit ckit,ramai yg tegur nmpk cam dh kecik ckit.Ada sorang tu tegur body montok.Huhu.Mcm2...sempat jugak sy rekemen kat diorg...-Nurul Hajar-

Testimoni

Salam Kaknur,seronoknya sy,ptg td sy period...Alhamdulillah dah x senggugut...padahal td sy minum air sejuk berapa kali dah...kalau x mkn jamu tu confirm saya senggugut...ni x rasa pun nk period ,nk smyg...cek2 period puler..hehe best...-Nurul-

Testimoni

Nur Adlina Musa said~ best nye hari ni cuz dah period..hampir 2bulan x period..selepas 4hari mkn jamu multipurpose n jamu miracle neem, akhirnya penantian sy berakhir..hopefully pimple kat muka ne surut la lpas dah period..kak nur, pasne adik bg feedback seterusnya..Alhamdulillah..

Testimoni

SALAM KAK NUR SYG ... TQ - TQ VRY MUCH .. PAKSA YANA MAKAN JAMU .. SETELAH 2 BULAN PENGAMBILAN .. ARINI SGT2 SUPRESED .. SBB PERIOD PINGGANG X SAKIT WPN KAT OPIS TD BERJALAN KELILING KILANG 10 KALI .. KALO X , DA PATAH PINGGANG AGAKNYER ... ALHAMDULILLAH .. JERAWAT ???? LAGIK TERKEJUT .. X KLUAR .. HARAP2 LA HORMON SY STABIL DA NGAN IZIN ALLAH .. FB FRIENDS ... U OLSS MUST TRY ..-Norliana-

Testimoni

alhamdulilah kak..udh makan jamu n saya rasa ringan je bdndn saye mcm perasan bdn saya kurang dan ada shape cketlulur tu pun kawan tegur saya..kulit bersih..hee...syukur la..terima kasih kak..akak perkenalkan jamu n lulur(99f...ace + m.mask) tu..-Muneerah-

Testimoni

pas mkn jamu ni, rushda senang buang air besar.kalau dulu 2-3 ari pn payah..skrg ni dlm sehari msti pegi toilet.bdn rushda makin nmpak shape..rushda mkn bnyk pn, maintain je..lemak2 pn da xde.best sgt kesan nye. makin berseri2 je rasa sbb toxin da buang setiap ari.-Rushda-

Testimoni

kakjoey_redbean: i nak tanya kalau period sudah datang boleh continue makan jamu?nurmillionaire: boleh

nurmillionaire: period dah dtg ke?

joey_redbean: yala baru aje datang

joey_redbean: thank u kak

joey_redbean: jamu ada kesan sikit

joey_redbean: terkejut saya

joey_redbean: tak datang 2 bulan

joey_redbean: after makan jamu kak

joey_redbean: sudah ada

joey_redbean: datang hari

joey_redbean: makan 4 kapsul

joey_redbean: pagi tadi

nurmillionaire: :-)

joey_redbean: dah lancar

joey_redbean: saya akan tgk sebulan lagi macam mana

joey_redbean: saya akan bagi testimonial kat kaka

joey_redbean: kak

joey_redbean: kakak boleh saya promote jamu ini?

nurmillionaire: boleh

joey_redbean: hari tu saya pun susah....sini sakit sakit breast oun ada...

joey_redbean: tak boleh tahan

joey_redbean: abdomin sakit

joey_redbean: pun

nurmillionaire: skrg dah ok?

joey_redbean: sakit sikit masih ada tapi after makan jamu macam kurang sikit dah sakit...

joey_redbean: pimple pun macam kurang sikit

joey_redbean: tambahan i guna miracle mask and cleanser

joey_redbean: together kadang scrub neem

joey_redbean: hair mask pun i guna

joey_redbean: itu herba resdung i pun bol

joey_redbean: mandi

Joey Lee saya suka jamu akak :) sungguh berkesan :)

Testimoni

salam kak,dh 1mgu mkn jamu..jerawat ada tumbuh 1,2 je sb nk period, tp cepat masak brbanding dl tp jrwat dh kurang la...parut lama ni je ada xpudar lg.. jamu tu sy mkn,buang air besar dh cm dl la,ok...cuma kencing tu jd kerap...ni period xsenggugut..smpai xperasan period,sengal pinggal pun sikit 2 je...nt kalau dh habis sy oder lg..-Ruhannza-

Testimoni

IrRa Hadi Said ~ salam kak nur..sy bwu je 2 wix gne 99+mask+jamu nie..kulit sy ase lmbut jep tau..jrwt bsar yg bnyk kt area dgu n pipi knan sy nie pon da ok..yg tggl juz prut jep..tp da mkin pudr..lau ad jrwt pon cpt surutnye..tp kn jrwt sy da mkin kurg..alhamdulillah..♥...wlaupon xscntik akak 'snowhite miracle' tp sy ase syukur sgt2 tau..hihihi:)esk sy nk order lgik pkej nie..luv it..yg pntng kne S.A.B.A.R..btul x kak niur??hihihihih:) thnx kak nur 4 the advse..

Testimoni

Kalau kita,neem plus tu lg nmpk kesan dia.Kita senang buang angin,sblm ni mmg payah,pastu perut jarang kembung2 walaupun lps mkn.Kalau husband kita paling ketara dia x dengkur mlm dah.Dia kata hidung dia rasa clear sgt.Dia pun yg mintak beli lg sbb bagus dia rasa.Pastu kalau mkn jamu ni,badan kita jarang panas la kak.Kita mmg cepat kena demam.Makan jamu ni jarang kena dah.-Aida-

Testimoni

Salam Nur,sejak kaksu amalkan jamu ni..badan kaksu dah x letih macam dulu lagi walaupun satu hari x henti buat keje.Angin pun cepat je keluar,lps makan je jamu ni terus kentut2 dgn sendawa...kaksu pun bg anak2 dara kaksu makan sbb period,segugut diorg dgn masalah keputihan...alhamdulillah lps sebulan mkn,dah nampak perubahan..skrg dah hampir setahun kaksu dan anak2 amalkan...tu yg beli lg 10 btl..harap nur boleh pos cepat yer sbb stok yg ada ni dah habis...-Suhaila-

Testimoni sendiri

Alhamdulillah kaknur sendiri telah amalkan jamu Multipurpose ni sejak dr anak dara lagi hinggalah skrg dah berumur 31 tahun...semasa remaja dulu kaknur ni aktif dgn sukan...mmg waktu tu mcm2 masalah dalaman ada,kencing kotor,segugut,period x teratur,keputihan,gastrik dan juga masalah rahim rendah...ketika umur 19 tahun,barulah kaknur citer semua masalah ni pd mak sbb dah x tahan sgt...mak pun paksa kaknur mkn jamu ni setiap hari...Alhamdulillah setelah beberapa bulan kaknur amalkan...semua masalah td dah xde lg...lps berkahwin pun kaknur terus amalkan..mmg badan lansung x rasa letih walaupun masuk keje restoran pukul 7 pagi sampai 10mlm baru balik...masih rasa fresh...lps bersalin anak pertama dan kedua pun hanya jamu ni je yg kaknur ambil dan mmg berat badan cepat turun dan perut sampai skrg lansung x buncit...kalau dulu kaknur lansung x boleh puasa penuh disebabkan gastrik,tp jika setiap kali lps sahur kaknur terus mkn jamu ni...Alhamdulillah kaknur dpt berpuasa malah rejab dan shaaban pun kaknur dpt berpuasa....sbb itulah sampai skrg kaknur sgt yakin dgn jamu ni...:-)

Testimoni

salam kak...best la pakai produk akak ni..thanks ek sebab perkenalkan...bahagia jer rs bila org asyik puji...minggu depan nak kena order jamu lg lah...dh nak hbs...kalau ble xnak stop ambik sbb suke sgt.. yg pasti badan xletih la kak...tidoq lambat bangun awl pun xngantuk kat office -Azila Mahamod -

Testimoni

:Nak kongsi skit ttg produk nih..selepas penggunaan sebulan sy da dpt rase perbezaan kulit muka saya..sebelum menggunakan produk ni...kulit muka gatal2 disebabkn resdung..jerawat naik time period..dan kulit muka berminyak sgt2...and now masalah tu xtimbul...jerawat time period xlah keluar teruk cam dulu..if pakai make up pun xla muka gatal2....kulit xler berminyak cam boleh goreng telur cam dulu..hihihi....so far produk nie klu diteruskan insyaallah..menghasilkan kulit yg baik...congrates and many thanks to kak nur..(",) -Siti Rohaida Yusof-

Testimoni

Noor atika Sutomah Said ~ saya pakai product ni baru sebulan. so far product ni serasi ngan saya. period pain saya pun dah tak ada. jerawat pun dah kurang. cuma tinggal parut parut jerawat je n kalau nak period itu jerawat masih tumbuh sikit-sikit.kulit muka tak lah flawless lagi macam akak akak yang lain. hehe. yang saya paling suka product ni tak lah mahal sangat macam sesetengah product lain sebab masih dalam budget saya sebagai pelajar yang kadang kadang tak ada duit.haha. sama sama kita nantikan ke-flawless-an muka saya okeh. hahaha. tq kak nur. jangan lupa pos barang saya dengan penuh kasih sayang ye. haha. salam

Nurain Mohd Nasir said - salam...nak bg testimoni ni..even br 2 hari makan jamu multipurpose ngan neem...badan asa len sgt2...sy tgh demam tp macam x teruk sgt..dan asa macam cepat je nak sembuh..selalunya msti 5 or 6 ari demam..tp baru 3 ari dah asa macam makin shat...tambah2 bila dpat minum miracle tea...~thanks 4 da free gift..i love it!

Fara Azean said ~salam...kak ada satu pertanyaan ubat jamu tue makan waktu bila rasanya...kalau datang bulan kena stop dulu atau teruskan...sebab bila saya makan ubat tue ada perkembangan positif pada jerawat saya..macam terbantutlah takda keluar lagi tinggal parut yang lama dan jerawat yang sedia ada mengecut.harap balas dengan segera...


Jan Di Smart said ~ akak..thanx sharing rahsia kesihatan family akak with us bcoz sejak makan neem plus jamu + multipurpose jamu, period sy kuar habis..b4 this period cam mau tamau ja kuar. Guna seme2 tu best. Muka licin n lembut jer. Kalo naik jerawat sekecil2 mana pon tepek miracle mask tebal2 b4 tido mmg berkesan. selalunya kalo product naturl cenggini lmbt kesannya tp ini cepat. alhamdulillah dgn izin DIA.





Impian Ku!!!

 

: Baby Tomei Mall : Jom Shopping Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting